![]() |
|
Cytuj:
|
34 lvl paladyn, 64 dist, plate - set, BoHy, royal speary - czy będzie mi się opłacało expić w Hellgate?
|
Pomocy
To znowu ja :P
Mam problem bo nie wiem jak dojsc na zlowie i wogole nie wiem jak zrobic tego questa, wiec moze gdzie indziej? Expie na scarabach, czy to dobry wybor? Moze lepiej tomby? :confused: Dzieki wielkie za odpowiedzi! :) |
KInght - Gdzie expić
siemano POwiem wam Tak Sam robie Kinghta
Mam skile 67/66 i Tak Na Początek Proponuje wbić skile 60 60 bo bez tego lipa z Expieniem.... Jeżeli na 10 lvl wbijecie skile 60 ( Dwarf , Rotworn , ) to automatycznie bedziecie miali ok. 20 lvl i wtedy ja expiłem na dwarfach i rotach bo jest ich duzo i szybko je ubijac bedziecie takze lvl bedzie szedl szybko...... [CHAR] [BL]Na 25 lvl proponuje isc na TAk zwana Katedre tam są Wild wariory Taratule slimy guhole smuglery itd te potwory bez problemu bedziecie ubijac i wbijecie tam 30 lvl a gdy to nastąpi...... [/BL] [/CHAR] :evul: Przerwa w Expieniu i Bierzemy się za skile Na 30 lvl skile powiny byc conajmniej 75/75 ale ja proponuje wbic 80/80 zeby potem miec spokoj ! tyle ODemnie ja Tez teraz skiluje i Napisze kolejny raz jak wbije skile 80/80 :):D:D:D:D:D[CHAR][CHAR][CHAR][/CHAR][/CHAR][/CHAR] |
Gdzie expic?
46 Master Sorcerer
46 Magic Level Eq: Blue Robe, Crown Helmet, Crown Legs, Bohy i Demon Shield. Chodzi mi o miejsca gdzie nie będzie waste :). Aktualnie expie na Stone Tomb za Tp i na kazde 100 manafluidow zarabiam ze 3k ;/ Czyli jakies 2k waste. Prosze o miejsca gdzie wyciągnę co najmniej 20k/h i bez waste:). Z góry Dziękuje:) |
Kina.
Mam knightA 20lvl skile 52-52 Gdzie mam expic?
|
Wiesz,zalezy czy masz pacc czy nie.jak masz to proponowal bym chyba tortoise land ale troche mozesz miec waste bo z takimi skilami troche moga cie zolwiki ciac,a jak nie to sczerze polecam kopalnie dwarfow kolo Ab.najlepiej bedzie jak jeszcze poskilujesz do 80 skila (okolo) i wtedy tortoise na spokojnie jak masz jeszcze w miare eq.sam wiem bo 70 ek tam expilem i jakos szlo ;P sporo lvl sie tam wbilo ;D najlepiej to skiluj man a pozniej jedz ostro z expem.ja polecam najpierw wyskilowac pozadnie a pozaniej expic.sam tak zrobilem i na 30 lvl 80 skila i od tamtej pory mam spokoj...i nic tylko exp ;p pozdro all ;P ;)
|
Palek
Paladyn lvl 20 dist:65...Gdzie mógłbym expić? prosiłbym o podanie miejscówek Facc i Pacc.Kasy mam dużo, eq dobre.
Z góry dzięki. Pozdramiwam Mango :D |
gdzie ekspić 28 lvl druid 30 mlvl eq k set dragon shield wszystkie rody dark helmet
mam jeszcze jedno pytanie czy mógłbym trochę po huncić dragi i czy będzie maga waste i co na nie wziąć |
Cytuj:
|
gdzie moge expic sorkiem 21lvl 16mlvl.
Eq: Noble armor, Crown Helmet, Guardian Shield, Wop i Wodb, Leather Boots |
Cytuj:
|
Mam 55 ek, skile 66/61. Eq średnie, gdzie moge expić oprócz zółwi i scarabów?
|
Hm.. Majac troche lepsze skile czasem bawilam sie takze na mino, cyklopki (cyklopolis), mozesz sprobowac na lizardach/banucie (mi tam wogole nie szlo), chaykoye, frost gianty, barabiany (mniejsze campy), mozesz bawic sie takze z dragami (ale moze byc waste), culty... Mamuty ;D. Koniec pomyslow.
|
w sumie to sie zgadzam,dobrze mowi.ja expilem glownie na zolwiach ale z powodu sporych zasobow finansowych dragi tez mi ladnie szly bez obaw o waste.na Poh moze byc good (gragi,gs-y) ale nie wiem czy wyrobisz z gs a jezeli tak to mozesz miec spore waste.jednak chyba najbardziej polecam zolwie,sam na nich na poczatku sie dorobilem 70 lvl i od chuj*** ;D kasy mozna zebrac jezeli sie dobrze siedzi i nie jest sie noobem xD.oczywiscie mozesz probowac na takich miejscowkach jak np cycopolis edron czy zamek orkow w edron (berserkery,lidery,ridery itp) ale szczerze mowiac cienko j(bynajmniej jak dla mnie) i ja szybko zrezygnowalem z nich.jedyne co to lidery sie jakos nadaja ale za maly resp tam.powodzenia w biciu lvl ;) B)
|
Założyłem sobie paladyna, szybko wszedł 35 lvl, ale pierwszy raz gram tą profesją i nie wiem gdzie najlepiej expić, tak żeby troche zarobić i szybki exp bez wielkiego ryzyka ;pp skilel 68/53
|
33lvl pallek, 14mlvl i skille 90/67. Nie wiem gdzie mógłbym nieźle poexpić.
|
@up
a serio jakie skille? xD |
Palem opłaca sie expic naminosach kolo kazordoon (darmowe bolty) do tego mozna zebrac niezly bag lot o ile chce ci sie to wszystko puzniej sprzedawac. a tak na marginesie trzeba byc debilem zeby knajtem expic na dragach ta profesja na wyzszym levelu mozna np. na dwarf gardach, cyklopach a najlepiej na sumonie monka jesli masz wyzszy level napewno znasz kogos kto by Ci mogl takiego postawic(do tego 2 raty naprzyklad).
|
Mam knighta 15lvl 70/70 i k seta gdzie expic?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03. |
|