Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadszedł update 7.9 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105711)

Bialix 13-12-2006 20:02

Jakoś nie idzie się podłączyć ;)

buu6 13-12-2006 20:12

nie tylko ty masz problemy z connectem
zeby sie wbic musze sie logowac 2-3 ;) razy :baby:

Ice Matiz 13-12-2006 20:19

Ale lipa

Lipa, że nie można wejść "normalnie".
Może jutro rano albo "za tydzień" ( ;( ) będzie lepiej...

Uther92 13-12-2006 20:30

To jest nic ja wpisałem passy i po chwili znikły potem to samo a potem wywaliło error -1 :/

Datis 13-12-2006 20:32

Nic szczrgólnego zmienili!!!

A ab troche krzaczków dali na domkach i te witryryny no i liny obrazek się i zmienił i paru rzeczy!!!X(

m4a1 13-12-2006 20:39

ahahah , ja zformatowalem dysk zainstalowalem tibie i dziala !!! aahahaha

tylko jest 1 dziwna rzecz, mam pacca a stoje w kolejakch hm? i strasznie wolno sie przesuwa!

Prostyy 13-12-2006 20:40

the server is overloaded 0.o

Co to znaczy ? :( i kolejka nawet jest. Jak co to jestem premium

Kelhas 13-12-2006 20:47

Widze, że dużo serwerów wyłączają;)
Odpocznijcie dzieci trochę od tibii:p

DJ_MATI 13-12-2006 20:55

Poleffke to ja mam ale z akcji własnej.
Odpalam tibie>hasła>postać i ZONK ang>pl"Można być zalogowanym tylko jedną postacią" hack ? Nie na tibia.com nie pisze iż jestem zalogowany a do gry nie moge wejść :/

Ps: znowu wyłączyli cała tibie :/
Ps 2:CipSoft !!! SUX !!! może to kuzyni microsoftu ? z tym że nie ma niebieskiego ekranu :P

seldelos 13-12-2006 21:21

Witam

mam duzy problem gdyz gralem se dzis rano na test serverze i ok gram se ale nie robilem tej kopi tibi!!!!!Nagralem sie na tescie i wlaczam real i ok se gram i tak w kolko ale teraz gdy chce wlaczyc real i wszystko dobrze wpisuje pokazuje mi sie ze ten blad disconekt...... albo acant or password is not corek a potem acant diseblet for 5minutes pomocy piszcie albo tu albo do mnie na gg nr:9102602
Z gory thx

Bialix 13-12-2006 21:24

Już spoko wszystko śmiga ;)
Ja dopiero zacząłem grać w Tibie, to nie ma od czego odpoczywać ;P

Konrad1988 13-12-2006 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez seldelos (Post 1127364)
mam duzy problem gdyz gralem se dzis rano na test serverze i ok gram se ale nie robilem tej kopi tibi!!!!!Nagralem sie na tescie i wlaczam real i ok se gram i tak w kolko ale teraz gdy chce wlaczyc real i wszystko dobrze wpisuje pokazuje mi sie ze ten blad disconekt...... albo acant or password is not corek a potem acant diseblet for 5minutes pomocy piszcie albo tu albo do mnie na gg nr:9102602
Z gory thx

Słaba prowokacja... coś Ci nie wyszło.

Redknapp 13-12-2006 22:08

lol

Cytuj:

albo acant or password is not corek a potem acant diseblet for 5minutes pomocy piszcie albo tu albo do mnie na gg nr:9102602
Prowokacja słaba, ale za to podał swój numer gg - to znaczy, że albo podał czyjś numer, albo jest debilem i lubi jak ludzie spammują mu gg ;)

@topic
Kocham ten update. :) Szkoda tylko, że nie mam czasu grać. -.-"

Vrith 13-12-2006 22:11

W gruncie rzeczy to CIP-ki tylko dodaly quest PoI i vyverny bo te inne nowe potwory sa tylko na drodze do questa... No jeszcze poprawili grafike Ab zmienili jakies inne duperele.... Ale nie ma nic takiego wiekszego , co bylo w poprzednich update'ach np. tiguanda czy piraci , zolwie.

Beznadzieja.X(

Redknapp 13-12-2006 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vrith (Post 1127479)
W gruncie rzeczy to CIP-ki tylko dodaly quest PoI i vyverny bo te inne nowe potwory sa tylko na drodze do questa... No jeszcze poprawili grafike Ab zmienili jakies inne duperele.... Ale nie ma nic takiego wiekszego , co bylo w poprzednich update'ach np. tiguanda czy piraci , zolwie.

Beznadzieja.X(

Bez przesady, nie możemy wymagać od CipSoftu zbyt wiele!

Weź pod uwagę czas, jaki zajmuje stworzenie np. nowego miasta...
I tak dostajemy update co pół roku.
Poza tym, pół roku temu dodano Liberty Bay - czy już się wszystkim znudziło?
I jeszcze jedno: Większość lokacji z Hellgate i podziemi Plains of Havoc nie zostało odkrytych - więc po kij wprowadzać nowe tereny, skoro nie poznaliśmy dobrze starych? :baby:

ZdicH 13-12-2006 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vrith (Post 1127479)

Beznadzieja.X(

zgodze się i przez to że czepili się Ab teraz tam żyć się nieda zanoobione to miasto jak niewiem co -.- niewiem czy sie z niego wyprowadzić bo każdy szpanuje -.-

Dedzik sall 13-12-2006 22:24

No tak wszystko cacy tylko reloga nie można zrobić :confused: bug jakiś chyba jest bo nie tylko mi się to przytrafiło:confused:

Xeth 13-12-2006 22:28

Ja powiem tyle, w huj z Cipami -.- Wogóle tibii teraz nie moge otworzyć, poprostu nie wiem nic nie moge !!!!!!!! Help plz -.-

straw 13-12-2006 22:31

logowanie

A ja mogę się zalogować tylko na 1 postać bo na innych zawsze mi pisze po ang. że mogę grać tylko 1 postacią naraz.X( PLZ HELP

Człowiek D 13-12-2006 22:31

Ja też tak miałem ale odinstalowałem tibie,usunołem folder z tibią i zainstalowałem ponownie i jakoś chodzi teraz :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58.