![]() |
|
Yoh - tak samo typuje wynik :) tylko, że w drugą stronę :D 1-3 albo 1-4
|
Mam smutne wieści dla fanów hiszpańskiej Barcelony, otóż potężny Arsenal nie dał sobie strzelić u siebie gola w ostatnich 6 meczach z hiszpańskimi zespołami. Villarreal został ostatnio odprawiony z kwitkiem, przegrywając boleśnie 3:0.
Z Barceloną nie będzie inaczej. Jedziemy! :D |
Koniec pierdolenia. Zaczynamy.
K.Jay |
Oj marnie coś widzę Arsenal w tym meczu :D
|
Ja tez nie, I don't know shit about football, ale jak dla mnie to Barca ich szybko odpierdoli.
ale co tam, zobaczymy |
15 minuta i już z 10:0 mogło być luzem :D ale to co Almunia dziś wyprawia, to whoah!
|
Yoh jak widać wykonał polecenie "STFU!" bez wydawania rozkazu :D
|
30-70 w posiadaniu pily, 2-10 w strzalach, a mimo tego nadal 0-0. Almunii to powinni po tym meczu pomnik postawic. Ale spoko, wczoraj vdS tez przez 91 minut bronil strzaly, ktorych obronic nie powinien. a jak sie skonczylo wszyscy wiemy.
Yoh cos nie widze tej dominacji Arsenalu, how come? |
Ten busquets jest żałosny, wypisz wymaluj typowy katalończyk, pewnie symulowania stanu agonalnego uczył się od prawdziwego arcymistrza w tej dziedzinie, Puyola.
Arsenal i tak to wygra, papa Wenger zrobi to samo co z Liverpoolem i Barka będzie na kolanach. |
I mecz się zaczyna na nowo.
@down No pewnie, że nie. K.Jay |
Tam był faul na czerwoną kartkę? O.o
|
Barca bez Pique i Puyola, będzie baaardzo ciekawie :)
|
Meczyk miodzio, a rewanż może być jeszcze ciekawszy:)
|
Cytuj:
Wielkie brawa dla Arsenalu. Theo moim idolem, kocham go, kocham, kocham, kocham. Na Camp Nou zagra Campbell i Theo, co doda brytyjskiego charakteru drużynie. Wierzę, bo jest w co. Rewanż będzie niesamowity. Btw, Cesc brawo za karnego, ale niesamowicie cieszę się, że nie zagra w rewanżu. Rosicky będzie znacznie lepszą opcją. |
Walcott szarżował bo grał na zmęczonego Maxwella. Jak w rewanżu wystąpi Abidal to Theo sobie zbytnio nie pogra.
@down W rodzinie wszyscy zdrowi? |
Sedzia to byl jeden wielki zart pORCELANA sie wywracal przy kazdym kontkacie a ten baran to gwizdal. A co do karnego to gdy pilkarz jest na pozycji sam na sam i zostaje zaatakowany od tylu to zawsze jest czerwona kartka chocby tylko na nim reke polozyl. Ogolnie mecz to dno w wykonaniu Arsenalu, kolejny mecz ktory Arsenal przegral w szatni bojac sie rywala im mecz dluzej trwal tym byla lepsza gra kanonierow. Szkoda mi Songa bo fatastyczy grajek ale to po jego bledch padly obie bramki to on mial po swojej stronie obrony Ibre i to mu sie Ibra 2 razy urwal. Epic fail komentatorow ktorzy sie spierali czy to Eduardo czy Cambpell (?) podczas gdy pokazany byl Denilson. Piekna pogon i przywitanie Henrego a szczegolnie po meczu gdy Henry sam zostal na boisku i tu kolejny fail komentatorow ktorzy zamiast zamknac morde i dac sie wsluchac w ten moment to piepszyli swoje teorie. Bez Puoyla i Pique pORCELANA ale Arsenal bez Cesca, i pewnie Gallasa oraz Arshavina. Kanonierzy dzisiaj znowu zagrali do konca i to chyba jedyny oprocz powrotu Henrego pozytywny akcent
Widzieliscie busquetsa ?=d Myslalem ze walne ze smiechu |
Inter skromnie 1:0. :> nie moglem ze sztucznych emocji tych komentatorów Polsatu po drugiej bramce Ibry :>
|
Cytuj:
A Strażnik dobrze gada, strasznie mnie irytowało to wywracanie się ciołków z Barcelony. A tak stronniczego i żałosnego komentarza nie słyszałem jeszcze nigdy, ten Jagoda czy jak ten debil się nazywa, to chyba się masturbuje 3 razy dziennie przy zdjęciu Messiego. |
Cytuj:
myslal ze dobiegnie pierwszy co bylo bledem bo mogl zablokowac tor biegu Walcotta cialem i tyle Dolu twojego komentarza nawet nie chce mi sie komentowac |
Szkoda, że Barca nie wygrała, ale taki jest futbol. Grali dużo lepiej przez 3/4 spotkania, ale nie zachowali maksymalnej koncentracji w końcowych 25 minutach. Świetne spotkanie Puyola, mimo czerwonej kartki. Messi całkowicie wyłączony z gry, ale Alves miał bardzo dużo miejsca na prawej stronie. Cieszy forma Ibry, bo jakiś czas temu takie piłki, z jakich dzisiaj zdobył bramki, by w trybuny wykopywał. Pedro słabiutko, Keita niewidoczny, nienaganny Puyol oraz Xavi. Maxwell pod koniec miał sporo kłopotów z Theo. Ogólnie mecz bardzo ciekawy.
|
Abidal > Maxwell. Para stoperów w drugim meczu stworzą będący ostatnio w bardzo dobrej dyspozycji Milito (ten sam poziom co Pique i Puyol) i Marquez. Myślę że jakoś to będzie. No i zagra Iniesta, więc gra kombinacyjna będzie jeszcze lepsza. Dodajmy do tego jeszcze prawie 100 tys ludzi na stadionie:)
Cytuj:
Cytuj:
|
Ej no serio, te downy z eNki nie maja pojęcia o piłce nożnej.
|
Co do czerwonej kartki, to oczywiście, że się należała. Cesc składał się już do strzału, a Puyol chamsko zaatakował go od tyłu, reakcja sędziego nie mogła być inna.
|
Wynik sprawiedliwy. Troche żal Arsenalu, który w pierwszej połowie podczas jednej akcji ustawił 3 zawodników w bramce i wybijał piłki, no ale cóż, taki jest football i to była taktyka, a "sztuczne wywracanie się zawodników Barcy" było chamskie. Wiedziałem, że tak będzie. Arsenal zagrał znacznie gorzej, Cesc któy jako jedyny coś ciągnął w 1 połowie kontuzjowany, ale Yoh i tak wie, że to dobrze dla Arsenalu i sędzia chuj i Barca była gorsza i Arsenal powinien wygrać. Do niego sie nie przemówi. Nawet jak by na Camp Nou było 4-0 to i tak lepszy będzie Arsenal...
|
hmm pamięta ktoś zeszłoroczną 1/8 LM i mecz Barcelony w Lyonie? Barca miała tam znacznie większe kłopoty, niż w dzisiejszym starciu z Arsenalem, a na Camp Nou rozstrzygnęli losy spotkania w 30min.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiem, może, ja tam obyczajów Arsenalu nie znam. Na CN Arsenal zobaczy jak tak na prawdę gra Barca. I poradzimy sobie bez Pique i Puyola, ale Wy bez Cesca nie zrobicie nic.
|
Ile spotkań Arsenalu bez Fabregasa widziałeś, że komentujesz, pyskaczu? Gówno wiesz.
Ja się nie będę sprzeczał. Arsenal zdobędzie kolejną twierdzę. |
Cytuj:
Jako neutralny obserwator mogę Ciebie zapewnić, że w rewanżu może się zdarzyć wszystko. Jeśli jednak miałbym obstawiać szanse to 60%-awans Barcelony i 40%-awans Arsenalu. |
Cytuj:
Na ostatnie 15 minut zasnalem, cos ciekawego mnie ominelo? |
Cytuj:
|
Jedynym piłkarzem Arsenalu, który "coś ciągnął" do wejścia Walcotta był Nasri... Fabregas gówno pokazał tak jak i Messi w Barcelonie.
|
Cytuj:
|
Jezeli chodzi o komentatorow N-ki to juz w przypadku dwumeczu Inter - Chelsea pokazali swoja 'obiektywnosc' najbardziej mnie rozbawil komentarz do faulu Drogby na Thiago ktorego tresc byla taka "Motta slynie z prowokowania zawodnikow,juz sie tego dopuszczal w La Liga". Moim zdaniem komentatorzy powinni byc obiektywni,dlatego jezeli jest jakis mecz na polsacie to ogladam tam,poniewaz Borek je tych wszystkich patalachow z N.
|
Cytuj:
|
nvm ;p
znaki |
Nie ma bata, nie anulują.
|
Ten nius z fcbarca.com to przeca żart...
|
@up
przypatrz się DOKŁADNIE całemu postowi: D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17. |
|