![]() |
|
Homo solaris, spaaj-chan deshou?
Też mi styl, takich plejasów wszędzie pełno xd |
nie dlaczego mialbym prowokowac? taki mam styl i mnie to nie obchodzi co inni o tym mysla ;)
|
Cytuj:
|
nie prowokoj lasooch
|
taaaaa....... ty mi nie mow o braku stylu ... pokaz swoje zdjecie ..... ta ja wole byc takim "plejasem" i sobie hmmm... jak by to powiedziec a nie urazic dziewczyn :P chodzic do lozka z nimi niz latac w glanach i miec 1 metalowke przy sobie tylko :P
|
Cytuj:
@Lechista: nie odpowiedziałeś :( @Mazur (bo podejrzewam, że wiem, co byś napisał, gdybyś napisał): odpuść sobie tego posta, że mam jeszcze mniej stylu, bo i tak wiem, że taka byłaby Twoja opinia ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
je*any no,juz wie : D a tak osobiscie i na temat to sie troche zgodze bo ten pasek z duza klamra wali wiochą, co do kontrastu zdjecia nie bede sie wypowiadal |
Cytuj:
|
to smutne ze laski leca na tzn. "solar boy'ow"
Bynajmniej tak tu wyszedles |
tzn. taki kontrast ma to zdjecie ;P a pasek jak pasek troche lans xd
|
Cytuj:
|
@Spaaaj
Jestem koniem, nie moge ci pomóc. |
@Espirit
offtopicznie: przekręcony catch-phrase House'a w avatarze naprawdę boli. |
Cytuj:
wannabe fajny & młodzieżowy & modny, ale sie nie udało Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
i pomaluj paznokcie na różowo, bo one lubią róż i farbowanych chłopców. ;)
|
Ja wolałbym mieć jedną metalówę z którą mógłbym się bzykać. Im dłużej para to robi, rozmawia o tym, mówi co jest ok a co nie, tym seks jest przyjemniejszy. No i pozostaje fakt chorób wenerycznych. Pozatym naprawde fajne dziewczyny (ładnie mówiąc nie wyzwlone) nie idą do łóżka szybko, mają szacunek i na tego typu przyjemności trzeba zapracować. Ale co kto lubi.
Btw, jak się całowałeś z tymi panienkami to nie czułeś przypadkiem przyrodzenia?: ) Wannabe lans? Musisz nieźle popracować, bo na taki wygląd lecą jedynie dziewczyny w remizach. Sztywny kołnierzyk to żenua, tak samo jak rozpięta koszulka + wcześniej wspomniany pasek. Chcesz zabłysnąć? Kup koszule, mało kto teraz to nosi, a od zawsze podobają się kobietom. |
Jeźdzeście tacy brzydcy że nawet janosik po goleniu jest od was ładniejszy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |
|