Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

-Phoenix- 18-05-2008 11:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 2062889)
z kazda sekunda robisz sie coraz bardziej zalosny. uwazaj bo upadniesz tak nisko jak feav. I NIE , NIE JESTES JUZ SMIESZNY, W OGOLE, WBIJ TO SOBIE DO ŁBA

Ja upadłem nisko? To Ty kupiłeś chara, lizałeś dupe wszystkim dookoła - nawet krejziemu (przed i po utracie g legow) i nie wyszło Ci to na dobre, kontynuując NAWET ja jestem bardziej szanowany niż taki ZOG jak Ty.

ZOG - synonim od ścierwo, gdyby ktoś pytał.

edit: pozdro mlody;]]]

Vincento_Vampire 18-05-2008 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 2062889)
z kazda sekunda robisz sie coraz bardziej zalosny. uwazaj bo upadniesz tak nisko jak feav. I NIE , NIE JESTES JUZ SMIESZNY, W OGOLE, WBIJ TO SOBIE DO ŁBA

plx lub mnie potżebuje uznania na forum musze opowiadac o tym jak bardzo jestem fajny bo mam dziewczyne i bo pale trafke i bo wogoule nie jestem uzalerzniony od tibii i bo mam wszystko w dupie jak kasztany plx potrzebuje dowartosciowania ej plx

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2062911)
Ja upadłem nisko? To Ty kupiłeś chara, lizałeś dupe wszystkim dookoła - nawet krejziemu (przed i po utracie g legow) i nie wyszło Ci to na dobre, kontynuując NAWET ja jestem bardziej szanowany niż taki ZOG jak Ty.

ZOG - synonim od ścierwo, gdyby ktoś pytał.

edit: pozdro mlody;]]]

on lizał karzdemu, nawet mi :cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Gruhard 18-05-2008 11:47

;;;p ok vincento-upilem-sie-i-dla-tego-napislem-glupoty-na-forum-im-so-sorry

pozdro.

@feav: nie chodzi mi o to co osiągnales w grze, bo chwała ci za to ze miales 1ST FULL dŻEsTeR ouTfiT! Po prostu nie rozumiem, po co Ci ciagle gadanie i nic nie robienie, ukrywanie sie z charem na iridii - stawiam ze podszywasz sie pod Amerykanina (Anglik-to już było...)

odnośnie lizania dupy, przypominam ci baranq tekst 'robie runy dla lubo jak skonczy mu sie ban to przyjebie expa' , im so pro oks?

żałość

-Phoenix- 18-05-2008 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 2062929)
stawiam ze podszywasz sie pod Amerykanina (Anglik-to już było...)

Hahahahahahahahahhahahahaha. Mógł bym bez problemu podszyć się pod Anglika/Amerykanina - bądź kogokolwiek z całego świata, a Ty byś nawet mnie nie rozgryzł. Był czas w którym myśleli, że jestem swe, a vincento najpierw zapytał (jak wracał do gry koło 80lvl) "gdzie dokładnie mieszkam w Anglii" bo chodzą słuchy, że właśnie z Anglii pochodzę. Niemniej jednak domyślam się, iż ta ironia była skierowana w Łapciuszka;]]]

pozdro gruszkers

Vincento_Vampire 18-05-2008 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 2062929)
;;;p ok vincento-upilem-sie-i-dla-tego-napislem-glupoty-na-forum-im-so-sorry

pozdro.

popatrz na to z lepszej strony - taki retard jak ja miał odwage sie przyznać i przeprosic laskę krejzi, zresztom i tak bym napisał coś w teń deseń ;)

ale chociarz nie lirze dupy tym co mi pierdzom w morde8o

Wasz szczerze,
Shane

~

Gruhard 18-05-2008 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 2062940)
popatrz na to z lepszej strony - taki retard jak ja miał odwage sie przyznać i przeprosic laskę krejzi, zresztom i tak bym napisał coś w teń deseń ;)

ale chociarz nie lirze dupy tym co mi pierdzom w morde8o

Wasz szczerze,
Shane

~

no tak, to ze umiesz przeprosic jest godne podziwu !

nikomu nie lize dupy, gowno wiesz o tym co robilem za czasow grania gruszą wiec stfu. pokaz nam co ty osiagnales oprocz tego ze kilkoro ludzi ktorzy mysla ze w koncu zkumali znaczenie slowa 'ironia' , co chwile mowią 'o kacze pieczone ale on jest śmieszny 8o'

Vincento_Vampire 18-05-2008 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 2062957)
no tak, to ze umiesz przeprosic jest godne podziwu !

nikomu nie lize dupy, gowno wiesz o tym co robilem za czasow grania gruszą wiec stfu. pokaz nam co ty osiagnales oprocz tego ze kilkoro ludzi ktorzy mysla ze w koncu zkumali znaczenie slowa 'ironia' , co chwile mowią 'o kacze pieczone ale on jest śmieszny 8o'

uwierz mi, w moich oczach sam sie w tej chwili zaownedowałeś;)

Wasz szczerze,
Shane

~

Gruhard 18-05-2008 12:10

/care

<short>

Vincento_Vampire 18-05-2008 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 2062983)
/care

<short>

Jakbys "/care" to bys nie pisał tego posta emotko, i nie kopiuj stylu phoenixa ;)

Dobra wystarczy jurz, napsułem wam krfi z okazji nowego tygodnia, spadam, EMA ZIĄĄĄMY8o8oB)

Wasz szczerze,
Shane

~

Gruhard 18-05-2008 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 2062989)
Jakbys "/care" to bys nie pisał tego posta emotko, i nie kopiuj stylu phoenixa ;)

Dobra wystarczy jurz, napsułem wam krfi z okazji nowego tygodnia, spadam, EMA ZIĄĄĄMY8o8oB)

Wasz szczerze,
Shane

~

kopiowac stylu feava? ahahahahahahahahahahahaahahhadusahdusahdsauhaudsah ah. idąc za twoim tokiem myślania , więcej niz 99% forumowiczów tibia.de kopiuje jego STAJL, ok?!

o tak napsules napsules, chyba naprawde sie przeceniasz. zrozum ze po kazdym twoje posty splywaja jak ciepły letni deszcz(REKLAMA8o)

powoli zaczynasz byc jak ten ktorego tak bardzo starales sie naśladowac- gratuluję

givi 18-05-2008 19:07

Skonczcie juz z tym najezdzaniem na siebie.

Hubert U. wyglosil dzis zlota sentencje. Ze swojej strony pragne zadedykowac ja Mewtu [aka sql skipper]:
"Nie matura lecz chęć szczera, zrobi z ciebie milionera."

Massterralph 18-05-2008 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez givi (Post 2063713)
Skonczcie juz z tym najezdzaniem na siebie.

Hubert U. wyglosil dzis zlota sentencje. Ze swojej strony pragne zadedykowac ja Mewtu [aka sql skipper]:
"Nie matura lecz chęć szczera, zrobi z ciebie milionera."

hehehe taka istna parafraza hehee:cup:

Karolek98 18-05-2008 19:32

Brave Sali wolny :)

.Viffarn 18-05-2008 20:07

@ Gruha

1.to ze lizales dupe hmm racze nie.
2.G legow po raz kolejny mowi ze Ci nie zajebalismy jak by tak bylo to by tego chara juz nie bylo bo bysmy mieli lettery oraz bysmy zajebali wszystko mysl.

oFF Top

1 LIGA 1 LIGA LECHIA GDANSK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

givi 18-05-2008 20:19

1) Brave nowy owner? Zaraz sie dowiem.
2) Graty dla Lechii =]

Galera_Warrior 18-05-2008 20:56

Prawdziwi władcy pólnocy powrócili, gz ;)

@Brave~~
Podobno stary owner ;>

Massterralph 18-05-2008 21:00

Teraz czas jeszcze na SLASK!!!

Chyba juz mu sie znudzilo siedzenie w pzcie

Karolek98 18-05-2008 21:02

poprostu dostal dobra propozycje i z niej skorzystal :)

Pippah 18-05-2008 21:10

[quote=Vincento_Vampire;2062918]plx lub mnie potżebuje uznania na forum musze opowiadac o tym jak bardzo jestem fajny bo mam dziewczyne i bo pale trafke i bo wogoule nie jestem uzalerzniony od tibii i bo mam wszystko w dupie jak kasztany plx potrzebuje dowartosciowania ej plx

Vincento wiesz co jedziesz all ale mnie nie zjedziesz zaczynam z toba wWARRRR na forum zobaczymy kto wygra jestes dla mnie zwyklym nobem przez ktorego wiele osob niechce pisac na forum bo ich za szybko gasisz
slyszalem ze jestes z Viritue czyli tak jak ja ale po twoich wypowiedziach wygladasz na dzieciaka ktory wlasnie stracil cenny p armor wiec albo pisz do rzeczy albo daj pisac innym a nie wszystkich krytykujesz twoimi bezsensownymi i strasznie glupimi mwypowiedziami:baby::baby::baby::baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

.Viffarn 18-05-2008 21:17

[quote=Pippah;2063937]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 2062918)
plx lub mnie potżebuje uznania na forum musze opowiadac o tym jak bardzo jestem fajny bo mam dziewczyne i bo pale trafke i bo wogoule nie jestem uzalerzniony od tibii i bo mam wszystko w dupie jak kasztany plx potrzebuje dowartosciowania ej plx

Vincento wiesz co jedziesz all ale mnie nie zjedziesz zaczynam z toba wWARRRR na forum zobaczymy kto wygra jestes dla mnie zwyklym nobem przez ktorego wiele osob niechce pisac na forum bo ich za szybko gasisz
slyszalem ze jestes z Viritue czyli tak jak ja ale po twoich wypowiedziach wygladasz na dzieciaka ktory wlasnie stracil cenny p armor wiec albo pisz do rzeczy albo daj pisac innym a nie wszystkich krytykujesz twoimi bezsensownymi i strasznie glupimi mwypowiedziami:baby::baby::baby::baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Wyjdz i nie wracaj.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46.