![]() |
|
Carlin ! Ojczyzno moja! Ty jesteś jak zdrowie,
Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie" Cześć, tęskniłem :) |
yyy... ahaa
|
Cytuj:
Btw. Grebol chuj wie kim ty jestes probojesz kozaka zgrywac a wiedz ze mam na ciebie wyjebane leszczu jebany =] |
Cytuj:
Nie wiesz kim on jest to pewnie nawet nie słyszałeś, że na morganie był AB Team, w którym Grebol był ważną osobą (w sumie każdy tam był równy nikt się nie wywyższał). Musze Ci powiedzieć, że gdy jeszcze grałem Grebo rzadko ogarniał akcje, przekonałem się dopiero o jego umiejętnościach na OTS i uważam, że jest bardzo dobrym graczem. Podobno nie raz dowodzi akcjami na aurerze przeciwko jednym z najlepiej grających ludzi w tibie, więc mówiąc mi, że nie wiesz kim on jest jesteś śmieszny. /Wesol |
mówiąc, że adde etc są jednymi z najlepiej grających ludzi w tibie to troche przesadzasz ;) bo są średniakami co najwyżej
|
Wesol gdzie gpki wysłać?:D
@Bardol Nie no Adde jako jednostka ma bardzo dobre pvp ale wiesz ze ma duze adhd co go bardzo mocno zawsze gubi. Teraz w tibi pfp odgrywa bot nie twój skil, jak by Dempahowi z jakiegos powodu elf bota usuneli z komputera to był by taki jak kazdy inny normalny gracz. |
nie zgadzam się, byłem u dempaha w drużynie, byłem z bsp, byłem z andim i na pewno nie powiesz mi, że bot to wszystko, bo jestem pewny, że bsp bez bota jest bardziej ogarnięty niż adde z.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ORAJT !!!
kURWAAAAAAAAAAAAAAA KURA PIERDOLNIJSIE.pl DDK RPK - Poznaj moje zasady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=aWfFOncnvi4 |
@2up jest wyszczekany, na real lajfie
|
Staje naprzeciw akcja zwanym z dupy \!!!!!
DOBRZE MICHAL !! :********* "Skuty czasem jak każdy chyba normalne Bo trzeba się zrelaksować zanim w ramę palne. To realne, wiem mam własny pogląd na świat dla swojaków niczym brat. Kręcę od najmłodszych lat znam ten świat jak i ty cudów się nie spodziewam. Mam swój honor ziom, więc nigdy się nie sprzedam miewam rożne akcje dziwne mordo lecz ty to znasz wiesz, że gdy brat kopie brata znaczy stracił swoją twarz" |
Cytuj:
|
@up
Idz do psychologaB) masz jakis problem ze zwierzetami. Pies Cię w dupe wyruchał czy co? @boty gdyby teraz kazdy z tych "wielkich liderów" usunął elfa z komputerach hierarchia dobrych graczy całkowicie by uległa zmianie |
Cytuj:
|
cos sie ruszylo na forum :o
|
i tak mnie grebol nie przekonasz, że gdyby botów nie było teraz byłbyś na tym samym poziomie co dempah i bsp i na pewno ani ty, ani ja do czołówki tej hierarchii byśmy się nie zbliżyli zbytnio
|
Cytuj:
@bardol nie długo się o tym przekonamy bo za chwile kazdy dostanie delejta albo przestanie uzywac bota ; ) |
ja do walczenia nigdy nie używałem więc mi to lotto ;d
|
Cytuj:
No raczej jestem ;) , a mam wyjebane w ciebie jego prywatna dziwko ze tak go bronisz jedynych mackow to znam i szanuje to jest szejq i anteg a na tego grebola to mam grubo wyjebane ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48. |
|