![]() |
|
ja choc przejebalem 1+kk na blessy/aol/supplies w warze nie dostalem ani 1 gp od liderow :/ czy meiso armatnie no raczej bo sie nas pozbyli z Inmates :S nie wyrzucili tych którzy mieli wyzsza range niz Soldier ;/
|
Cytuj:
Po drugie, mógłbyś podać swój nejm, bo nie wiem kim jesteś. (PM albo tutaj ;) ) |
Cytuj:
Issytarus widze ze Ty za nowego lidera HaH robisz. skokson placilem za venta zeby na nim siedziec, wiec teraz oddaj ta kase. przeciez teraz Ty za lidera robisz 8o |
Przedstawiam pvp Nosebled Section! B)
15:10 You lose 226 hitpoints due to an attack by Mage Jon. 15:10 Using one of 73 strong health potions... 15:10 Edozev [130]: armor 15:10 Edozev [130]: armor 15:10 You lose 106 hitpoints due to an attack by Edozev. 15:11 You lose 21 hitpoints due to an attack by Mage Jon. 15:11 Mage Jon [136]: UTANI GRAN HUR 15:11 You lose 17 hitpoints due to an attack by Edozev. 15:11 You lose 22 hitpoints due to an attack by Mage Jon. 15:11 You lose 18 hitpoints due to an attack by Mage Jon. 15:11 You lose 26 hitpoints due to an attack by Edozev. 15:11 Edozev [130]: armor 15:11 You lose 18 hitpoints due to an attack by Mage Jon. 15:11 Using one of 72 strong health potions... 15:11 You lose 120 hitpoints due to an attack by Edozev. 15:11 You lose 37 hitpoints due to an attack by Edozev. 15:11 You lose 22 hitpoints due to an attack by Mage Jon. 15:11 You lose 88 hitpoints due to an attack by Edozev. 15:11 Edozev [130]: armor 15:11 You lose 18 hitpoints due to an attack by Mage Jon. 15:11 You lose 42 hitpoints due to an attack by Edozev. 15:11 Using one of 71 strong health potions... 15:11 You lose 23 hitpoints due to an attack by Mage Jon. 15:11 You lose 93 hitpoints due to an attack by Edozev. 15:11 You lose 18 hitpoints due to an attack by Mage Jon. 15:11 You lose 1 hitpoint due to an attack by Edozev. 15:11 You lose 17 hitpoints due to an attack by Mage Jon. 15:11 You lose 25 hitpoints due to an attack by Edozev. 15:11 Using one of 70 strong health potions... 15:11 Edozev [130]: armor 15:11 You lose 18 hitpoints due to an attack by Mage Jon. 15:11 Edozev [130]: armor Doszedł też Dzut potem :S //Sewek @edit Dzut dawał w carlin fri items! |
wez spier z tego forum pajacu juz bo zal mi cie ... ty to masz pvp za to ... 2 osoby cie bija i podniecasz pale haha tak btw nie zmoczyles sie przez to ?
|
wszyscy głąby jesteście siebie warci
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty za to moczysz się,gdy widzisz swoją starą :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Grucha, nie kazdy jest tak zajebisty żeby spierdolić 2 osobom...
Pamiętam jak kumpel spierdolił 6 romowcom... i to jeszcze w veno gdzie jest wąsko... dałbyś rade? _/ Ani =)) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja pierdole,ja gadam z natą a tu all sie wtrącają...
Polaczki blz? |
Cytuj:
|
Cytuj:
musze rozczarowac co niektórych nie bot tylko kik:/ niestety czesto mi sie zdarzaja te kikii hu.... net i tyle (ogolnie hujowa ta anglia) |
Cytuj:
Saori, to wracaj do Polski ;pp Tu rządzi neo... jest... niezawodna :evul: @edit: kochasz polske? ... |
aha co do tego ze neutral jestesmy (chociaz ja nie h&h) czemu mnie simon wyjebal z inmates (tithal) bylem od poczatku powstania (jak doszedl do wojny) tego chara w inmates nigdy nie bylem w zadnej innej gildii.
simon sam zdecydowal za nas, jakby nas nie pokiowal z gildii bilbibysmy sie dalej ale to juz jego sprawa na stan obecny zaden z moich members nie przylaczy sie do zadnej ze stron pod restrykcja "hunta" od H&H; Outcasts; Simply The Best; Higher Academi. @up z neo dawno wyroslem kocham polske i mojego podwojnego neta Netia + iplus roxando |
przyznam sie wam jestem dzieckiem neo :)
mazi odezwij sie na gg widze ze jestes teraz na forum hrhr |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00. |
|