![]() |
|
Cytuj:
|
No i stało się. United bo niezłym meczu pokonali rywala zza miedzy 1:0 po golu Rooneya. Dodać trzeba głupie zachowanie Ronaldo, nagrodzone drugą żółtą kartką (Sędziował pan Webb ;) ). W końcu zwycięstwo odniesione przeciwko rywalowi zaliczanemu do tych największych. Porażki z Arsenalem, Liverpoolem. Remis z Chelsea. Oby wygrana z City była punktem zwrotnym - czyli nigdy więcej nie tracić głupio punktów (jak z Aston Villą) . No i najważniejsze, aby obronić tytuł mistrza zrewanżować się za porażki Kanonierom, The Reds i ograć Chelsea.
|
Piekny gol Djourou... dla Smerfow ;-).
|
CFC 1 - 0 Arsenal.
Jak narazie fajny mecz. |
1-1, nie wiem jakim cudem ta bramka zostaje uznana.
oO! I 1-2, masakra jakas. |
buty Bendtnera > all
|
Ahahahahahahaahhahaahha
|
Wklej ktoś zdjęcie tego dałnowatego kibica Czelzi, co go pokazywali jak zjeżdżał na wózku z trybun i daj mi, to zrobię podpis "Don't mess with The Gunners".
Mówiłem, że w Londynie jest jeden król. Arsenal > Chelsea. |
LFC dziekuje AFC ;)
|
Po dobrym meczu pozostaje niesmak... Nie jestem zadowolony. Co się dziwić. Jedynego gola strzeliliśmy po samobóju Arsenalu, druga połowa b. kiepska, szybka strata 2 goli, i potem powietrza jakby brakło... I to wszystko na Stamford Bridge.
Dziwna decyzja o uznaniu 1 gola dla Arsenalu, raz, z mocnego kopa dostał Ivanovic, dwa, spalony R.V.P. I to wszystko b. widoczne, ale nie dla sędziego. Ważny błąd. 2 błędy. Niemniej, to jest football i takich goli nieprawidłowych padało mnóstwo i to poprostu część tego sportu, że jest błędny, raz na korzyść jednej, raz drugiej dróżyny. Godze się z porażką, czując niesmak. |
Cytuj:
|
Drogba w tamtym sezonie tez ze spalonego strzelil
Cytuj:
|
Teraz to Wenger jest Bogiem ; )
|
Ale ja nigdzie nie piszę o Wengerze, który już się skończył. Arsenal jest przeciętny, ale króluje w Londynie. A skoro jest przeciętny, a i tak jest lepszy niż czelzki, to czelzki jest poniżej przeciętnej. Jesteście tacy głupi, że wszystko wam trzeba na czynniki pierwsze rozkładać ?
|
A Denilson za asyste to zostanie obsypany diamentami.
Denilson > Xavi Bez dwóch zdań. |
Fintex, masz 18 lat. Reprezentuj pewny poziom. Jesteś już dorosłym facetem i bez pozwolenia mamusi pić piwo.
Denilson jest akurat do wywalenia, bo gra jak zawodnicy z Championship. |
Ale co tu ma piwo do rzeczy? I tak zakazane mi lepiej smakowało ;)
Rzeczywiście. W porównaniu do ciebie mógłbym reprezentować jakiś poziom a nie jak to teraz zrobiłem, zniżać się. Sorry, ale jak ktoś czyta te twoje posty to naprawdę ubawić się można ;) |
No pewnie, jak kiedyś mówiłeś wieśniakowi, że Ziemia lata wokół słońca, to też się śmiał.
|
Już dawno tak się nie cieszyłem ze zwycięstwa Arsenalu ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |
|