![]() |
|
Cytuj:
2.Soldy 3.Zamek Elvenbane Jak masz pacca to jeszcze mino pyramid , tomby... |
Cytuj:
|
~40 knight, Skile 58/56. Gdzie expic na pacc aby exp byl w miare dobry a kasa wysmienita :P
|
Cytuj:
|
a ja :
82 Knight Skile 75/72 Skonczyl mi sie pacc i nie wiem gdzie leciec :P |
mam 21 knighta skille narazie 67/67 jednak chce dobic do 80/80 i dopiero zaczac skillowac wiec chce sie odrazu dowiedziec gdzie mam chodzic z takimi skilami??
P.s dsm vamp devil helmet k legs fur boots o crimson sword!!!! czekam na odpowiedz tak żebym wbijał z 10k expa na godzine i zeby była duuuuuza kasa:) wiem że juz raz dostalem odp ale chce wiedziec wiecej rozwiazan |
Cytuj:
|
Gdzie moge poexpic
Hey, gdzie mogłbym expic pallkiem level 13-skille 50/33 eq k armor,crown helmet,dragshield,plate legi plx odpiszcie
|
gdzie expic knightem: 32lvl, skille: 65/65, eq: knight armor, knight legs, crown helmet (w najblizszym czasie crusader helmet), beholder shield (zara moze meduska), brigh sword, niema pacca i zależy mi na tym by nie trzeba bylo wydawać dużo na uhy a loot był dobry (w kasie, itemach).
|
Cytuj:
Jeśli facc to zainwestuj w stealh ring i ghostland (ds+ghoul) kasa leci wyśmienicie. Elf fortes, ale zaopatrz się w uhy. i tak jak wcześniej z uhami na orc land. tylko uważaj na warlord'a. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam Kina 28 lvl Skille 75\75, prawie 5 mlvl, <bez pacca>
i czy sobie poradze na EF z bp of uh i MF?? B) |
Siema , 69 ek skile ( nie śmiać sie miałem 8 deadow przez kicki ) 77/74 axe
eq golden armor , k legi , rh , tower shield , heroic axe , war axe . Zostało mi 10 dni pacc chce zarobić jak najwięcej kasy i przy okazji poexpic , lootbagi mogę robić byle by nie na minosach bo mi sie znudziły |
Druid
Co tu dużo mówić.
55 Druid 50 Magic 25 shield crown helmet, b robe, plate legi, dragonka, tempest rod, fur boots Nie mam pacca Gdzie expic? |
Ms - 70 poziom oraz 60 poziom magiczny. Ostatnio przyjąłem 2 gleby, a co za tym idzie 100k poszło w piździec. Pytanie, gdzie expiąc (nie chodzi o jakiś gigantyczny exp), można się dużo i dość pewnie wzbogacić. Także mile widziane miejscówki, które są w miarę bezpieczne (na razie odechciało mi się kików w wampirzym piekle oraz nadzwyczajnej zdolności smoka do combowania). Testowałem jak już mówiłem wampiry, smoki, piraty.. ale nie mogę wyjść na +, a nie przepadam za kopalniami w kazordoonie.
|
Cytuj:
Hmm.. Zamek Elvenbane?! A i co do skilli to 62/60 : ] |
Witam!
Mam 30 knighta, niedługo 80/80 i Pacc no i 5 mlvl. Pożyczyłem od kolegi troche kaski an eq: Fs, k armor,crus hlmet, meduska. Chciał bym mu szybko oddać i tu kieruje moje pytanie? Gdzie najlepiej expić żebym szybko zarobił kaske? Scaraby,Tomby,zlowie? boje się expić narazie bez Pacc bo wiadomo jak to z pk a kaski na uhy to nie mam:P Pozdrawiam ^^ |
co sie teraz po update opyla bic knightowi?
ja teraz na rooku na paccu siedze i niedlugo wychodze potem bije roty do 20 i skilluje do 60/60 a potem? zolwie? czy co? :P |
Gdzie pall?
MAm pytanie gdzie skillowac pallem na lvl 20 ze skillami 55 ? prosze szybką odp :(
|
Knigth, lvl 33, skille 67/66 (nie smiac sie ;/ ) prawie 5mlvl i PACC oczywiscie..
K-arm, K-legs, medusa, crown helmet, BS. Podajcie swoje propozycje miejsc do exp. Dzieki :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |
|