![]() |
@Heelto, ey ziomeczku nie wiem kim byles kiedys pewnie tym co tera, wiec nara z forum zipie.
@Babolek, bedziecie miec sile sd 3 razy silniejsza od keekza, i tak nie dacie im rady, no chyba ze czyms zaskoczycie =) |
Cytuj:
Co do Skopa... Każdy wie jak jest. Z człowiekiem który najwięcej ostatnich czasów gra tym charem nie mam "najlepszych stosunków"... Bo Skopo, Skopem nie gra. Jak miałeś 40 lvli mniej to uważasz że ze Skopem gadałeś? |
Cytuj:
Wierz mi lub nie, ale gdybym nie padl od Rici Thim za nic, mialbym duze watpliwosci z kim i po ktorej stronie walczyc. To tylko tak na marginesie... @Adelao Czemu uwazasz, ze majac nawet 3 razy wiekszy sd power nie wygramy tego Waru? Przeciez jak do tej pory widzimy, osoby bedace w naszej guildii zazwyczaj wygrywaly Wary. Ja nie mam prawa sie do tych zwyciestw podczepiac, nie chce. Mowie, ze to u nas sa osoby o "wiekszej fantazji" i moze nie owijajac w bawelne - osoby, ktore lepiej w Tibie graja :> Mam nadzieje, ze dzisiaj cos sie wydarzy i nasi Visa Vi <chickens> zechca powalczyc Pozdro, Boltina/ |
Cytuj:
BTW. Chicken to ty :D:D:D:D |
...
@up
podaj swoj nick! @Heelto ale ja sie zachowuje przynajmniej na swoj wiek, no troche mniej "czasami", ale ty przekraczasz granice lat 12 @boltina chcesz sprzedac swoj bilet? Stalem dzisiaj od 9 w kolejce do 11,05 zeby sie dowiedzeic "BILETOW JUZ NIE MA " -.- |
Cytuj:
Nie ma takiej postaci co ma w opisie :D na Galanie nie ma postaci z 77 Swordem na 55 lvl |
Odnosnie Boltiny (aka leszcza ktory angielskiego nie zna) to chciałbym dodać iż martwi się o level którego sam nie zrobił ;<
www.allegro.pl Pzdr, Akl |
...
@up
Podaj swoj nick xD i ty zaczniesz sie martwic |
Cytuj:
A pisze tam ze mam tego skilla w swordzie?? <zlezka> Nic osobiscie nie mam do Boltiny ale chodzi mi o to ze jak wszyscy sie bija to wszyscy wpadaja i robia rozpier..... O to mi chodzilo, a nie stoja w pz.. Jak mnie tak zrozumiales/as To sorrki... :D:D |
...
@up
ty bys debilu wyszedl przed statek i zaliczyl zgona ! GRATULUJE |
Botlina:
Nawet jak zaczniecie expic, bo bedziecie miec silnisze sd/przewage wojnie, keekz bedzie potrafil zrobic mass loga w 5 ludzi, a nastepnie po sfragowaniu kogos, stanac w miejscu w ktorym mozna byic tylko jenda osobe <oczywisice ja to tak widze> W sumie poczekamy zobaczymy, bo tera nie ma co mowic wojna dopiero sie zaczela =) I slyszalem plotki ze gildia keekza bedzie tylko rosla w sile ;] A i wroce jeszcze do kupywania postaci, po co ktos ma sie menczyc na np. 50 lvl jak tego nie lubi, a moze kupic od razu 120 lvl, wy byscie tak nie zrobili? Ja gdybym mial kasy duzo i nie mial co z nia robic sam bym sobie kupywal i denerwowal taki zipow jak wy 100sorc podchdze do takiego 70 sorca ktory menczyl sie przez 6 miesiecy zeby ja zrobic 2 ue i nara =) (nie mowie o wszystkich) |
hehehe fajne rozmowy widze :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I nie mow hop poki nie przeskoczysz :P ( chodzi o placenie ) pisze te informacje w nawiasie bo taki glab Fajkowy nie bedzie wiedzial o co chodzi =) |
..
@toca
rozbijasz mnie z tym nabijaniem sie z fajkowego hahahaah xD hah |
Cytuj:
Czas pokaże to dopiero początki a ta wojna potrwa chyba najdłużej ... ( z powodów osobistych toxa itd ^ tzn sprawa Zazek'a ^ ) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
=) |
Cytuj:
Inteligencie pytałem czy uważasz że Skopo pisał z Tobą z Azenusa podczas gdy ktoś inny expił jego charem? |
..
@toca
ja mam 2 ^^ xD 1 zgon xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |