![]() |
|
65 RP Skille 80
Wale z Royal Spearow ... Aktualny exp 50k/h- 60k/h |
Cytuj:
2.Cyce na POH-u 3.Mino Mount koło kazz Później możesz zejść na niższe poziomy kopalni. Poza tym wal ze spearów potem z royal spearów i najlepiej kup b robe i sprzedaj k arma , cap bardziej ci będzie potrzebny. |
??
Cytuj:
|
46 ek, 71/70.
Gdzie wyciągnę 40k/h. Nie musi być zysk, ale żeby chociaż na 0 wychodzić. Żółwie: Niesamowity exp i kasa. Strasznie oblegane, czekać trzeba po 5h żeby wejść na respaX( Scaraby: Exp w miare, kasa też. Troche waste bo jeśli pójdę do ukrytego cave'u to sporo jest tam scarabów i nieźle biją:) Nie próbowałem piratów, ale zapewne jest tam sporo ludzi. Dragi - waste. Mamuty: czy jest ich jakiś większy resp? Bo jak chodziłem to widziałem je, ale to nie w dużych grupach. Więc jakieś pomysły? |
Pal 20 skille 71, z royalkami non pvp, zeby mnie nie zbloczyli i szybko lvl wszedl
|
@Szpaku
Spróbuj dworce, barbariany, guardy |
Mam 34k nighta skille 80/80 Eq to k armor, meduska, bs, crus,p legi i fur buty.
Chce expić szybko kasa się nie liczy no żebym jakoś na to 0 wyszedł. Do tej pory na skill 77/77 z Fsem expiłem na Scarabach, na ukrytym cave szło tak że wychodziłem lekko na +, jak myślicie czy dalej tam chodzić? Może jakieś cyclopolis? ;p albo fajny tomb, bylem na penisula ale crypty są w cholere mocne :( 2 pytanie jest takie Kiedy bede mógł chodzić na smoki? chodzi mi o coś w stylu hunt a nie zabicie kilku dla sportu:P Mam już prawie 80/80 i bsa więc nie wiem może teraz bedzie ciut lepiej:P |
Azbest
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Dwarf (krasnolud) knight - 20/20 i mozna bic paladin - wloczniami bo slaby jest mage - 20/20 i mozna bic Dwarf soldier (krasnolud zolnierz) knight - 40/40 stracza do ubicia jednego paladin - uwaga, atakuje z dystansu, raczej i tak bije sie boltami czy strzalami mage - hmmami ^^^^^^>czy tam o maga skile 20/20 chodzilo o m lvl i obrone? |
Gdzie mam expić, Jestem sorcererem 17lvl 13mlvl, Dark helmet, Plate armor, plate legs, beholder shield, leather boots, wand of dragonbreath?
|
chyb apozostaja ci tylko kopalnie dwarfow kolo kazo (w dol od ab) a jesli umiesz grac i jestes odwazny to poczatek poh (cycki) kolo venore al euwazac trzeba i musisz umiec :p czasem mozesz wyskoczyc na guarda ale to tylko tak dla sportu bo jak cie ten stworek dopadnie to mf niezbedne beda B)
|
yoyo!
czy dałbym rade w mino mount pallkiem level 21 skille 60/45 i co bedzie mi potrzebne do wziecia fast
|
18 lvl knight,skille 55/53,w helmet,g arm,k legi,orcish axe,vampka.
gdzie expic na facc? |
expic czy skilowac?
siemka wszystkim xD Mam knighta 15 lvl skile 45/43 plate seta,dwarven shielda,serpent sworda. Mam expic czy skilowac? proszę was o wasze wypowiedzi. I podajcie jakies fajne expowiska dla mnie. :)B) gram na serwerze pvp. ;o
|
Gdzie mogę expic palem na 29 lvl skillach 62/41 Pacc?
|
@up
1.Shadow tomb -1 2.Peninsula -2 3.Inukaya island (chakoye) chyba tyle jeśli chodzi o pacc area. |
całkiem nice
|
Gdzie móglbym skillować 54 knightem ze skillami 76/74? Slimy zaczynaja za szybko padać :/
|
gdzie!!!!
gdzie expić bez pacca:(, blisko carlin, 16 lvl, sorc, 9 mlvl, EQ: P set, soldier helmet, leather boots, dwarven shield, wand of dragonbreath B)
|
Gdzie expić na 25 lvlu, 26 mlvlu, dobry eq., sorcem, bez facca? Tylko nie mówcie że d. guardy or cyce, ew. Elvanabane, bo to wszystko tak przepełnione... :/
|
Gdzie expić sorcem 24, 26 mlvl, db eq? (tyko nie elvanabane, cyce or d. guardy, bo masa ludzi tam sie kręci)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |
|