![]() |
|
Cytuj:
Moj jest lepszy =/ Tak ja zyje ! ; o |
Cytuj:
Gadasz jak typ z YT XD... |
|
Cytuj:
FANI A&M&KKW, ŁĄCZMY SIĘ! Biorąc pod uwagę naszą liczebność, będziemy mogli w jakiś sposób zapobiec atakowi chrześcijan na KKW. \o/ |
No jasne.
To mi przypomina scene z LOSUXa, gdzie Sven przyniosl na religie mange Love Hina a ksiadz stwierdzil, ze to zlo i nalezy to spalic. Szkoda tylko, ze mialo to rozbawic czytelnika komiksu, a teraz jest to najprawdziwsza prawda! : D Dzisaj sie wzielam za Kino no tabi. Przypadlo mi mocno do gustu. Stwierdzam ze nota 9,5/10 w Otaku byla nota trafiona! ; o |
Cytuj:
I wszystko jasne :P |
Ma ktos juz moze namiar na 3 ep Fairy tail? Taka sie chyba jeszcze nie wyrobilo, ale za anime planet mozna sadzic ze juz jest gdzies...
|
@Gangrel
Spróbuj torrenty, ja ściągałem już we wtorek |
Ten obrazek mówi sam za siebie. |
Cytuj:
http://www.anilinkz.com/fairy-tail/f...ail-episode-3/ Nigdy nie watp w potege ciemnej strony loli! |
Zła wiadomość: Wujek Czyste Zuo wrócił!
@top Trigun skończony- fajna seryjka :P |
Yeah, łatwo zauważyć.
Well, anyways, po pięciu odcinkach Nyan Koi oznajmiam, że będę oglądał tą serię do końca, nieważne, czy się zeszmaci (mała szansa, serio), czy nie. _/ |
@Chesterkaa
Mówisz? Bo właśnie kończy się ściągać. Mam nadzieję, że rzeczywiście taka fajna. @Railgun Nowy epek roksi, Kuroko roksi. :< @Wujek :* |
Nie ma to jak ban za offtopic, prawda?*
:3 * - Powinniście się domyślić do kogo to było skierowane. |
No i doczekaliśmy się kolejnego pogromu w m&a. Ale ktoś z wiatrakami musi walczyć, więc nie ma się co wściekać.
@Yuri Nyan Koi jest świetne :3 Co prawda widziałem tylko 3 epy, ale nie zapowiada się żeby seria zeszła na psy^^ |
@Up
Nie wysiliłeś się za bardzo z tym nickiem. Lecz nie martw się, też dostałem kilka punkcików. @Edit Skoro już tu jestes, to poradź jakieś fajne ecchi. ;D |
Fajne ecchi mówisz? Ja ci nie pomogę, rzadko oglądam coś z tego gatunku. Green Green obejrzyj, dawniej bardzo mi się spodobało.
|
Meh. Ogladałem. Pogogluje w takim razie.
|
Kanokon~! Hrhrhrhr.
|
Ktos oglada to Aoi Bungaku? Nowa seria z tego co slyszalem, i czekam na recenzje, a tu wszystkie glaby zbanczyc sie daly. I wrocili jak zawsze na zapasowych kontach.
|
O.o Znów banami sypnęło.
Cześć Wujek Samo Zło. :* Ukryty tekst:
@top Jako, że szlaban na kompa mi się skończył, zamierzam skończyć Green Green w tym tygodniu. A później Spice and Wolf!! B) |
Cytuj:
Tak w ogole to czesc siema i elo |
Wiadomość od Grocka:
Cytuj:
@Bakemonogatari Po paru pierwszych odcinkach średnie, może później się rozwinie. Fajny ending. |
Corgar zapewne też ma bana :d.
#top Jedziem, jedziem. Zaczynam Clannada. |
@Anime :
Ostatnio skończyłem K-Ona i Dears. Teraz będe oglądał Triguna. Polećcie mi coś w stylu Wolf's Raina ALBO jakaś haremówke fajną ;d. @Manga: Yay! Nowa seria Shaman Kinga ;]. Co prawda troche naciągana - ale jest. A już myślałem że nawet tej starej porządnie nie skończą ;]. |
Nowy shaman king!
Ukryty tekst:
|
@Paranoia Agent podsumowanie
Nie ogladałeś nie czytaj. Ukryty tekst:
No to po PA czas na Claymore, pytanie tylko czy warto? :p |
Cytuj:
|
Anime Claymore uznaję za średnie, a porównywanie go do Berserka obrazą dla tego drugiego.
|
Cytuj:
Widze, że te PA może być całkiem fajne. Oblukam w wolnym czasie. |
No to z nudów zacząłem czytać mangę "Toradora!" Porównam sobie później z anime, które obejrzałem wcześniej. :) Ciekawe co bardziej mi się będzie podobać. B)
|
Cytuj:
No z tym, że w Berserku dużo ładniej potraktowano zakończenie anime (chyba liczyli wtedy jeszcze na kontynuacje?). |
Cytuj:
Cytuj:
PS Ja czekam na kolejne epy FT, zeby sie przekonac czy tez cos wkoncu sknoca. Edit Juz sie odcinek laduje XD |
Cytuj:
|
@Que
Czy dla Ciebie choć raz jakieś anime było lepsze niż manga? |
@UP:
Nawet mi zdarzyło się to tylko raz - i tym przypadkiem jest Wolf's Rain. @Topic: Teraz oglądam Triguna, a potem nie wiem :<. Polećcie jakąś fajną haremówke podobną do DearS, To-Love Ru (nie koniecznie z kosmitami ;p). |
Cytuj:
To samo z ekranizacjami ksiazek. Zadna nie jest lepsza niz sama ksiazka :p A jak sie to juz zdarza to bardzo zadko. PS I jak na razie anime FT jest rowniez bardzo blisko mangi, wiec mozliwe ze bedzie powtorka jakosci manga->anime z DN. |
Cytuj:
z haremowek, ja wlasnie przeczytalem Ayu Mayu.. takie tam , nawet smiechowe ;d na onemanga.com masz |
@UP:
Akurat chodziło mi o anime jakieś ;d. @Topic: Fariy Tail ! Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Neways, zaczynam czytać mangę Touhou i oglądam Kuroshitsuji (12 odcinków obejrzałem, bardzo mi się podoba - szczególnie że ending nie brzmi jak kupa engrishowego sh!tu, oraz to, że Sebastian jest taki zajebisty xD). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |
|