![]() |
|
Cytuj:
@Suen: no, aż mi się ze śmie... strachu brzuch trzęsie! @LoluU$: podskoczyć z rękami na czymś każdy umie ; ) @Grue: kąpałeś się w ręczniku, czy owinąłeś się, bo nago? ; ) |
@Grue
Gdzie to było, bo te mewy wydają mi się znajome? |
No ba, ale zrob taki rozkrok. WŁAAAHAA
|
@Grue
Fotka bez czołgu?! NIE MOŻE BYĆ! : P |
Ja za to szczerze polecam kąpiel przy 7 Beauforta, jednak bez wchodzenia dalej niż do ud, bo i tak przykryje. ^^
Sven Ty się boisz? Pomyśl co muszę przeżywać ja, sama z nimi w Białymstoku. ;<< |
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...postcount=1087
Grue, wykup karnet na siłkę, bo tak się napinasz i starasz ale jednak nie wyglądasz. ;) |
Wcale sie nie napinam ; ) Silowni mi nie trzeba, mam ja na codzien w monie : ) A bylo to w Kolobrzegu, niewiem jak sie tam znalazlem ale mniejsza o to : P
|
Cytuj:
|
Podpowiem. Wpisz sobie hasło ejakulacja w wikipedii i zestaw to sobie z 40-ma minutami. Zrozumiesz.
|
Jakbym tego gracjana zobaczył na ulicy, podbiegł bym do niego, podpalił bym mu włosy wcześniej rozwalając mu na głowie butelke po żubrze, wydłubał oczy breloczkiem Sagi i wybił wszystkie zęby moją Nokią.
Nie moge na niego patrzeć.... |
Ja tam bym się zadowolił krótkim "lecz się pajacu"
|
Boze, tylko po co tego cepa zdjecie tutaj wrzucac ._.
|
Cytuj:
|
ahhh Pan i Władca włoski na żelik muszą być bo inaczej nie ma lansu! No i te białe buty! : D
|
Cytuj:
|
białe buty > pseudo fajne tRaMpEcQi QrEjZoLqI, bo moje psiapsiuły też je majom =*
|
Białe buty są dobre bo pasują praktycznie do wszystkiego.
@Lechista Łatwiej lansować się z postawionymi włosami niż z deską na ulicy. Chociaż w Twoim przypadku szczytem pozerstwa jest rekord (40 minutowy) ejakulacji. |
To nie jest na żel :> widać że są "rozczochrane" a nie posklejane :> a buty jak buty, wcześniej się z podobnych śmiałem ale gość miał też biały pasek, zżółkłą od solary twarz i poprawiane w PS'ie zdjęcie :< ja sie twoich glanów nie czepiam :<
|
@Sven golkiper
wsadzie Ci kołnierz z 40m! |
Zajebiste spodnie do wspinaczki, uwielbiam w obcisłych dżinsach właśnie to, że w ogóle nie krępują ruchów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |
|