![]() |
|
Cytuj:
bambiq - sorri, jestem tak egocentryczny, rze myślałem rze to do mnie jest było :confused: Wasz szczerze, Shane ~ |
Lepsze są barmanki w barze B)
A jak już to siedemnastki ja się za małolaty nie biore :D |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
A nie które lubią przy światełku :p
Aby kontrolować postęp akcji :cup: ijeee właśnie jest nowy odcinek władcy much :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
a ja wogule emo od dzis jestem wiec ide w koncik popłakac ze mnie bijom wszyscy ;( Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Dagmara _/ sam przyznałeś ;d @dofn to szło tiak "Nie ważne czy baba czy potfur , waszne ze ma otfur!" |
Cytuj:
heheheh a czasem nawet lepiej zamknoc oczy. Niby jest takie pzyslowie: "potwur nie potwur byle mial otwur", ale jesli to jest taka cho bellator to ja dzienkuje http://photobucket.com/image/bellato...lator.jpg?o=19 |
Czo ma zgrabne ciao jao :D
btw jak wszyscy zmieniają avatary to ja też! Kaczki, uuu-uuu! aa i chcialbym sie pochwalić że Blog27 zaakceptował moje zaproszenie do znajomych na youtube! :] |
na szczescie w wieku gdzie wyrywam 16 ^^
i wiecie co :D Kocham moj internet Character Deaths May 12 2008, 01:15:35 CEST Died at Level 46 by an ancient scarab May 11 2008, 21:43:40 CEST Died at Level 47 by a scarab May 11 2008, 13:56:50 CEST Died at Level 46 by an ancient scarab May 10 2008, 23:03:32 CEST Died at Level 46 by a demon skeleton May 10 2008, 12:53:59 CEST Died at Level 46 by a hydra |
Cytuj:
ty spac bys poszedl bo ci sie pewnie przysnelo przy kompie a nie zwalaj tego na internet |
Cytuj:
A tak naprawde to porostu nie maja juz kogo bic to bija all LIZANIE jastes za Virtue muwia ze lizesz im i na odwrot najlepiej miec 20lvl i chodzic na amazonki jeśli chodzi o lizanie to najlepsze som napalone szesnastki po trawce a nie jakieś virtue, pff |
Cytuj:
...potem ze chyba jestes hackerem ................... ....jakas kradziez loota................................ ........masz kolegow w divine/arc/itd...... ale to juz przerabialismy tyyyyyyyyyyyyyyle razy........ Viron`owi na 100% przybija blokady hotkey !!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Enjoy Your 200 Lefel
21:14 Mewtu [200]: You advenced from Level 199 to Level 200.
21:16 Mewtu [200]: The biggest goal in my life is reached... : ) I'm going to kill myself couse i dont know what to do in rest of my life : ( 21:15 Krejzolek [145]: BROO ! Dont leave us ! you are our capitan, we cant play without you... im playing 24/7 beacouse i want be as powerful as you! 21:17 Mewtu [200]: Krejzi, its end for me. I will sell my character and i will go back to China. 21:20 Krejzolek [146]: Are you sure? if u sell your character please give me free cash, i must sell some for my real friends, my little child needs new toys and i havent got enough cash... btw: 21:22 You advenced from Level 145 to Level 146. : ) 21:25 Mewtu [200]: GZ... and my last word to you: I wont give u anything, you are poor polish tibia player for me, nothing more, hahahahah we used you only for wars :] GL in real life and GOGO 200 HAHAHAH 21:28 Krejzolek [146]: Okey Mewtu now i can tell u everything what i know. YOU ARE POOR CHINAS IMIGRANT HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH HAHHA HAH http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2131915 xD |
Cytuj:
ŚMIESZNE :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup: lawl |
Cytuj:
|
ripper mam nadzieje ze mowisz to ironizując :D
|
Gruha widze, że NDK się słucha :>.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:35. |
|