![]() |
|
Cytuj:
|
Grocix, co ty gadasz. Mi na półmetku C;H się całkiem podoba ; P. Poza tym b. spodobały mi się seyuu Seiry i Rimi : ).
|
Ja zaczynam sie was wszystkich bac... ;< w LOLICONY! Czy tylko ja tu jestem normalny i ogladam tylko hentaie i nie mam zadnych skrzywien?: P
|
Cytuj:
PS: po naszym spotkaniu na funekaiu z pewnością załapiesz się na te pierwsze : P. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Mi też sie podobało Chaos;HEAd ze względu na Rimi i Sailor Moon Girl ;p
@Sam Nie poznaje cię. Zawsze byłeś spokojny, a tu nagle eksplozja zboczenia. Trzymaj tak dalej! Nipah! Corgar Frizz |
Sam po prostu zaczyna sie tu "odnajdywać" ; ] kto wie ? czy wkrótce nie będzie w elicie ...
@down a twoim mistrzem jest Que master of Loli! będący w cieniu w elicie |
@Up
Jak elita to Ty i Twoje zboczenia (wirtualne xD) to ja sie wypisuje! |
Cytuj:
Poza tym, lolicon to podtyp hentai. Zwyczajnie lubimy inne kategorie niz babki o cyckach jak ciezarowka. Poza tym prawie wszystkie hentaje z doroslymi maja ten niemily dodatek typu niesmaczne owlosienie lonowe u kobiet. (Tak panie, tu notka do was, golcie sie na litosc boska...) Cytuj:
|
Ja i mój sługa Otakuma wraz z jego sługą Danielem też się wycofujemy : P.
|
Cytuj:
Cytuj:
Jak się codziennie przegląda ten temat, to można się od was zarazić i tak eksplodować. |
Jezu Chryste Niedogolony, więcej nie zajrzę do takiego tematu! Z polową tego forum już NIE ROZMAWIAM.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I o to chodzi chłopaki? Żeby moderatorzy/supporterzy etc. brzydzili się tu wchodzić? ; ]
''Precel to mój bóg, a nie obiekt pożądania.'' Mój też, mam nawet jego zdjęcie oprawione w ramki, powieszone nad łóżkiem - modlę się do niego rano i na wieczór. Mam też mini-ołtarzyk w living rumie. |
@Michoss
LOLI MOIMI BOGINIAMI <3 W kazdym tego slowa znaczeniu! @Up Tak, ale tylko ci nieoswojeni. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30. |
|