Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

hoomik 07-06-2007 21:28

Cytuj:

Pomocnik Olympique Marsylia 24-letni Franck Ribery podpisał czteroletni kontrakt z Bayernem Monachium.
Cytuj:

Miroslav Klose po wczorajszym wygranym przez Niemców meczu ze Słowacją 2:1 potwierdził, że chce grać w drużynie Bayernu Monachium. Król strzelców Mistrzostw Świata powiedział: "Już zdecydowałem, że w 2008 roku będę grał dla Bayernu."
Cytuj:

Bayern pozyskał kolejnego piłkarza tym razem jest to obrońca który w ubiegłym sezonie reprezentował barwy Chelsea Londyn. Jest to Holender Khalid Boulahrouz który przeniósł się z The Blues do stolicy Bawarii.
omfg... mujmuj Bayern chyba powaznie mysli o tym, zeby spwnic europe w nastepnym sezonie... jeszcze tylko wy****c Kahna w pizdu, kupic kogos do ataku zeby pomagal Royowi (Podolski niestety w Bayernie sobie nie radzi, przeblyski ma tylko czasami, ale zdecydowanie za rzadko, a Santa Cruz... nie ten sam zawodnik co kiedys ;/)

Raul 07-06-2007 21:43

Ribery pasuje do Niemiec jak pięść do oka. Naprawdę nie wiem czemu on tam się udał. Nie mówię tak dlatego, że Real Madryt się o niego starał, bo ja tam go nie chciałem, jego facjata nie pasuje do Królewskiej bieli. Zmarnuje się chłopak i tyle, a Bayern znów niczego nie osiągnie. Taka prawda. ;)
A Boulahrouz to rzeczywiście wspaniały zawodnik.

Slay 07-06-2007 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1470580)
A Boulahrouz to rzeczywiście wspaniały zawodnik.

Jak dokupia Puyola to razem z van Buytenem beda mieli obrone marzen.

Raul 07-06-2007 23:34

Przy takiej obronie to Cicinho, Cannavaro, Ramos i Torres to amatorzy. ;)

hoomik 08-06-2007 00:08

,,!,, tyle mam wam do powiedzenia, ot co ;] Zobaczymy za rok, gdzie bedzie Bayern, a gdzie Real (chociaz wlasciwie po co, wystarczy przypomniec sobie miniona edycje LM ;>)

Raul 08-06-2007 00:18

Lub spojrzeć na tabele Bundesligi i Primera División. ;)

hoomik 08-06-2007 00:25

Bayern >>> Real, ot co

Vekegi 08-06-2007 02:33

Ch*j z przekrętami, dla nas jesteście mistrzami ! ; ]
Finał w niedziele chociaż tyle ... - marne pocieszenie jak zostaliśmy wych*jani przez to zagłembia ; ]

Ghost Nieudany 09-06-2007 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 1464924)
Marca=Polski fakt i nie mam pytań...huheueheuheuheuhe...

Wolisz kataloński Sport?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser
Według Hiszpańskiej gazetki "Marca", Jerzy "Jaydee" Dudek, negocjuje kontrakt z Betis Sewillą, jak dla mnie "Marca" jest jakby polskim "Faktem", a nawet jesli to prawda widze że "Duduś" jedzie wygrzać kości, w bardzo słabym klubem z Sewilli.

Akurat nawet taki zacietrzewiały biri i anty-bETIS jak ja może powiedzieć, że Betis takiego kryzysu jak teraz nie przeżywał nigdy - dlatego życzę powrotu do dawnej formy, bo mam już dosyć nudnych derby Andaluzji. ;-)

Mallorca - Sevilla
Barcelona - Espanyol
Zaragoza - Real Madrid

Nie chcę być niemiły, ale mam nadzieję, że farsa i sreal (;-)) się potkną. Bez urazy dla Madrytu. ;-)

hoomik 09-06-2007 14:04

Cytuj:

Thomas Kelati będzie pierwszym zawodnikiem ze starego składu BOT Turowa Zgorzelec , który przedłuży umowę z klubem.
HEHEHEHEHEHE bojcie sie chamy, o Mistrza Polski zagramy! Jeszcze tylko zakontraktowac Kitzingera i pwnimy na obwodzie :] Oj to bedzie k******o ciekawy sezon...

A tak btw, o ktorej h kwalifikacje do GP?

Raul 09-06-2007 14:05

Real Madryt już dziś może zostać Mistrzem Hiszpanii. Wystarczy zwycięstwo z Saragossą, porażka Barcelony z Espanyolem i remis Sevilli z Mallorcą. Trudne do wykonania, ale możliwe.

A teraz tak na rozluźnienie emocji. Co Eto'o chciał nam takim ubiorem przekazać?

http://img.photobucket.com/albums/v1.../recortell.jpg

Sporty 09-06-2007 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1474699)
Real Madryt już dziś może zostać Mistrzem Hiszpanii. Wystarczy zwycięstwo z Saragossą, porażka Barcelony z Espanyolem i remis Sevilli z Mallorcą. Trudne do wykonania, ale możliwe.

A teraz tak na rozluźnienie emocji. Co Eto'o chciał nam takim ubiorem przekazać?

http://img.photobucket.com/albums/v1.../recortell.jpg

... ze chcialby zagrac w filmie "Piraci z Karaibow" ?? :D

Hellraiser 09-06-2007 15:46

Chciałbym na chwile zmienić dyscypline,..

Nie wiem, czy ktoś wspomniał, czy ktos w ogóle lubi Hokej na lodzie, ale

Zmierzam do tego ponieważ, w Północnej Ameryce skończył się sezon NHL, a zwycięrzyła ekipa z której zawsze sie śmiano ponieważ stworzył ją Walt Disney, no i nosiła bardzo długo nazwe jednej bajki, Disneya, chodzi o Anaheim,.. Ducks, tak już bez Mighty, która w piątym meczu finału pokonali na własnym lodowisku Ottawa Senators 6:2, wygrywając rywalizację play off do czterech zwycięstw 4-1.

@Piłka Nożna

Nasza kochana, cóż nie?

Tutaj taki lekki temat, pamiętacie tego janka - Olisadebe?

Jedzie, płynie, ciul go tam wie, grzać kości na Cypr do beniaminka ekstraklasy cypryjskiej, APO Péyias Kinýras.

Ghost Nieudany 09-06-2007 15:53

http://sport.onet.pl/0,1248685,1550496,wiadomosc.html

[13:45:31] Blanco mówi:
prawie jak katalonia
[13:45:51] Ghostiet mówi:
Tylko nikt nie kopie po jajach i nie rzuca mikrofonem.
[13:46:10] Blanco mówi:
pewnie 1 mecz kary dostanie

PiXik 09-06-2007 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany (Post 1474587)
Wolisz kataloński Sport?

ocokaman? porównanie faktu do Marcy to bluźnierstwo. a Kataloński sport to[*]
chociaż zaznaczam że nie wiem o co Ci chodzi więc;p

Ghost Nieudany 09-06-2007 18:55

Widać nie wyczułem ironii.

PiXik 09-06-2007 18:59

ok już łapie

Hellraiser 09-06-2007 20:53

*edit*

5te zwycięstwo polaków w siate.

Kubica na treningu 13, za jakieś 10 minut kwalifikacje.

I chyba 2 niusy dnia jak dla mnie,..

French Open: triumf Urszuli Radwańskiej w deblu!

Wdowczyk będzie pracował jako dyrektor sportowy w FC Livingston

*edit*

Remisy Barcelony, Realu i Sevilli

<lol2>

Caer 10-06-2007 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez onet.pl
W meczu 37. kolejki Primera Division FC Barcelona zremisowała w derbach miasta z Espanyolem 2:2. Takim samym wynikiem zakończył się mecz Realu Madryt z Realem Saragossa. Kwestia mistrzostwa rozstrzygnie się w ostatniej kolejce!

Sevilla również zremisowała swój mecz.
Co tu gadać, końcówka sezonu jest na prawdę pasjonująca. Cały czas wierzę w zwycięstwo Realu, chociaż boję się potknięcia w ostatnim meczu.

Bastash 10-06-2007 01:38

Nie pamiętam, czy mówiłem to tu, czy w jakiejś prywatnej rozmowie na GG, ale byłem pewien, że Real w przedostatniej kolejce zgubi punkty, a FCB tego nie wykorzysta... Racjonalnie myśląc - mistrz w stolicy.

>Eto'o
O kurffa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:50.