![]() |
|
Cytuj:
|
Piszesz, że tolerancja dla innych nacji to naiwność, ale dla subkultur już nie? Byleby byli polakami? Jesteśmy narodem wybranym?:E
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z ciekawości, jeśli poznałbyś, dajmy na to żyda, który ciężko pracuje zarabiając na swoje dzieci i żonę, jest pożądnym obywatelem, którego rodzina wiele wycierpiała przez drugą Wojne Światową, nie okrada naszego państwa (lol) i nie jest spijającym naszą krew insektem, to jakie byś miał o nim zdanie?
|
Cytuj:
|
No ryba, musiałem od ciebie zgapić i też sobie tą koszulkę kupiłem : D
|
@Albertus:
A co z czystej krwi, nieskazitelnie białymi Polakami, którzy wyjeżdżają na zachód i tam ciągną zasiłki od państwa, którzy równie dobrze, mogliby uczciwie pracować? |
Cytuj:
|
Spaaaj, ten niewieści pasek kupiłeś za sprzedawanie gp na allegro? I czemu zwiększyłeś kontrast? Bardziej obciachowe niż fajne :<
Ukryty tekst:
Ps. Grau fajna klata i kołnierzyk: D (Dawaj Asakura, masz powód by znów coś o mnie napisać:) ) |
hahaha8o Spaaaj roxx;dd
A jak tak patrze na albertusa to jakoś dziwnie :S Zawsze mi się kojarzył z tym vegetą z avatara;( |
Cytuj:
Też jeździł do Jarocina ; ) @Spaaaj: Jesteś autoseksualny? ; ) |
SpaaajLony co sie ograniczasz od razu różowy pasek dawaj :> dobrze, że jeszcze much* na ryju nie masz, chociaż podejrzewam, że generalnie masz na składzie. Tapety też troche mało, chociaż usta ładnie szminka podkreślone...
*Muchy - okulary damskie :> |
zostawcie spaaaaaja jest $licznyyyyyy :*:*:*:*:*:*:*
|
Właśnie, jest tak ładny, że sam bym go... hmm, schrupał ^^
@lechista Ej, czemu sam sobie piszesz well done? :confused: |
zmienione, tak jakos wyszlo ; D
|
@Spaaaj: ograniczę się do skromnego: "cholerne metropedalstwo".
@Lechista: To ten obóz, gdzie się przez 40 minut odwadniałeś? |
Nie cierpię metro ;( A spaaaj tu wygląda jakby nim był. Do tego te światło :S
|
e tam gadacie .... moge inne dac ;P
ten ta ten pasek kupil za hajs hahah xd nie jeszczem mi tak nie padlo na banie zeby w rozowym pasku l;atac.... w koszulce why not ;P |
@spaaj
prowokacja? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |
|