![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Czy mógłby mi ktoś dać odpowiedź gdzie expic 55 Druidem z 50 m lvl bez pacca?
proszę o szybką odpowiedz. PS Widzę ze wszyscy sie pytają a nikt nie odpowiada. |
@up
Bez PACC na ten lvl ciężko. Możesz expić na DC i na Guardach (pełno ludzi). |
inaczej
To teraz powiedz gdzie moge poexpic pallkiem lvl 17 skille 59/38 eq k armor, k legi, medusa shield,cruzader helmet fur butki???
|
Cytuj:
2 wivy, można pojedynczo lurować. Za jedną wchodziło mu coś około 5% jeśli dobrze pamietam. Z boltów walił. Zarcia nie zabraknie, bo niedaleko jest resp 3 war wolfów. |
Cytuj:
Cytuj:
|
No więc mam 46 lvl pacc ms zawsze expiłem na tombach ale juz mi sie znudziły jakoś brak mi pomysłu gdzie expic proszę o odpowiadać na prywatne wiadomości :P. Aha może ice golem tylko napiszcie gdzie jest pojedyńczy resp bo niebyłem jeszcze na nim.
a PLX bez textow ze kupilem hara na allegro bo takie dzieci już mnie nudzoX( |
humm...
40+ ms? solo nargor team hydry? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiecie gdzie expić 51 lvl druid (48 mlvl)? Narazie expie na guardach (a niby gdzie?), mam FACC. Myślałem o mint~,można tam wyciągnąć 25k/h, jeśli runy potrzebne gadać ile, czy będzie waste (btw. mam postmana :))?
|
@up
Raczej przydałby się pacc, ale tak no to na guardach możesz siedzieć, huncić drag&gs,cyclopy,ghostland, ogólnie możesz popróbować na pohu, mintwalin nie wydaję mi się dobra miejscówką dla takiego druta, ale zarobić możesz. |
Gdzie ekspic
Witajcie
Mam teraz duzy problem potrzebuje miejsce z dobrym expem i duzym zyskiem Dokladnie to chodzi mi o 53 Knighta 81/80 skile na faccu Ekspilem na guardach ale tam troche mi to cienko szlo tzn potwory slabe ale eksp tez taki sobie i kasy tylko 6 k / h Ekspilem w miejscowce pod Kazo Potrzebuje miejsca gdzie moge szybko ekspic na malym waste i duzej kasie Moga nawet byc guardy tylko jakas odpowiednia gora Plx pomozcie z gory dzieki :* |
@Up
Idź do dwarf hell (nie na final room) i labirynt... |
Witam, mam problem mam 21 level, profesja sorcerer i nie wiem gdzie expić
do tej pory moim źródłem expa i kasy była Folda, ale teraz już mi sie znudziła potworki są troche za słabe:p jestem FACC i myślałem o cyklopach w Thais, ale moze wy cos doradzicie? |
@Up
Ja radze soldy, amazoni/valkyrie (obok Carlin lub Venore), cyce (w mount sternum {nie zapuszczaj się na PoH , archery by cię zjechały}), roty na fibuli lub w veno, ghostland obok Carlin, draconia (+1 i +2, chociaż dojście jest długie, ryzykowne i drogie :P, ale zaletą jest to że często wolne...). |
na Ghostland sporo pk...
a gdzie sa soldy obok Carlin bo nigdy nie zapusczałem sie dalej niż Folda, chyba że do innych miast, a na no pvp trzymałem sie raczej Ab |
Pomocny~ moglbys blizej wytlumaczyc bo tam jeszcze niebylem a mam shodzic za bramke levelowa ?
bo niewiem powiedz dokladniej gdzie sie to znajduje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |
|