![]() |
ej no ej,, kiedy wchodzę na link z 'tom fajnom zagatkom' (http://zestriddle.fanzine.pl/) to wyświetla mi się jakaś wyszukiwarka, wtf : \\
|
jakbyśprzejżał temat to byś wiedział, że ta 'zagatka' ma nowy adres.
|
zestriddle.oz.pl <-- nowy adres
Jakieś hinty do 8? |
Cytuj:
@down a jak już odpowiedź była to się dało odczytać odpowiedź z obrazka, hę ;p 12 łatwe. hint: trybiki to zegarki, godziny masz podane. |
Cytuj:
Teraz na 12-tym stoje.. so gimme hint :[ Znalazłem już 'her story' przeczytałem, i ni hói xd |
13 -> 14 -> 15 rozwalone w 15 minut. Śmiesznie proste... spośród nich tylko 13 wymagała myślenia.
|
o co kurwa chodzi w 16 x.x?
|
Cytuj:
@capality przyjrzyj się dokładnie obrazkowi... |
Czemu jak wpisuje zestriddle.oz.pl, wyłącza mi się przeglądarka i wyskakuje błąd?
|
Cytuj:
@top jakiś hint do 21 ? |
Cytuj:
hint: uczeń czytał instrukcję? uczeń się stosuje ;p |
Witam jestem nowy na forum, ale chętnie przyłączę się do dyskusji na temat zesta;) Jesli chodzi o hint do 21 to proponuje zapozanać się jeszcze raz z General Hints nie ma innej opcji;)
|
Cytuj:
@Down Źle, poprawna odpowiedź to "Luna". |
Gra ktoś w to jeszcze? Zacząłem od nowa na początku roku szkolnego, utknąłem w kostce, no i... siedze w niej do dzisiaj. Odkryłem inne pokoje. Znalazłem szyfr w źródle... Wiem, że odpowiedzią jest 6 cyfr. KTO MI POMOŻE?!
@Edit Przez przypadek znalazłem linki do numeru 54 :/ W tym minusowe i wszystkie a, b, c... Internet boli. |
Po ok. roku pokonałem 7... Chyba zaraz się powiesze. Już wcześniej robiłem to tą metodą, teraz spróbowałem troche inaczej i wyszło... (znaczy że rok temu pierwszy raz próbowałem xD).
|
Od dobrych paru miesięcy 98b, przydałoby się to kiedyś skończyć ;p
|
Jakiś hint do 11? Nie moge nic wymyśleć, sam nie wiem czemu xD. 10 wymagało troche nie logicznego myślenia xD, ale póki co to było jedno z łatwiejszych ;]
|
Jakaś zabawa dla tych którzy od wpatrywania się w obrazek chcą stracić wzrok. omg
Od tych pioseneczek ślepcyh to można shizofremii się nabawić. |
http://zestriddle.ovh.org/ - nowy link.
btw. napisz mi ktos na pw odpowiedz na 5B bo jestem tępak i nie wiem jak to zrobic, siedze od 30 minut i kompletnie nie mam pojecia jak to odczytac... wiem ze jest "down..." i dalej nie wiem |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:11. |