![]() |
|
Gratz Bro :* teraz tylko 100 wbijaj fast xD. I moze jak bedziesz mial pacca to razem anni xD.
|
|
No Ludziska xDD Prosze o Pomoc
mamy noob war xD i tamte se rekrutuja 60 lvle -.- my jako gildia dragon bal <lol2> prosmy aby ktos dolaczyl.. leje sie bo mi sie nudzi xD:D:D:D |
@wariat
żal mi ciebie.. z tego co mi RL mówił to wywnioskowałem że poprostu lamy jesteście. Oglądałem SSy z tej akcji i myśle że nie wasze zgranie wynosi 0. Tak wiem, zgranie gildi hunters~ też nie było najlepsze ale jednak wygrali ten war. Szkoda że ciebie tam nie widziałem. Gdzie byłeś? Trzymałeś pz? czy może poprostu stałeś z tyłu xd |
hahah francu ty pizdo xdd ';:*** jestes taka lama ze az rece opadaja ;P
ganialem kurwa ludzi a gdzie moglem byc ;> jak te dzieci neo z tej gildi to kurwa niewiedza co to vent xD:baby::baby::baby: |
emesto/venore
|
Cytuj:
|
Mar 27 2008, 00:35:19 CET Killed Don'Sancho at Level 96 unjustified
I jeszcze truskawa wpadła od kochanych noob charów xD co do bitwy to 6-5 dla FE, ale mogło być lepiej zarówno dla jednej jak i drugiej strony :) |
a mnie nie mogło być ;(
|
|
|
Po ponad półrocznej przerwie.. Pewnie i tak mnie nikt nie pamięta..
http://i280.photobucket.com/albums/k...skac/73lvl.jpg |
|
gRatz all :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po drugie m lev to nie twoja sprawa pozatym chyba widac ze palka nie miales chyba ze miales ale na bocie sobie skillowales/expiles jak nie dajesz ss to idz w las |
shit double :P
|
Cytuj:
Ale kłamiesz... ja Cię doskonale pamiętam :D Choć sam na Askarze też nie gram z pół roku. Moje ostatnie tchnienie z askary to PG, razem z Tobą, choć nie wiem, czy Twoja ostatnia gildiia przed retiredem to też była ;p |
Elo gz advenców, ja nie gram bo jakiś 46 (coś takiego) RP z Rexis mi grać nie daje a Pro nie opłacone ;/
|
@Wariat92
Wez Sie synek skryj Jak taki dobry to pokaz mlvl swojego palka jak chociaż go masz !! I to nie twoja sprawa jaki mlvl -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:40. |
|