![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
'Kartka o tym, co robi Tottenham aktualnie kosztuje 62 funty.' Padłem :D. Ciekawe jaki talent rysowniczy ma Frank Lampard, Anelka, czy Fabregas, są gdzies zdjęcia ich kartek ? |
A tam. Kartki to sobie pisać może. Jebał go pies :)
|
Cytuj:
|
O jej, niektórzy to zabijają tymi pracami.
Ale Bendtner ładnie to nagryzmolił I ten podpis Franka. Co to jest :D Pośmiałem się z niektórych. I tak najlepszy chumor ma ten od Tott i Asnl. |
Kartka Bendtnera rox ;D
|
Kolejny pomarańczowy na Santiago Bernabeu - Huntelaar.
Van Nistelrooy, Huntelaar, Van der Vaart, Sneijder, Robben, Drenthe... Jeszcze tylko 4 obrońców i bramkarz :D Huntelaar - Van Nistelrooy Drenthe - Sneijder - Van der Vaart - Robben Mimo wszystko, lepsza była barcelona z Reizigerem, Van Bronckhorsterm i wieloma innymi, chyba na Davidsie kończąc. |
Dobry transfer, ale dla mnie najwazniejszy transfer to wywalenie Schustera..
|
Arsenal przegrał 2-0 ;<
|
Cytuj:
Swoją drogą Manchester robi chyba błąd. Powinni najpierw zatrudnić światowej klasy trenera, a później kupować piłkarzy którzy będą mu potrzebni. Oczywiście po uzgodnieniu tego z nim. Moim zdaniem trenerem The Citizens zostanie Mourinho. Może jeszcze nie teraz, ale po zakończeniu swojej przygody z Interem. Czytałem wywiady z nim w których mówił, że bardzo chciałby wrócić do Premier League. Manchester City wydaję się być idealnym klubem dla Portugalczyka. Tak jak z Chelsea mógłby mieć prawie każdego piłkarza. |
Wenger miał najlepsze ; D
|
Wkurza mnie polityka Ajaxu. Mogliby być najlepszym klubem na świecie, gdyby nie sprzedawali non stop swoich gwiazd...
|
Cytuj:
|
No cóz taka polityka(niestety) ajaxu. Kreują świetnych zawodników, i sprzedają za sporą kase na kreowanie kolejnych, i tak w kółko. Daremne oczekiwania fanów, ze Ajax wróci do wielkiej piłki w LM, że zacznie woje w Europie. Nie z tą polityką.
|
PSV także można do tego podciągnąc. Ogólnie rzecz biorąc, Holandia ma wspaniałych zawodników, lecz większość z nich gra za granicą, co jest problemem. Pod pewnym względem podobnie jest u nas, tyle, że poziom jest dużo niższy, a takich, którym udaje się wyrwać jest o wiele mniej.
|
się Tevez rozbrykał...
|
Muuuaaah ;* Może SAF wpuści Teveza w nagrodę w najbliższej ligówce.
A i Tottenham jedzie dalej ;) |
Zbigniew Wójcik, piłkarz Śląska prawdopodobnie sprzedawal mecze grajac w Lechu, w ktorym zapewne doszlo do wiekszego rozmiaru korupcji. Ale nawet jak beda mieli udowodnioną korupcję, to nic im nie grozi, bo przejela ich Amica. Wobec tego, drodzy Lech fanssssss dlaczego denerwujecie sie gdy ktos mowi o sprzedaniu się za lodówke?
|
Szkoda Lecha :confused:
|
Fakt byli lepsi, zasluzyli na wygrana.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |
|