Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Knight??Czyżby najgorsza profesja w tibii?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=114817)

Salarigoth 19-09-2007 16:30

2x up
Czlowieku 30 lvle ms/ed trzesa elysia rozumiesz ? taka jest prawda ze jak by nie bylo w pvp ZAWSZE najlepszy bedzie sorc bo jego sd jest nie zawodne . Glowne motto w tibi.

W kupie sila...

Wypuscisz 500 ek na ank pole wyjdzie 50 60 msow i lezy NIC NIE ZROBI SAM .... NIC zrozum tibia to nie solo style...

@ up
Boze wszyscy sie czepiaja ze sorc dalej bije najmocniej ale mu sie to nie zwraca zrozum to wkoncu ...

Peere91 26-09-2007 09:14

tibia to nie solo style ?
Jakos nie wyobrazam sobie MDW zbierajacego teama na demony ;d;d
kto lubi gra solo kto woli poczuc jakis klimat zbiera ekipe proste...
a na pvp to jednak liczy sie druzyna bo jest exhaust ;> i tak tez padl taifun i duzo innych cfaniakow

Patton 26-09-2007 15:10

Najlepsza profesja to sork potem drut pall i knight Ja widzialem jak 8 sork zabil 10 knighta8o

dartra111 26-09-2007 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1668475)
Ja widzialem jak 8 sork zabil 10 knighta8o

xD nieźlę się uśmiałęm aż się zrzygałęm xD

najlepszy jest paladyn (łucznik), a raczej włócznik, bo tak powinien sie nazywac.

Piotrek Marycha 27-09-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tinarek (Post 1669797)
Moze i knight nie jest najlepszy ale żadną profesją nie zarobisz tyle co knightem. Gdyby nie knight boss taki jak Morgaroth dotad nie zostal by pokonany. Po ostatnim uptade knight stal sie jeszcze potężniejszy. Ostatnio widzialem jak 86 knight wchodzil w 46 palka po 250~ ;) Moim zdaniem knight jest the best

e to i tak lajtowy ots, ja widzialem takie co 46 palki na hita padaly...

Andiego 29-09-2007 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakuo (Post 1237911)
Jak sie nie umie grac to tak jest.

Opisales knighta na ~30 lvlu vs sorc drut~30 lvl
Teraz spojz kto ma wieksze szanse na ~60 lvlu?

moimzdaniem rycerz nie jest najgorszy mag idruid maja magie ale szybko im sie konczy a paladyn tez mu sie koncza strzaly:(X(:confused:

Fastek 30-09-2007 01:16

a ty Piotrek zj** jestes... teraz po uptade duzo niepotrzeba a co do Tinarka to prawda bo w mojego palla tak wchodzil z exori gran...;(

Vil 30-09-2007 02:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fastek (Post 1673651)
a co do Tinarka to prawda bo w mojego palla tak wchodzil z exori gran...;(

widywalem grany po 500+, tyle ze w wykonaniu ludzi z levelem troche powyzej 220 ...

juran_se_spychowa 30-09-2007 12:06

ja widziałem jak jeszcze przed updatem Eternal Oblivion z exori rypnoł po 499 w humana a co dopiero w monstera i co jak by jeszcze z exori gran po update :O

Suchy512 30-09-2007 12:23

Ja teraz gram knightem i bardzo fajnie mi się nim gra, grałem palem i o wiele lepszy knight.

Kniht 30-09-2007 14:15

Ja powiem tyle, ten upade wcale nie był taki straszny dla sorków i drutów, gdyż ludzie przyzwyczajają się do łatwizny.
Zajmijmy się drutami na początku:
-Ja zawsze myślałem że druid zajmuje się leczenie, robi mikstury, zgłębia magię pożyteczną dla ludzi, jest takim miłym człowiekiem. A w tibii? No przepraszam bardzo jak widziałem hity z sd MDW sięgające 1,5k hp to żal d.. ściska, filozofia druida polega na tym, że to sork, tylko nie ma czarów atakujących o dużym zasięgu, a zamiast tego leczenie. To gdzie tu sens a gdzie logika.
Teraz sork- Ktoś mówi że nie ma szans z knightem, a sięgnijcie do waszej wyobraźni, uświadomcie sobie takiego maga, i koło niego mięśniaka z wyjebiaszczym mieczem, to to kurde ino raz i go nie ma, a przedtem to mag mms, ful def, i kina może se po po 80walić(a tak poza tym widział ktoś kiedyś na jakimś filmie maga z tarczą?)
-paladin ja powiem tyle- jest dobrze, tylko nie rozumiem jakim cudem, włócznia może być rzucona i dalej w jego ręce, tak jak up, zawsze jak piechota dostaje się na pozycje łuczników to zawsze wszystkich wybije.
A tutaj paladin ma taki sam shielding jak knight to bez jaj
-knight tu chyba jest wszystko ok, tylko trochę straszą tak jak u paka skille powyżej 90 bo to już jest wyzwanie z nudą.

Reasumując, nim ktoś zacznie narzekać na profesje, niech sobie ją w myślach wyobrazi i zobaczy, czy aby na pewno czasami ona już i tak za dużo nie dostała.

Mi osobiście wydaje sie, że sork powinien mieć bardziej rozbudowany m lvl skill
jednak i tak nic z tego co powiedziałem nie będzie spełnione, bo tibia już dawno utraciła klimat RPG, a szkoda.

Rohas 30-09-2007 14:16

*2up
Knight po jakims czasie zaczyna sie nudzic i staje sie monotonny, a z pallem jest juz troszke wiecej 'zabawy' ;) No ale - co kto lubi.

ZielniQ 01-10-2007 14:17

Grałem już wszystkim co możliwe i uważam że knight będzie zawsze najlepszy... Na dużym lvlu to chodzący czołg

KrEmAs KAc 01-10-2007 17:02

Najlepszy to jest GM bo ma fajne czary banowania :D
Tak na serio to king jest spocio.

Leirdek 05-10-2007 22:18

Temat do zamknięcia, kilka ton niepotrzebnego spamu.
A tak btw. to teraz najt wymiata:]

Tao16 02-04-2008 21:23

Ale zal ten temat ;/ Jak widze ze 60 sorc walnie Ue i 60 kina padnie to mnie jaja swedza. Co wy za glupoty piszecie ludzie zlitujcie sie

danpan 02-04-2008 21:42

EHH archeolodzy
Topic@Nie, kina to dobra postac chodź nieukrywam słaba w PVP ale przy huntach jest baardzo potrzebna a sam tak bardzo grupy nie potrzebuje :]

Athelas 02-04-2008 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tao16 (Post 1983375)
Ale zal ten temat ;/ Jak widze ze 60 sorc walnie Ue i 60 kina padnie to mnie jaja swedza. Co wy za glupoty piszecie ludzie zlitujcie sie

Gratulujemy znaleziska...

Xymar 13-04-2008 11:40

Knight to dobra profecja sam nim gram,jedyna wada to ciagłe skillowanie(co mi nie wychodzi) ale po za tym knight jest dobry :]

Tommy_Speed 15-04-2008 07:47

Ludzie! Przecież nie ma czegoś takiego w tibii jak najlepsza profesia i najgorsza!!X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02.