![]() |
|
Cytuj:
wg. punktu 3b w regulaminie blokowanie graczy z użyciem przedmiotów jest zabronione i robiąc tak łamie się regulamin a co za tym idzie - jest ban. GM Stwierdził że nie chcemy zrobic questa i nic z tym nie zrobi, jezeli chcemy przejsc - mamy zabic spaawa. |
Cytuj:
Do rzeczy co ty wogole gadasz ze Skilla nie ma Abb!~~~? durny jestes? na jakiej podstawie tak twierdzisz?przez margamiego wszystko na kazdym starciu dupy dawal (nie wiem dokladnie ale miedzy 130-150 margami zmienil ownera) oni nie mieli lidera nie ma sie czego dziwic a ty o ich skillu guwno wiesz wiec sie nie wypowiadaj na forum @edit ty stoisz za vision bo sa lepsi tylko dlatego a ja mam zwyczaj stac za gorszymi a tylko tez jestem za vision bo znam tam pare osob @edit 2 To wojna a kombinowanie na wojnie to normalka wiec nie czepiajcie sie nikogo tu nie chodzi zeby wyjsc "Honorowo" bo sie tak na forum podoba tylko zeby wygrac basta... |
zal. sami tak robiliscie caly czas a tera do gma, poprostu zal.vision 0 honoru, 0 walki fer
|
Mars, jesteś żałosny, wypłakujesz sie na forum że Spaaw bloknął was i od razu do GMa lecicie, wy tego nie robiliście nigdy prawda?? Vision jest takie wspaniałe i uczciwe n/c
|
Cytuj:
btw. a kto duskom bronil zawolac gma ? :) |
Cytuj:
@down napewno ty powinienes sie na ten temat wypowiadac :( |
Cytuj:
Cytuj:
____________ Gz Dusk~ fraga może się odblokujecie i wojna nabierze rumieńców. Żeby być obiektywnym Gz dla Zwidka który podczas wojny wbił 22 lvl. Niewiem jak się to odbije na jego psychice ale życzę Mu jak najlepiej. |
Cytuj:
|
Name: Vivi Vandes
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 111 World: Furora Residence: Ab'Dendriel Guild membership: Anita of the Vision :-O |
Vision sie zbroi zobaczymy co z tego wyjdzie :]
|
|
CO to za nuta na tym filmiku?
|
Cytuj:
A co powiesz o filmie w ogole?? |
A w końcówce 2pac - Don't Get It Twisted. Film b. dobry.
|
Cytuj:
|
@film
czekalem na film na ktorym bylyby ukazane wszystkie fragi vision (aberratio vs vision) i zrobiony profesjonalnie (Sony Vegas 7.0, Adobe Premiere Pro 2.0) ale sie rozczarowalem :< a to zdjecie petra na koniec mnie dobilo XD Cytuj:
|
Demthes
Apr 07 2007, 17:41:57 CEST Killed at Level 119 by Czipsu and by Yakapushi Mastah :cup: :cup: :cup: :cup: Hali duskines :cup: :cup: |
Cytuj:
|
co do filmu, brakuje mi fragu na imargamie i katrili , jest tylko 1 jak pada ogolnie jest malo fragow a na + ze wnosi film z 1 deda spaawa ktory nie byl dla wszystkich:);p
Vivi vandes opis; "(...)Loyal To The End." no gz widze ze wpisywanie tego w swoich opisach jest powszechne, moze nie wie co to znaczy, ale wszyscy to pisza i tez chce byc modny i fajny? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26. |
|