![]() |
|
Jak tam lisek ssanie wiejskich ku*asow ? Chlopak dalej lyka czy bierze na klate teraz ?
|
Nebula a ty Split czy Swallow ? ;p
|
Cytuj:
|
Czy wam Aurix Damian nie przypomina Pezeta z Płomień81?
;) |
Cytuj:
Tymczasem ignored na was.. |
Cytuj:
Najsik, a puszka całkiem smaczna, choc mimo wszystko wolę Żywca Tyskie i Lecha, zdecydowanie bardziej odżywcze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Nowa wojna się szykuje, teraz to dopiero będzie ciekawie
|
ty vs twoj stary?
|
Ja jestem Zwidek i się nie chwale.
Wasz, Zwidek |
ej zwidek dasz cos?
|
@up
pff zapomij byłem pierwszy ;) Nie śpimyyyyyyyyyy |
Suowik noł lajfer ;<
|
15 nowych wojen ; o
H@H@ dostałem 1 ostrzeżenie za 9 pkt za temat prima aprilisowy a w powodzie napisali mi SPAMOWANIE mój stary = lepszy moderator niż atimcia elo |
Cytuj:
Te mody daja tu kurwa ostrzeżenia za to, że napiszesz w jednym poście kurwa i będzie to o nich No dawać ostrzeżenie;) @down na mecz idź ;) Tarrin nie zobaczy tego co napisaliście bo już w pociągu siedzi, chyba, że Ima chce włam zrobić ;) |
z serii: czy ja sie z Ciebie smieje ze ty rudy jestes ?
[Knight] Youen: Początek spotkania o godz. 18:15. Bezpośrednią transmisję przeprowadzi nSport. My zapraszamy na relację tekstową na Legia.TV. Bramki, składy i kartki dostępne będą również na wap.legialive.pl. [ADMIN] Imargam: :/ [Knight] Youen: idz do tarrina [Knight] Youen: on ma pewnie nke [Knight] Youen: [; [ADMIN] Imargam: nie lubie [ADMIN] Imargam: rudych [Knight] Youen: on rudy [Knight] Youen: jest [Knight] Youen: ? [Knight] Youen: ?????????/ [ADMIN] Imargam: ta [ADMIN] Imargam: nigdy go nie lubilem [Knight] Youen: H@H@H@H@@H@HH@H@HHH@@ |
@ up
Do tego posta pasuje inny tytuł coś z serii "Dwójki zakompleksionych tibijczyków" |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51. |
|