Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Pix888 22-11-2008 18:55

ciekawe rzeczy podobno dzieją się w szatni Arsenalu. Niedawno mówił o tym Gallas, że gówniarze nie mają szacunku do innych i ,że Walcott i Van Persie sie pobili:). Ciekawe ile w tym prawdy? Ale swoją drogą to fajny nawet meczyk był
Man City vs Arsenal3:0:D. Robinho i ten młodzieniaszek co przyćmił całą "zdolną" młodzież Wengera

Yoh Asakura 22-11-2008 19:05

Całą zdolną młodzież ? Pardon, ale ze zdolnej młodzieży to był tylko Ram i Vela, którzy weszli w późnej fazie meczu i niewiele mogli zrobić, więc stfu.

A za nazwanie Denilsona "zdolnym" powinieneś zostać poddany kastracji.

Ditto 22-11-2008 20:40

Jednak ManUtd ugrał 1 pkt, dużo niewykorzystanych sytuacji z obu stron (my mieliśmy chyba mniej, ale lepsze).

By$iu 22-11-2008 20:41

+ Fabianskiego w bramke wsadzic.

Duch Niespokojny 22-11-2008 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2345702)
Niedawno mówił o tym Gallas, że gówniarze nie mają szacunku do innych i ,że Walcott i Van Persie sie pobili:)

Jak znam życie, to jeden drugiego szturchnął, a tzw. dziennikarze zrobili z tego bijatykę z zębami fruwającymi w powietrzu i połamanymi żebrami

Articuno 22-11-2008 22:40

Inter wygrał zasłużenie, chociaz bramka to kuriozum kuriozum :]
Ale ogólni to słaby mecz, wojny to też nie przypominało...

Faytah 22-11-2008 23:05

mi napiecie towarzyszylo caly czas ufff dobrze ze to juz koniec :) bramka z dupy to prawda,ale szkoda odgwizdanych nieslusznie spalonych trzech...

Zamor1 23-11-2008 08:57

Liczylem na cos wiecej, ale 1:0 cieszy ;]. Fakt, ze bramka pokroju Milanu w derbach, ale zasluzyli sobie na wygrana.

@Yoh
18 latek kapitanem druzyny ? Fajnie, fajnie..
Niezbyt dobre rozwiazanie dla Arsenalu, ktory ma kryzys

@down
Niech i tak bedzie, zobaczymy jakie beda tego wyniki

Yoh Asakura 23-11-2008 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zamor1 (Post 2346356)
@Yoh
18 latek kapitanem druzyny ? Fajnie, fajnie..
Niezbyt dobre rozwiazanie dla Arsenalu, ktory ma kryzys

A kogo dasz na kapitana ?
Pedała Almunię ?
Cesca, który może i jest świetnym graczem, ale charyzmy ma tyle, co Abu Ogogo, czyli nic ?
Van Persiego, który dysponuje tylko nonszalancją ?
Nie ma w Arsenalu naturalnego lidera. Pierwszy skład = degrengolada. Albo Ramsey, albo Toure, tylko ci dwaj mogą się nadawać. Ewentualnie jeszcze Clichy, ale ma mały wpływ na drużynę.
Ramsey może być kapitanem, bo to Brytyjczyk, ma charakter, walczy na boisku, w wieku 17 lat gra lepiej niż Song, Denilson i Diaby razem wzięci i wygląda na takiego, co po przegranym meczu nie idzie spokojne na piwko, tylko bez kompleksów wrzuca innym i mówi, co jest nie tak. I właśnie takiej osoby brakuje.

Thomisson 23-11-2008 12:10

A Gallas? On jest obecnym kapitanem?

<miliard znaków>

Yoh Asakura 23-11-2008 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2346575)
A Gallas? On jest obecnym kapitanem?

<miliard znaków>

Gallas po swoim wywiadzie stracił opaskę.

Ditto 23-11-2008 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2346426)
Wygląda na takiego, co po przegranym meczu nie idzie spokojne na piwko, tylko bez kompleksów wrzuca innym i mówi, co jest nie tak.

Ty też nie wyglądasz na pedała... :/

@Topic

Arsenal dostał w dupsko xD

Chelsea, Liverpool, Manchester United bez bramek, same remisy...

Bolton najwyższa wygrana (jak na razie) kolejki. Niespodzianka. Liczę na to, że Tottenham i Everton wpakują rywalom więcej bramek.

@Film

Ktoś tam wspomniał o wczorajszym filmie... Czy tylko mi się zdaje, że kiedyś już go oglądałem, ale z innej perspektywy? Wiecie o co mi chodzi... Tam głównym bohaterem był jakiś pobity pod mostem (akcja z busem), a nie amerykanin, ale aktorzy ci sami, fabuła ta sama, postacie te same... Tak jakby dwa filmy, w których dzieje się to samo, ale ukazują wszystko inaczej... Kto mi pomoże, bo sprałem sobie musk ;[

@Down

W tym rzecz, że film był podpisany "Hooligans", więc musisz mi troszke przybliżyć film, a dopiero później skojarze, czy to on :P

Wygooglowałem, zdaje się, że to też mogłem oglądać... Była tam akcja, gdzie jeden gostek został ciężko pobity w tunelu (chyba pod jakimś mostem)?

@Edit

Wie ktoś może, który zawodnik zmieniał barwy największą ilość razy? Jeśli nie jesteście pewni podawajcie swoje propozycje :P

Xendriel 23-11-2008 15:01

Football factory? Moim zdaniem lepszy od Hooligans;)

By$iu 23-11-2008 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2346954)
Football factory? Moim zdaniem lepszy od Hooligans;)

Ta, mowisz o Football Factory, filmy podobne. W Fabryce bylo troche wiecej humoru ;-).

Calen Futh 23-11-2008 19:51

No i jakoś ciekawiej od razu się zrobiło w tym topicu;)

Pix888 23-11-2008 21:01

Mnie ciekawi dlaczego Almunia jest pedałem...

Capality 23-11-2008 23:23

A mistrzem jesieni w Polsce jest Polonia Warszawa...

@Down:
Formalnosci... Ale kurna, z tej fuzji to nikt chyba już z Polonii dawnej nie występuje

Xevez 23-11-2008 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2347806)
A mistrzem jesieni w Polsce jest Polonia Warszawa...

Groclin Grodzisk Wielkopolski*

Articuno 24-11-2008 14:22

http://supergigant.blox.pl/2008/11/T...an-Persie.html
o co chodzilo sędziemu?

Fintex 24-11-2008 16:04

Z tego co wiem, to piłka musi się zetknąć z ziemią. W takiej sytuacji RvP utrudniał wybicie bramkarzowi.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:55.