![]() |
|
Cytuj:
|
Ktoś z was używa tych sposobów z 1 strony? Działa? Nie lubię limitów, a przydałoby się ominąć kilka zbędnych minut.
|
Hail Torrenty _/ na nich nie ma limitów :p
|
Cytuj:
|
Pamiętam, że kiedyś ściągałem z Torrentów. Niezbyt za nimi przepadałem, strasznie zamulały mi transfer, dodatkowo prędkość pobierania wahała się w okolociach zera. Ale oblukam to. ;D Z jakich stron to ściągacie?
|
Po 11 chapterach mangi Toradora, jestem do niej bardzo pozytywnie nastawiony. Chyba się wkręcę w mangę bardziej, niż dotychczas.
|
Cytuj:
|
Tasiemce
Ukryty tekst:
|
4 dni bez posta : O!!!!!!!!!!!!!!
Kto mi znajdzie jakiś dobry torrent z Shuffle! Bo jestem dupa wołowa i nie mogę znaleść... |
Zapodaj ktoś linka skąd mogę ściągnąć 11eyes, episody 6~~
|
Cytuj:
Lepszego nie widze. Cytuj:
@Shakugan no Shana S Jest juz pierwszy ep na stronie eclipse. Całkiem miło się oglądało, ale nie dużo można po jednym odcinku stwierdzić. :) |
Thank You very much! :D
A za Claymore nie moge sie jakos zabrac :o |
Cytuj:
|
Też jakoś nie mogę ruszyć Claymore. : /
Wezmę się teraz za Byousoku 5cm, a co. : ) |
Nie wszystkim musi Claymore przypasić :P
|
Joł, obejrzałem Kuroshitsuji i teraz biorę się za Persona Trinity Soul, mimo że wielu ludzi twierdzi, iż jest to lipne anime. Cóż, zobaczymy, bo 3 odcinkach bardzo mi się podoba, oprócz op i ed song ; D
Dobrze, że druga seria Kuroshitsuji nadchodzi, yeah ^_^ |
FT ep 5
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
fairy tail manga
Ukryty tekst:
|
Zazwyczaj ja mangi takie jak Naruto, Bleach itp. czytam co 2 miesiące. Wtedy mam kilka odcinków naraz. Czy ktokolwiek z was postępuje jak ja?
|
ja nie dam rady, normalnie co tydzien musze tasiemca przeczytac/obejzec, zbyt ciekawi mnie akcja.
|
#Ghernie
Może nie do końca jak Ty, no ale na razie odstawiłem sobie mangę tasiemców (patrz Blecz, Naruciak), i obejrzę zaległe za jakiś czas :P Choć anime oglądam w miarę na bieżąco. ; o |
Tasiemce:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Tak w ogóle, to ciekawe, co wymyślą. Bo przecież chyba Ukryty tekst:
|
Nie mów nic o Fable 2 bo płacze do dziś z tego powodu.
Zaczynam Shuffle! póki co nic o tym powiedzieć nie mogę, obczaję całość i wtedy skomentuje :p |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Byłem pięć dni poza domem, pięć dni bez m&a. A dzisiaj już zacznę kończyć Green Green. :P
|
Cytuj:
Bosheshtymuj! Szkoła odbiera mi większość czasu, który mógłbym poświęcić na oglądanie jakiegoś animca, albo pogranie w gry ._. |
@Fairy Tail - anime
Jako iz nie czytalem mangi, a wziolem sie juz wczesniej za anime, to do jasnej cholery jest to anime bez watpienia, ktore umie niezle pocieszyc. :D Doby i prosty humor, to malo powiedziane. Niestety ze strony fabularnej, jak i banalne dialogi przeprowadzane miedzy bohaterami, anime jest nieco oklepane. No nic, zobaczymy pozniej jak to sie rozwinie. ^^ |
Shuffle! Troche nudnawe, czasami się uśmiechnąłem ale nic specjalnego :p
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Manga "Toradora" 23:
Jak już czytam tą mangę, to ją skończę. A ten chapter mi się podobał bardzo. B) |
Naruto
Ukryty tekst:
Bleach Ukryty tekst:
|
Zna ktoś anime podobne do Fairy Tail? Spodobało mi się i mam nastrój na jakiegoś niewymagającego myślenia shonena.
|
Niewymagający myślenia shonen? Wszystkie prawie nie wymagają myślenia. Jeden z bohaterów okładki przypomina mi lekko One Piece, więc może to? (Superlekki shonen, gdzie wybitnie nie trzeba myśleć)
P.s. Nie mogę Ci zbytnio porównać, bo Fairy Tail nie oglądałem/czytałem. |
Naruto
Ukryty tekst:
|
@Naruto
Ukryty tekst:
@Juzefek Bleach Ukryty tekst:
|
@Naruto
Ukryty tekst:
|
@Naruto
Ukryty tekst:
|
"Green Green" done. Seria ok, ale zakończenie mi nie za bardzo przypadło do gustu. A OVA miał zmienioną kreskę, co też mi się nie podobało!!
A teraz wezmę się za Spice and Wolf. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |
|