Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Toca 26-04-2007 08:51

@Heelto, ey ziomeczku nie wiem kim byles kiedys pewnie tym co tera, wiec nara z forum zipie.
@Babolek, bedziecie miec sile sd 3 razy silniejsza od keekza, i tak nie dacie im rady, no chyba ze czyms zaskoczycie =)

Azenus 26-04-2007 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1389473)
Bo jak Wielki Dajmos z tobą sharował to się wypeplał :) *wspomniał iż azneus to noob char skopo" więc utrzymuje jego wersje do chwili obecnej

Po pierwsze Dajmos nigdy nie ujrzał na oczy mojego numeru konta.
Co do Skopa... Każdy wie jak jest. Z człowiekiem który najwięcej ostatnich czasów gra tym charem nie mam "najlepszych stosunków"... Bo Skopo, Skopem nie gra.

Jak miałeś 40 lvli mniej to uważasz że ze Skopem gadałeś?

Boltina89 26-04-2007 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez libner (Post 1387228)
Boltina twoje myslenie roz*******a mnie psychicznie -.- cytuje twoje slowa ktore powiedziles na ostaniej wojnie "jezu gdzie sie podziali tacy ludzie jak ty, musimy pokonac hwl, NIE DAM SIE SPRZEDAC JAK INNI" lol?

a tka btw. to najciekawsze wojny byly za czasow iustus :P nie bylo wiadomo kto wygra nigdy ^^

Tak tylko na chwile wroce do tego tematu.
Wierz mi lub nie, ale gdybym nie padl od Rici Thim za nic, mialbym duze watpliwosci z kim i po ktorej stronie walczyc. To tylko tak na marginesie...

@Adelao

Czemu uwazasz, ze majac nawet 3 razy wiekszy sd power nie wygramy tego Waru? Przeciez jak do tej pory widzimy, osoby bedace w naszej guildii zazwyczaj wygrywaly Wary. Ja nie mam prawa sie do tych zwyciestw podczepiac, nie chce. Mowie, ze to u nas sa osoby o "wiekszej fantazji" i moze nie owijajac w bawelne - osoby, ktore lepiej w Tibie graja :>

Mam nadzieje, ze dzisiaj cos sie wydarzy i nasi Visa Vi <chickens> zechca powalczyc

Pozdro,
Boltina/

Shiddyr 26-04-2007 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1389657)
Tak tylko na chwile wroce do tego tematu.
Wierz mi lub nie, ale gdybym nie padl od Rici Thim za nic, mialbym duze watpliwosci z kim i po ktorej stronie walczyc. To tylko tak na marginesie...

@Adelao

Czemu uwazasz, ze majac nawet 3 razy wiekszy sd power nie wygramy tego Waru? Przeciez jak do tej pory widzimy, osoby bedace w naszej guildii zazwyczaj wygrywaly Wary. Ja nie mam prawa sie do tych zwyciestw podczepiac, nie chce. Mowie, ze to u nas sa osoby o "wiekszej fantazji" i moze nie owijajac w bawelne - osoby, ktore lepiej w Tibie graja :>

Mam nadzieje, ze dzisiaj cos sie wydarzy i nasi Visa Vi <chickens> zechca powalczyc

Pozdro,
Boltina/

Ok... Mistrzem w staniu w pz-ecie... jestes TY. Jak zwykle na czas wojny bedziesz RETIRED bo sie boisz o swój cudny LvL. Bye Bye =D

BTW. Chicken to ty :D:D:D:D

Poznanski Rycerz 26-04-2007 14:49

...

@up
podaj swoj nick!

@Heelto
ale ja sie zachowuje przynajmniej na swoj wiek, no troche mniej "czasami", ale ty przekraczasz granice lat 12

@boltina
chcesz sprzedac swoj bilet? Stalem dzisiaj od 9 w kolejce do 11,05 zeby sie dowiedzeic "BILETOW JUZ NIE MA " -.-

libner 26-04-2007 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1389757)
@up
podaj swoj nick!

Nie ma takiej postaci co ma w opisie :D na Galanie nie ma postaci z 77 Swordem na 55 lvl

Hatebreeder 26-04-2007 15:15

Odnosnie Boltiny (aka leszcza ktory angielskiego nie zna) to chciałbym dodać iż martwi się o level którego sam nie zrobił ;<

www.allegro.pl

Pzdr,
Akl

Poznanski Rycerz 26-04-2007 15:26

...

@up
Podaj swoj nick xD i ty zaczniesz sie martwic

Shiddyr 26-04-2007 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez libner (Post 1389781)
Nie ma takiej postaci co ma w opisie :D na Galanie nie ma postaci z 77 Swordem na 55 lvl

Omfg brrr??
A pisze tam ze mam tego skilla w swordzie?? <zlezka>

Nic osobiscie nie mam do Boltiny ale chodzi mi o to ze jak wszyscy sie bija to wszyscy wpadaja i robia rozpier..... O to mi chodzilo, a nie stoja w pz..

Jak mnie tak zrozumiales/as To sorrki... :D:D

Poznanski Rycerz 26-04-2007 15:47

...

@up
ty bys debilu wyszedl przed statek i zaliczyl zgona ! GRATULUJE

Toca 26-04-2007 15:51

Botlina:

Nawet jak zaczniecie expic, bo bedziecie miec silnisze sd/przewage wojnie, keekz bedzie potrafil zrobic mass loga w 5 ludzi, a nastepnie po sfragowaniu kogos, stanac w miejscu w ktorym mozna byic tylko jenda osobe
<oczywisice ja to tak widze> W sumie poczekamy zobaczymy, bo tera nie ma co mowic wojna dopiero sie zaczela =) I slyszalem plotki ze gildia keekza bedzie tylko rosla w sile ;]

A i wroce jeszcze do kupywania postaci, po co ktos ma sie menczyc na np. 50 lvl jak tego nie lubi, a moze kupic od razu 120 lvl, wy byscie tak nie zrobili?
Ja gdybym mial kasy duzo i nie mial co z nia robic sam bym sobie kupywal i denerwowal taki zipow jak wy 100sorc podchdze do takiego 70 sorca ktory menczyl sie przez 6 miesiecy zeby ja zrobic 2 ue i nara =) (nie mowie o wszystkich)

Cataclism 26-04-2007 15:53

hehehe fajne rozmowy widze :)

Cataclism 26-04-2007 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1389854)
Botlina:

Nawet jak zaczniecie expic, bo bedziecie miec silnisze sd/przewage wojnie, keekz bedzie potrafil zrobic mass loga w 5 ludzi, a nastepnie po sfragowaniu kogos, stanac w miejscu w ktorym mozna byic tylko jenda osobe
<oczywisice ja to tak widze> W sumie poczekamy zobaczymy, bo tera nie ma co mowic wojna dopiero sie zaczela =) I slyszalem plotki ze gildia keekza bedzie tylko rosla w sile ;]

A i wroce jeszcze do kupywania postaci, po co ktos ma sie menczyc na np. 50 lvl jak tego nie lubi, a moze kupic od razu 120 lvl, wy byscie tak nie zrobili?
Ja gdybym mial kasy duzo i nie mial co z nia robic sam bym sobie kupywal i denerwowal taki zipow jak wy 100sorc podchdze do takiego 70 sorca ktory menczyl sie przez 6 miesiecy zeby ja zrobic 2 ue i nara =) (nie mowie o wszystkich)

wes pod uwage ze my tez to potrafimy choc mamy za duzo ludzi co nie gra narazie ;p ale sie zobaczy jak bedzie ja wole przestac grac niz zaplacic nigdy tego nie zrobilem i nie zrobie :)

Toca 26-04-2007 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1389863)
wes pod uwage ze my tez to potrafimy choc mamy za duzo ludzi co nie gra narazie ;p ale sie zobaczy jak bedzie ja wole przestac grac niz zaplacic nigdy tego nie zrobilem i nie zrobie :)

Dlatego mowie zebysmy poczekali i zobaczymy jak to sie potoczy =)
I nie mow hop poki nie przeskoczysz :P ( chodzi o placenie ) pisze te informacje w nawiasie bo taki glab Fajkowy nie bedzie wiedzial o co chodzi =)

Poznanski Rycerz 26-04-2007 16:42

..

@toca
rozbijasz mnie z tym nabijaniem sie z fajkowego hahahaah xD hah

Sir-Babolek 26-04-2007 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1389555)
@Babolek, bedziecie miec sile sd 3 razy silniejsza od keekza, i tak nie dacie im rady, no chyba ze czyms zaskoczycie =)

Mylisz sie, nie on był " głową " HWL podczas wojny z Konda i innymi i dali rade.
Czas pokaże to dopiero początki a ta wojna potrwa chyba najdłużej ... ( z powodów osobistych toxa itd ^ tzn sprawa Zazek'a ^ )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1389625)
Po pierwsze Dajmos nigdy nie ujrzał na oczy mojego numeru konta.
Co do Skopa... Każdy wie jak jest. Z człowiekiem który najwięcej ostatnich czasów gra tym charem nie mam "najlepszych stosunków"... Bo Skopo, Skopem nie gra.

Jak miałeś 40 lvli mniej to uważasz że ze Skopem gadałeś?

Możliwe, to ostatnie czasy z jakich Skopo pamiętam.

Hatebreeder 26-04-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1389805)
@up
Podaj swoj nick xD i ty zaczniesz sie martwic

Aklodah........................

Toca 26-04-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1390000)
Mylisz sie, nie on był " głową " HWL podczas wojny z Konda i innymi i dali rade.
Czas pokaże to dopiero początki a ta wojna potrwa chyba najdłużej ... ( z powodów osobistych toxa itd ^ tzn sprawa Zazek'a ^ )

Wiem ze nie on tylko z tego co mi sie wydaje to toxo lub Nuskei, a moze camuh :D tylko gdy nie ma sie tych samych ludzi w gildi nie jest tak latwo nia rzadzic i dlatego toxo moze nagle zgubic to swoje wspaniale pvp =) w sumie pvp nie liczy sie tak bardzo jak ilosc wygranych wojen ( czyli doswiadczenie )
=)

Azenus 26-04-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1390000)

Możliwe, to ostatnie czasy z jakich Skopo pamiętam.

Inteligencie pytałem czy uważasz że Skopo pisał z Tobą z Azenusa podczas gdy ktoś inny expił jego charem?

Poznanski Rycerz 26-04-2007 19:25

..

@toca
ja mam 2 ^^ xD 1 zgon xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35.