![]() |
|
@Up
Wlasciwie to Frizz stworzyl xD |
ale ja atmosferę i ludzi tu ; ] a on tylko sam temat, bez nas temat zginie, ja nie będę pisał to ty tez i reakcja łańcuchowa ...
|
Cytuj:
|
chcesz sie przekonać ze nie? ; ] mogę tydzień tu nie pisac ..
|
Cytuj:
PS. Niech Ci będzie. Wytrzymasz. |
@Rayza
A ty co? Drugi Illya? |
Cytuj:
Cytuj:
Chwilkę mnie nie ma i już szalejesz? Pogódź się wreszcie z tym że jesteś częścią mojej kolekcji. Każdy rodzaj oporu jest daremny *wpada w demoniczny śmiech* |
to co zakład? ; D ze od 0:00 9.02.09 do 0:00 15.02.09 nie będę tu pisał ; ] ?
|
@up
Samo pisanie to mało. Możesz poświadczyć ze przez tydzień ani raz nie zajrzysz do tego tematu? |
czyli 0 pisania na forum? ok
|
Cytuj:
|
@Rayza
Tylko jakoś nie wydaję mi się, żeby kogokolwiek obchodziła ta twoja, jakże heroiczna, próba męstwa, odwagi i wytrwałości w jednym. Ale jak chcesz udowodnić jaki to z ciebie twardziel... krzyżyk na drogę xD |
Cytuj:
|
On chyba już rozpoczął swój plan zbrodni niepisania na forum : P.
|
@Wy
No i pieknie, zrobiliscie z Rayzy drugiego Illye... Gratuluje. |
Cytuj:
ZIEEEEEEEEEEW Dobranoc... |
Cytuj:
Sayonara. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"Badz twardzielem, a skonczysz jak Illya." |
Niestety muszę potwierdzić bardzo przykre informacje:
Rayza 00:05:06 a zebys wiedział ze zaczołęm =D 00:05:21 zabije ten temat brutalnie nie pisąc Ja 00:05:22 to jak zaczales skoro przeczytales? : P Rayza 00:05:25 XD Rayza 00:05:31 ale Ja 00:05:33 a skad bedziesz wiedzial ze umrze? : P Rayza 00:05:36 umowa dot. n ie pisania 00:05:44 nie bede pisał Ja 00:05:47 tam niepisanie to nic 00:05:50 ale nieczytanie Rayza 00:05:51 po paru dniach i msie znudzi 00:06:02 ok etz mzoe byc ; ] 00:06:11 ide spac Otóż wiadomość jest naprawdę zła: Rayza zachorował na bardzo ciężką, miejmy nadzieję, uleczalną chorobę, Illyyzis Voninzberosię. Miejmy nadzieję, że nie będzie miał częstych nawrotów. |
@up:
Czyli mówiąc w skrócie - odjebało mu. Who cares. Rayza nie robił numerów jak Ilya. Jak zacznie - nie będzie mi go żal (teraz też nie jest, ale to zbędny detal :P) |
Cytuj:
W prawdzie zacząłem się udzielać w temacie, jak Illya jeszcze był, ale pamiętam tylko, że wrzucał dużo fotek itp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |
|