![]() |
|
@up
omg i znowu spam ;< @ Invisible'andzia aka. kara¶ Film ? |
Nie ma bo Kerstonowi debugowało Tibie :<
|
@karas
ralkerus expil? |
Nom expił expił Xd
[CHAR]Vesas[/CHAR] Mar 31 2008, 22:01:38 CEST Killed at Level 124 by Paiify and by Firenzia Też expił Xd @Karol Już nie grywasz Ralkerusem? |
sprzedalem go miecha temu za 1kk :D
|
http://s272.photobucket.com/albums/jj176/Avis_2008/
Proponuje wrzucić fotki z tego photobucketa do tamtego. Tutaj np. Kara¶ jest głodny i wpierd** puszkę ;D Więc jak idziecie na rybki to wiecie jak± przynętę ze sob± zabrać :) |
Cytuj:
a co do tego co napisales o dracu to mysle ze spokojnie by ci rozpierdolil banie :P |
Cytuj:
|
Słowa słowami.
|
Jestes najwiekszym cieciem jakiego znam. za grosz honoru , Nie jak klimek i dzieki mu za to ze naprawil swoj blad , wtajemniczeni wiedza o co chodzi. troche kultury i wzajemnego szacunku.
pozdrawiam cieciu . |
Cytuj:
|
UJAWNIE SIE
JESTEM KATRILA AKA ANDI AKA NAPOLEON prima aprilis ;p |
On klamie!!1
|
a ja jestem twoim starym.. przykro mi musiałe¶ się kiedy¶ dowiedzieć ; <
|
sam kuamiesz!!!
|
Cytuj:
JAM JEST KATRILA:D:D:D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Słyszeli¶cie, że ma być koniec wojny ? Katrila Taifun Draco etc. sie dogadali w sprawie i sche'mat oddaje pacce...
Info gor±ce Wasz, Jołen A "kornik" ma oddać bohy @down taa s*******aj ;) nie odwiedzam onetu \o/ może ty odwiedzasz ? W każdym razie nie musisz mi opowiadać |
Słowik wrócił ze szkoły, sprawdził na onecie czy naprawde wszystkie mecze Euro 2008 będ± nadawane tylko w czarno białych kolorach i zorientowal sie ze jest 1 kwietnia...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |
|