![]() |
Jakoś nie idzie się podłączyć ;)
|
nie tylko ty masz problemy z connectem
zeby sie wbic musze sie logowac 2-3 ;) razy :baby: |
Ale lipa
Lipa, że nie można wejść "normalnie".
Może jutro rano albo "za tydzień" ( ;( ) będzie lepiej... |
To jest nic ja wpisałem passy i po chwili znikły potem to samo a potem wywaliło error -1 :/
|
Nic szczrgólnego zmienili!!!
A ab troche krzaczków dali na domkach i te witryryny no i liny obrazek się i zmienił i paru rzeczy!!!X(
|
ahahah , ja zformatowalem dysk zainstalowalem tibie i dziala !!! aahahaha
tylko jest 1 dziwna rzecz, mam pacca a stoje w kolejakch hm? i strasznie wolno sie przesuwa! |
the server is overloaded 0.o
Co to znaczy ? :( i kolejka nawet jest. Jak co to jestem premium |
Widze, że dużo serwerów wyłączają;)
Odpocznijcie dzieci trochę od tibii:p |
Poleffke to ja mam ale z akcji własnej.
Odpalam tibie>hasła>postać i ZONK ang>pl"Można być zalogowanym tylko jedną postacią" hack ? Nie na tibia.com nie pisze iż jestem zalogowany a do gry nie moge wejść :/ Ps: znowu wyłączyli cała tibie :/ Ps 2:CipSoft !!! SUX !!! może to kuzyni microsoftu ? z tym że nie ma niebieskiego ekranu :P |
Witam
mam duzy problem gdyz gralem se dzis rano na test serverze i ok gram se ale nie robilem tej kopi tibi!!!!!Nagralem sie na tescie i wlaczam real i ok se gram i tak w kolko ale teraz gdy chce wlaczyc real i wszystko dobrze wpisuje pokazuje mi sie ze ten blad disconekt...... albo acant or password is not corek a potem acant diseblet for 5minutes pomocy piszcie albo tu albo do mnie na gg nr:9102602
Z gory thx |
Już spoko wszystko śmiga ;)
Ja dopiero zacząłem grać w Tibie, to nie ma od czego odpoczywać ;P |
Cytuj:
|
lol
Cytuj:
@topic Kocham ten update. :) Szkoda tylko, że nie mam czasu grać. -.-" |
W gruncie rzeczy to CIP-ki tylko dodaly quest PoI i vyverny bo te inne nowe potwory sa tylko na drodze do questa... No jeszcze poprawili grafike Ab zmienili jakies inne duperele.... Ale nie ma nic takiego wiekszego , co bylo w poprzednich update'ach np. tiguanda czy piraci , zolwie.
Beznadzieja.X( |
Cytuj:
Weź pod uwagę czas, jaki zajmuje stworzenie np. nowego miasta... I tak dostajemy update co pół roku. Poza tym, pół roku temu dodano Liberty Bay - czy już się wszystkim znudziło? I jeszcze jedno: Większość lokacji z Hellgate i podziemi Plains of Havoc nie zostało odkrytych - więc po kij wprowadzać nowe tereny, skoro nie poznaliśmy dobrze starych? :baby: |
Cytuj:
|
No tak wszystko cacy tylko reloga nie można zrobić :confused: bug jakiś chyba jest bo nie tylko mi się to przytrafiło:confused:
|
Ja powiem tyle, w huj z Cipami -.- Wogóle tibii teraz nie moge otworzyć, poprostu nie wiem nic nie moge !!!!!!!! Help plz -.-
|
logowanie
A ja mogę się zalogować tylko na 1 postać bo na innych zawsze mi pisze po ang. że mogę grać tylko 1 postacią naraz.X( PLZ HELP
|
Ja też tak miałem ale odinstalowałem tibie,usunołem folder z tibią i zainstalowałem ponownie i jakoś chodzi teraz :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |