Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Thero 15-07-2009 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MikeRoyal (Post 2598911)
Naprawdę wysoka kultura twojego ojca... <no comment>

Hahahahahaha! To nie jest moje wciśnięte na siłę 5gr, ja naprawdę "Hahahahahaha!".

Gierubesoen 15-07-2009 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MikeRoyal (Post 2598911)

Lepsze to niż ojciec pracoholik, krawiaciarz bez jaj i poczucia humoru.

Serious Sam 15-07-2009 21:52

Pozdro, Albertus!
NOP rządzi! : )

Akkorin 15-07-2009 21:57

Cytuj:

Jeszcze wychodząc z pokoju mruknął pod nosem "zabić skina skurwysyna- stare hasło z Jarocina". Aczkolwiek mi jego kultura nie przeszkadza. Wydaje mi się nawet, że to nie tyle kultura, ile instynkt, zasady wpojone mu za młodu.

Ulrikk 15-07-2009 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2598920)

Co racja to racja.

Gelt 15-07-2009 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2598920)

Poczucie humoru, poczuciem humoru ale są pewne granice: p Chociaż to "zabić skina skurwysyna- stare hasło z Jarocina" juz uwazam za zabawne xd

Czarna_Mamba 15-07-2009 23:23

A mi się spodobały te różowe kapcie.

Gonzo 16-07-2009 02:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2598930)
Pozdro, Albertus!
NOP rządzi! : )

Dr. Unknown kiedyś wklejał na forum taki fajny obrazek...

N. O. P - Nałogowe Obciąganie Pyty. :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarna_Mamba (Post 2599011)

Kobiety... Zwrócą uwagę nawet na niepasujący piksel. ;o

ozahalski 16-07-2009 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2598741)
dostali od nich pare razy wpierdol i przez neta kozacza ;D

Wytlumaczysz mi co jest fajnego w na*******aniu się z kimś kto sądzi że wszyscy ludzie są równi nie zależnie od rasy, płci i narodowości? ; ) Nie wiem jak tam z Tobą ale do tej pory widziałem kilku tró Skinów gimnazjalistów, którzy są skinami na pokaz. Przy czym nie mówię że tak jest z Tobą.

Albertus 16-07-2009 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarna_Mamba (Post 2599011)

no fajne ;D mamy kolegi , bo to u niego w domu ;D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ozahalski (Post 2599196)
Wytlumaczysz mi co jest fajnego w na*******aniu się z kimś kto sądzi że wszyscy ludzie są równi nie zależnie od rasy, płci i narodowości? ; ) Nie wiem jak tam z Tobą ale do tej pory widziałem kilku tró Skinów gimnazjalistów, którzy są skinami na pokaz. Przy czym nie mówię że tak jest z Tobą.

ja jak widze punka czy metala to nic do nich nie zagaduje... uwazam ze kazdy moze se sluchac swoiej muzyki itp. ba , sam slucham kazdego rodzaju muzyki (prawie oprucz tego najcięższego metalu i techno) , moga te punki czy metale smierdziec i wygladac jak chca , o ile sa Polakami ;D
a to ze maja ta tolerancje to poprostu ich naiwnosc i kiedys to zrozumieja.

Akkorin 16-07-2009 12:08

Jutro zaczyna się Jarocin Festiwal, wbijaj, poznasz naszą nietolerancję do skinów, która jest taka sama do skina Polaka, Niemca czy Żyda. A to że jej nie rozumiesz, to po prostu twoja naiwność, może kiedyś dorośniesz.

Albertus 16-07-2009 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akkorin (Post 2599243)
Jutro zaczyna się Jarocin Festiwal, wbijaj, poznasz naszą nietolerancję do skinów, która jest taka sama do skina Polaka, Niemca czy Żyda. A to że jej nie rozumiesz, to po prostu twoja naiwność, może kiedyś dorośniesz.

nie , to nie moja naiwność tylko niewiedza dotycząca waszej subkultury.

Akkorin 16-07-2009 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2599201)
moga te punki czy metale smierdziec i wygladac jak chca , o ile sa Polakami ;D
a to ze maja ta tolerancje to poprostu ich naiwnosc i kiedys to zrozumieja.

No, ale w naszym przypadku to oczywiście naiwność.

Albertus 16-07-2009 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akkorin (Post 2599331)
No, ale w naszym przypadku to oczywiście naiwność.

to co innego... mi chodzi o wasza naiwnosc ze wy tolerujecie arabow , murzynow itp. Oni sami sa wiekszymi rasistami , wykorzystuja wasza tolerancje by rosnac w sile i okradac panstwa z pieniedzy ( zasilki )

Rybzor 16-07-2009 14:14

Haha, to już wiem, od czego ta dziura budżetowa!

Akkorin 16-07-2009 14:21

Bezrobotni polscy menele też wykorzystują państwo, a ja wolę żeby moją kasę wykorzystywał murzyn, który w poszukiwaniu szczęścia dotarł do Polski, a nie może znaleźć pracy przez podobnych tobie rasistów, i wbrew temu co sądzisz jest wdzięczny za otrzymane zasiłki, niż durny polski pijak, który gdyby tylko chciał dostałby pracę.
Chociaż w tym wypadku może i mam błędne rozumowanie i wolę się nie wypowiadać, ponieważ po prostu nie znam prawa polskiego wystarczająco, by wiedzieć komu i za co przysługują zasiłki.

Albertus 16-07-2009 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akkorin (Post 2599350)
Bezrobotni polscy menele też wykorzystują państwo, a ja wolę żeby moją kasę wykorzystywał murzyn, który w poszukiwaniu szczęścia dotarł do Polski, a nie może znaleźć pracy przez podobnych tobie rasistów, i wbrew temu co sądzisz jest wdzięczny za otrzymane zasiłki, niż durny polski pijak, który gdyby tylko chciał dostałby pracę.
Chociaż w tym wypadku może i mam błędne rozumowanie i wolę się nie wypowiadać, ponieważ po prostu nie znam prawa polskiego wystarczająco, by wiedzieć komu i za co przysługują zasiłki.

mi tu nie chodzilo o Polske , bo u nas to sie dopiero bedzie zaczynac , narazie gadam o europie gdzie te wszystkie araby itp. biora zasilki za nic.

Mazur199 16-07-2009 15:02

widze ze juz jest podział na rasy wsrod skinów

albertus pro-skin-jedenostrzałowiec plxx ?

Dark Sven 16-07-2009 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2599334)
to co innego... mi chodzi o wasza naiwnosc ze wy tolerujecie arabow , murzynow itp. Oni sami sa wiekszymi rasistami , wykorzystuja wasza tolerancje

Osobiście się z tym zgadzam, chociaż daleko mi do haseł "Polska dla Polaków". Poza tym, to chyba nie temat do tego.

Lasooch 16-07-2009 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2599395)
Osobiście się z tym zgadzam, chociaż daleko mi do haseł "Polska dla Polaków". Poza tym, to chyba nie temat do tego.

Ostatnio każdy temat jest właśnie od tego. Od dyskusji światopoglądowych począwszy, poprzez zdjęcia RL koment i temat o chłopaku, którego gonią duchy, kończąc na temacie 'Ktura profesia leprza?????????????????'.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:21.