![]() |
|
xD
Cytuj:
|
Cytuj:
@up ironi nie trzeba brac w cudzysłow ;d |
tak tylko jaki cel ma ta podpucha ?
mam dwa logiczne wyjasnienia: dla żartu i dla rozgłosu, co w sumie wychodzi na jedno - beda o tym ludzie gadali i na forum bedzie kilka(dziesiat) postow o ich odejsciu, co im da rozgłos i mozna powiedziec że sławe zachowuja sie po prostu jak gwiazdy ktore dla utrzymania sie na topie wymyslaja rozne akcje w stylu 'dziewczynek z TATU' - nie wazne czy beda gadali dobrze czy źle, wazne za gadaja no chyba ze maja jakis inny cel w odejsciu chociaz ja niestety go nie widze... btw oglada ktos CSI: Miami/Las Vegas/New York ?? skonczyl sie parenascie minut temy pierwszy odcinek csi: NY.. i jak dla mnie las vegas najlepsze :) |
Przed "it" powinna być spacja, jakoś jej nie ma.
Cytuj:
|
Cytuj:
tak brzmi fajnie ;s |
Cytuj:
a co do tematu to kolo ch**a mi to lata dlaczego odeszli. Furora dead :confused: Micha Moor - Slip & Slide.mp3 B) polecam posluchac po "ulepieniu balwana" :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Tomuś (Anaboll) tez juz poza Vision wyjasni mi to ktos ?:P |
Cytuj:
Cytuj:
|
hehe
podstep ? ;D pomylka ? klutnia ? Invited Characters Name Invitation Date Imargam Apr 06 2007 |
zwidek tez; p anaboll pewnie jutro ; p
|
Już wszystko wrócilo na swoje miejsce Ima & Zwidek dołaczyli wlasnie spowrotem. Xareta to kwestia czasu.
|
Cytuj:
Katrila załozył tą gildie Lamusie. A nie Katrila z Ima i ze Zwidkiem. Btw. Nie zeby sie chwalic Ale 119 liwl i 69 emliwl wbity. |
Cytuj:
@down xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 4 ruskie gejaszki ;d;d btw. wie ktos o czym oni spiewaja? |
Song Duskiness
http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24&eurl od lewej: taifun, czipsu, magrami, ymy |
Cytuj:
oO Zull gra na neranie :p jaki ma nick xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Te 4 gejaszki spiewaja o nowym roku, wiec jest to troszke nieaktualna piosenka. |
Nie chce ktoś czasem zrobic World Trade?
Wymienie itemy z furory na itemy na Thori. Post Here or msg me in game:P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |
|