![]() |
|
Mecz jak na El Classico słabiutki. Cieszą 3 pkt i to, że lider wraca do Katalonii. Yoh, Lotress - boli nie? Nie pamiętacie już pewnie jak to jest prowadzić w lidze i grać dalej w LM ;)
|
Mecz nie spelnil moich oczekiwan. Real naciskal, ale brakowalo im tego ostatniego podania oraz wykonczenia. No i Barca znow lepsza ;]. Ofkors Xavi tymi pileczkami rozwalil obrone Realu, sweet !
|
Manchester po raz kolejny dał dupy. Zremisować z Blackburn?!
K.Jay |
cos ostatnio Blackburn urywa pkt czolowce
|
Brawo Roma i niech tak zostanie do końca.
|
Van der Vaart strzelił dzisiaj gola i tak się do Jurka przytulił, że tylko buziaka zabrakło :>
|
Ladna bramka Maicona + piekny gest ucinajacy wszelkie spekulacje dot. jego transferu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=71g5j7UIwvo Inter - Juve 2:0 |
Glory glory Man united, Glory glory Man united, Glory glory Man united, As the reds go marching on on on!
Czerwone Diabły rządzą w Manchesterze a Tottenham w Londynie. \o/ K.Jay |
dobrze że tabela dokładnie pokazuje kto rządzi na wyspach :)
|
@Maggic
Poczekajmy na koniec sezonu. ;) @topic Brawo Arsenal. K.Jay |
Chciałem żeby Arsenal wygrał ligę, ale teraz są już praktycznie bez szans. Znowu wtopa...No nic może Manchester da rade bo za Chelsea nie przepadam.
PS. Jak myślicie kto będzie małym zwycięzcą ligi: Tottenham, City czy może L'pool da rade? |
Każdy, byle nie scumsy.
|
Fabiański :D
|
A ja tam sie nawet ciesze dzisiejszym meczem. Fabian udowodnil ze sie nie nadaje na 1 bramkarza to samo z Alumnia a wiec mam nadzieje ze po dzisiejszym meczu Boss zacznie szukac nowego bramkarza, a szanse na mistrza po meczu z Suprsami juz definitywnie zniknely
|
Chciałbym (bo wiadomo, że może być różnie, niestety), żeby tabela na koniec wyglądała tak (oczywiście pod uwagę biorę tylko dość realne scenariusze):
1. Man United 2. Chelsea 3. Arsenal 4. Tottenham (jak bardzo chciałem od kilku lat, żeby to właśnie oni grali w LM!) 5. Aston Villa 6. Man City (pewnie aż tak nisko nie będą, a szkoda) 7. Everton 8. Liverpool (kha kha, umarłbym, co miałbym bekę z kolegi, nawet bez Ligi Europejskiej!) 9. Fulham (też ich lubię, nawet bardzo, bardziej niż Eve i AV) 10. Birmingham 11. Sunderland 12. Blackburn 13. Stoke 14. Bolton 15. West Ham 16. Wigan 17. Wolves 18. Hull 19. Burnley 20. Portsmouth Pewnie niestety okaże się, że to jest matematycznie niemożliwe :P Zresztą, jest to strasznie naciągane, ale fajnie by tak było jednak :P Ciekawe jak to się ma do "tabeli marzeń", którą umieszczałem we wcześniejszej fazie sezonu, ale teraz nie chce mi się szukać tego posta... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
West Hamowi sezon w CCC dobrze by zrobił. Tak samo jak Newcastle.
|
Cytuj:
|
Barcelona remisuje 0:0 w derbach a Real pokonuje Valencie 2:0. Strata do lidera 1 punkt :> pozostało 5 meczy.
|
W derbach czego?
@Down Myślałem, że chodzi o mecz Real - Valencia :P Mój błąd. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Troche dziwne bylo wystawienie Maxwella na lewe skrzydło, nie wiem czy Pep chce zakręcic w bani Mourinho przed meczem z Interem, czy tak sie bawi skladem bo mu sie podoba :x |
Ostatnio co mecz coś kombinował no i przejechał się w końcu. Jednak trzeba przyznać, że Espanyol zagrał wielki mecz. Dawno nie widziałem żeby jakaś drużyna grała przeciwko Barcelonie takim pressingiem i z taką wolą walki. To zupełnie odmienne nastawienie do tego co grała Valencia. Bardzo ciekawie zapowiada się ta końcówka sezonu w Hiszpanii. Barca czekają trudniejsze mecze niż Real i pewnie do ostatniej kolejki nie będzie wiadomo kto zdobędzie tytuł.
mecze Realu: 2010.04.24 Real Saragossa - Real Madryt 2010.05.02 Real Madryt - CA Osasuna 2010.05.05 RCD Mallorca - Real Madryt 2010.05.09 Real Madryt - Athletic Bilbao 2010.05.16 Málaga CF - Real Madryt mecze Barcelony: 2010-04-20 Inter - Barcelona 2010-04-24 Barcelona - Xerez 2010-04-28 Barcelona - Inter 2010-05-02 Villarreal - Barcelona 2010-05-05 Barcelona - Tenerife 2010-05-09 Sevilla - Barcelona 2010-05-16 Barcelona - Valladolid |
Barcelona w tych derbach nic nie grała, dodatkowo czerwona dla Alvesa, najtrudniejszy mecz czeka ich z Sevillą, wątpię żeby Villar~ nawiązał walkę ale za to Teneryfa może urwać punkty Barsie. Dla Realu najtrudniejsze mecze z Mallorcą i Bilbao ale dadzą rade :>
|
Cytuj:
Sevilla ostatnio też gra w kratkę: Sevilla Sporting 3 : 0 Valladolid Sevilla 2 : 1 Malaga Sevilla 1 : 2 Sevilla Tenerife 3 : 0 Villarreal Sevilla 3 : 0 A z Żółtą Łodzią Podwodną zawsze sie Barcelonie grało jakoś łatwo. Pożyjemy zobaczymy. PS: Niech Real uważa na Saragosse :) |
Na Saragosse przyjedziemy bez Albiola i zagra pewnie Garay a on się tylko kaleczy na obronie.
|
Jeszcze 24h omg! Oby Inter mnie nie zawiodl.
|
Mimo, że zawsze życzyłem Interowi jak najgorzej, to teraz chcę, by wygrali. Dla Serie A przydałoby się zwycięstwo w LM jakiejś włoskiej ekipy.
|
http://www.youtube.com/watch?v=ueZP6ifzqMY
Urwać mu jaja. |
Koledzy z drużyny powinni złapać tego parszywca i połamać mu obie nogi.
|
A Messi znowu fruwa =d
|
Gdzie sie podzial skuteczny do przesady Milito z poczatku sezonu...
|
3:1 dla Interu, tak ma być! :D
|
Brawo Inter !
I oby tak zostało : ) |
3:1 zajebiście :>
|
No i zaskoczył Inter, Barcelona w sumie też. Za tydzień wszystko będzie jasne.
|
Cytuj:
|
JEST JEST JEST JEST JEST!!!
W czasie tego meczu trzy razy wskakiwalem w sciane ze szczescia. Uff ale i tak w pierwszej polowie Milito powinien wykorzystac chociaz jedna z tych dwoch sytuacji co mial przed 1-0 dla FCB. Tyle komentarza na goraco. |
Koniec ery wielkiej Barcy! ;)
Inter pokazał panienkom jak się gra w piłeczke, mam tylko nadzieje, ze nie podejda zbyt luzacko do meczu na wyjeździe i drugi mecz też wygraja udowadniajac, iz sa kadrowo oraz taktycznie jednymi z najlepszych na swiecie! AVE Julio Cesar<3 Ave Sneijder<3! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |
|