![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pozdro, Albertus!
NOP rządzi! : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A mi się spodobały te różowe kapcie.
|
Cytuj:
N. O. P - Nałogowe Obciąganie Pyty. :D Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
ja jak widze punka czy metala to nic do nich nie zagaduje... uwazam ze kazdy moze se sluchac swoiej muzyki itp. ba , sam slucham kazdego rodzaju muzyki (prawie oprucz tego najcięższego metalu i techno) , moga te punki czy metale smierdziec i wygladac jak chca , o ile sa Polakami ;D a to ze maja ta tolerancje to poprostu ich naiwnosc i kiedys to zrozumieja. |
Jutro zaczyna się Jarocin Festiwal, wbijaj, poznasz naszą nietolerancję do skinów, która jest taka sama do skina Polaka, Niemca czy Żyda. A to że jej nie rozumiesz, to po prostu twoja naiwność, może kiedyś dorośniesz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to co innego... mi chodzi o wasza naiwnosc ze wy tolerujecie arabow , murzynow itp. Oni sami sa wiekszymi rasistami , wykorzystuja wasza tolerancje by rosnac w sile i okradac panstwa z pieniedzy ( zasilki ) |
Haha, to już wiem, od czego ta dziura budżetowa!
|
Bezrobotni polscy menele też wykorzystują państwo, a ja wolę żeby moją kasę wykorzystywał murzyn, który w poszukiwaniu szczęścia dotarł do Polski, a nie może znaleźć pracy przez podobnych tobie rasistów, i wbrew temu co sądzisz jest wdzięczny za otrzymane zasiłki, niż durny polski pijak, który gdyby tylko chciał dostałby pracę.
Chociaż w tym wypadku może i mam błędne rozumowanie i wolę się nie wypowiadać, ponieważ po prostu nie znam prawa polskiego wystarczająco, by wiedzieć komu i za co przysługują zasiłki. |
Cytuj:
|
widze ze juz jest podział na rasy wsrod skinów
albertus pro-skin-jedenostrzałowiec plxx ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:21. |
|