![]() |
|
Widze ze jak sie przeniose na obsidie to dostane na jakies softy :P wszyscy bogaci hehe
Makonie ! Gratz na 200% ! @Kenti nie dziw sie chlopakowi bo Wodeckiego na rajdzie Dolnośląkim tylko ja rozpoznalem a było okolo 100-120 kibicow wokol mnie :P |
GZ Makon :D
Gogogogo 300 :D |
Makon wariat pol domku przytarmosil zeby sie przylansowac ,a widac ze kolegow i tak nie ma :(!
Wafel - sPJSOPJSOPKSOPSKOPSKOPSKPOSksoksOKSOPSOPKSK Kenti- huUHUGAAGUAGDUHADGUHAGUHAGD |
ziomki chcialy ale ja nie chcialem bo za duzo na ekran by weszlo ludzi xD
|
ja to tylko załuje ze żaden noob nie szedl i ci coś nie podpierdolił :D
|
4 chary na mc staly na gorze blokowaly droge plus moj Ed dobijal mi beholdera, wszystko na alarmach wiec wiesz:)
|
Chłopaki z Mojej Paki,
Nadszedł już ten czas, żeby pójść w las odrzucić komputery i przenieść się na rowery. Jeżeli chce ktos kupić Moje postacie wie gdzie i jak mnie znaleść. Nie bede sie rozpisywal żegnał itd. Bo będę tu zaglądał, rzadziej czy częściej ale będę. Ja mam 20 lat Ty masz 20 lat przed nami siódme niebo ole. Happy Birthday robal dużo dup A dzięki daj mi dziub :* Także Kocham was wszystkich każdego z osobna i wszystkich po kolei <3 |
@up
Robal 22:36:04 Napierdolilem sie jak swinia Robal 22:36:15 wyjebalem z ojcem polowke tekili Robal 22:36:17 polwke bolsa Robal 22:36:20 i po 2 piwa Nieaktualne. |
Wróce jutro ze szkoły i napisze to jeszcze raz na trzeźwego pozdro
|
nie normalni jestescie :D
|
aha no to normalny odezwał się :]
|
To co od jutra obsidia? xd
|
co jest grane
kto tak wogole idzie na ta obsidie?: :>
|
|
Wasup piep rzone bialasy?
|
|
Cipuszke pozniej najpierw bym cos zjadl
|
Mory Knight został sprzedany :)
Jeżeli bedzie ktos do was pisal to napewno nie wasz Mory :D Pozdro :* I come to obsidia xD |
bravo Robal!
taki malutki up!
http://img156.imageshack.us/img156/6695/92895351.png |
Zabiloby sie ejszcze kgoos na emperze...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |
|