Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Grocix 08-02-2009 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2457174)
@Nooby na górze:
So what?
Nie oglądam samych topówek czy nówek.
A średnie, czy kiepskie serie... Po nich cała reszta smakuje inaczej.
No i we fragmencie AMV było Amaenaideyo, spodobało mi się, toteż ściągam.
Więc dzięki za ostrzeżenie, ale spokojnie.
Zresztą. Od Popotana gorsze być nie powinno xD

Baaka... No dobra, ale nie zapomnij, ze ostrzegalismy! A Popotan jest trv, bo ma caramelldansen.

Nari 08-02-2009 21:13

Grocix, co ty gadasz. Mi na półmetku C;H się całkiem podoba ; P. Poza tym b. spodobały mi się seyuu Seiry i Rimi : ).

Koszyk 08-02-2009 21:20

Ja zaczynam sie was wszystkich bac... ;< w LOLICONY! Czy tylko ja tu jestem normalny i ogladam tylko hentaie i nie mam zadnych skrzywien?: P

Nari 08-02-2009 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2457312)
Ja zaczynam sie was wszystkich bac... ;< w LOLICONY! Czy tylko ja tu jestem normalny i ogladam tylko hentaie i nie mam zadnych skrzywien?: P

Nawet jeśli nie widzisz ich na ciele (tak jak np. tentacle wystawające Rayzie z czoła i pleców) to z pewnością masz je na sercu.

PS: po naszym spotkaniu na funekaiu z pewnością załapiesz się na te pierwsze : P.

Grocix 08-02-2009 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2457294)
Grocix, co ty gadasz. Mi na półmetku C;H się całkiem podoba ; P. Poza tym b. spodobały mi się seyuu Seiry i Rimi : ).

Ogladaj dalej i sie wypowiedz ; )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2457324)
Nawet jeśli nie widzisz ich na ciele (tak jak np. tentacle wystawające Rayzie z czoła i pleców) to z pewnością masz je na sercu.

PS: po naszym spotkaniu na funekaiu z pewnością załapiesz się na te pierwsze : P.

Ojj tak xD

Corgar Frizz 08-02-2009 22:58

Mi też sie podobało Chaos;HEAd ze względu na Rimi i Sailor Moon Girl ;p

@Sam
Nie poznaje cię. Zawsze byłeś spokojny, a tu nagle eksplozja zboczenia. Trzymaj tak dalej!

Nipah!
Corgar Frizz

Rayza 08-02-2009 23:01

Sam po prostu zaczyna sie tu "odnajdywać" ; ] kto wie ? czy wkrótce nie będzie w elicie ...

@down
a twoim mistrzem jest Que master of Loli! będący w cieniu w elicie

Grocix 08-02-2009 23:02

@Up
Jak elita to Ty i Twoje zboczenia (wirtualne xD) to ja sie wypisuje!

Quezacoatl 08-02-2009 23:10

Cytuj:

Ty jestes normalny tak, a my inaczej.
Poza tym, lolicon to podtyp hentai. Zwyczajnie lubimy inne kategorie niz babki o cyckach jak ciezarowka. Poza tym prawie wszystkie hentaje z doroslymi maja ten niemily dodatek typu niesmaczne owlosienie lonowe u kobiet. (Tak panie, tu notka do was, golcie sie na litosc boska...)

Cytuj:

@down
a twoim mistrzem jest Que master of Loli! będący w cieniu w elicie
Nah, elita to te churra na pierwszej linji. Ja jestem tym co pociaga za sznurki elity z ukrycia. A.K.A. puppet master!

Nari 08-02-2009 23:11

Ja i mój sługa Otakuma wraz z jego sługą Danielem też się wycofujemy : P.

Serious Sam 08-02-2009 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2457513)
@Sam
Nie poznaje cię. Zawsze byłeś spokojny, a tu nagle eksplozja zboczenia. Trzymaj tak dalej!

Sam siebie nie poznaję, dzięki.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2457517)
Sam po prostu zaczyna sie tu "odnajdywać" ; ] kto wie ? czy wkrótce nie będzie w elicie ...

Jaka tam ze mnie elita =P

Jak się codziennie przegląda ten temat, to można się od was zarazić i tak eksplodować.

Michoss 08-02-2009 23:13

Jezu Chryste Niedogolony, więcej nie zajrzę do takiego tematu! Z polową tego forum już NIE ROZMAWIAM.

Nari 08-02-2009 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 2457541)
Jezu Chryste Niedogolony, więcej nie zajrzę do takiego tematu! Z polową tego forum już NIE ROZMAWIAM.

Czy to ma być jakaś aluzja wobec naszego towarzystwa? Szczerze mówiąc też bym się obrzydził Rayzą i moim sługą Otakumą, ale to nie ich wina.

AzuranskiRookstayerXL 08-02-2009 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 2457541)

I to mówi preclofil ;>

Grocix 08-02-2009 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 2457532)
Nah, elita to te churra na pierwszej linji. Ja jestem tym co pociaga za sznurki elity z ukrycia. A.K.A. puppet aster!

*Zaczyna modly na czesc Mistrza*

Michoss 08-02-2009 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AzuranskiRookstayerXL (Post 2457556)
I to mówi preclofil ;>

Precel to mój bóg, a nie obiekt pożądania.

Serious Sam 08-02-2009 23:25

I o to chodzi chłopaki? Żeby moderatorzy/supporterzy etc. brzydzili się tu wchodzić? ; ]

''Precel to mój bóg, a nie obiekt pożądania.''

Mój też, mam nawet jego zdjęcie oprawione w ramki, powieszone nad łóżkiem - modlę się do niego rano i na wieczór. Mam też mini-ołtarzyk w living rumie.

Grocix 08-02-2009 23:26

@Michoss
LOLI MOIMI BOGINIAMI <3 W kazdym tego slowa znaczeniu!

@Up
Tak, ale tylko ci nieoswojeni.

Nari 08-02-2009 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 2457566)
Precel to mój bóg, a nie obiekt pożądania.

No. Bogiem Grocixa jest Que, a ja, jako pan i w ogóle oyabin, Otakumy i zarazem jego sługi Daniela. To tak skromnie : P.

Rayza 08-02-2009 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 2457532)
Nah, elita to te churra na pierwszej linji. Ja jestem tym co pociaga za sznurki elity z ukrycia. A.K.A. puppet master!

Pedofil nie hidden master : p ja stworzyłem to miejsce! [z pomocą Gro i frizza!] i ja je mogę zabic!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30.