![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT Cytuj:
Nie odpowiadamy na pytania odnośnie gry (chodzi o "zawartość" czyli questy, potwory, NPC'e). Niemniej jednak, proszę być pewnym, że umieścimy nowe sekrety, questy, potwory z każdym nowym updatem. Również odświeżamy i dokańczamy stare niedokończone questy, więc ponowne sprawdzanie drzwi i zasypanych przejść może odkryć przed tobą nowe ścieżki, a niektórzy NPC będą mieli coś nowego do powiedzenia. Mamy nadzieje, że będziesz dobrze się bawił odkrywając nowe miejsca i sekrety, które dla was przygotowaliśmy. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania i masz ochote napisać do nas raz jeszcze, prosimy zacytować poprzednią wiadomość i tąodpowiedź aby upewnić się, że nasza pomoc będzie wystarczająca. Z wyrazami szacunku Valerie Tibia Customer Support Czyli można to streścić do: srutututu majty z drutu, nie dajemy gotowych spoili, sam se graji sam se odkrywaj. Bye. Założe się, że ma to w notatniku żeby tylk zrobić ctrl + c ctrl + v, albo wogóle umieściłą sobie regułe w skrzynce i samo odpowiada. @DOWN Heh za późno ;) |
@up
nie trudź się, ja już to zrobiłem :) Wersja Oryginalna Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Pan Klocek, Rabus_1 Po cholerę mu to tłumaczycie? Niech się sam nauczy lub niech spyta znajomych/rodzinę... Cytuj:
|
Cytuj:
(Żeby nie było offtopicu) Owszem, Cipsoft nigdy nie odpowiedział na pytanie, czy dany konkretny "mityczny quest" istnieje. Ale za to potwierdzili ogólnie, że owszem, w Tibii istnieją nieznane/nieodkryte questy. Czy spike sword jest jednym z nich - tego już nie wiadomo :-/ |
Co do tych tajemniczych questów i SoF to powiem tak...
Uważam że jet to możliwe... Lecz nie powinno być powtarzane teorie z dawnych czasów . Ile ich jest ??? około z 50... |
Drodzy rookstayerzy apeluje do wszystkich, Panie Klocek i inni. Postarajmy sie jeszcze raz po tym update przeszukac caly rookgaard, sami widzicie co sie dzieje. Nowe zdobycze na Mainlandzie GOLDENT BOOTS i GREAT SHIELD moze jednak tego SSa da sie jakos latwo zdobyc :) Moze nasza skromnosc nam pomoze AWE i Powodzenia co wy na to xD :):baby::baby:
|
[quote=BaniuPPL;2372482]
Cytuj:
Cipki same poinformowały, że nic na Rooku się nie zmieniło jeśli chodzi o questy i pomyślą dopiero nad tym robiąc next update. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zadziwiające jak to ludzie wolą pickować cały Rookgaard, taszczyć jakieś trupy do 7 grobów, bić Mino z fista (;)), sikać na punkty od SoF, chodzić w kółko naśladując ghoula, a przeczytanie tych kilku książek sprawia im TYLE trudności! Siedzą na Rookgaardzie od lat, znają każdy kamyk i drzewo, ale książek się nie ruszą. Ehhh no i pozostaje jeszcze kwestia czytania ze zrozumieniem, nie wspominając o interpretacji i łączeniu faktów. Marny jest żywot prawdziwych questów w Tibi i jej mitów oraz legend. EDIT I PO RAZ KOLEJNY! NA MIŁOŚĆ BANORA SPIKE SWORD TO NIE TO SAMO CO SOF. Fuuuuuuuuuuuuu |
@Klocek
Można wiedziec czemu przestałeś grac? btw mam jeszcze jedną teorię ale jej wam nie podam :> Klocek, jak kiedys wbijesz na titanie to Ci powiem. |
Cytuj:
Święta Racja Panie Klocku :) To prawda, każdy rookmastah szuka czegoś nie wiedząc czego... Wiemy że szukają SoF ale nie czytają książek, dlaczego? No właśnie, brak ochoty i lenistwo bo lepiej jest huncić Newbie za to że ukradli worek z ciałami niż poświęcić parę godzin na odczytanie książek z biblioteki :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie da dowodu bo go brak... Jednakże 2 osoby miały ten Miecz :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tego dowodu to raczej się kłania "Biblioteka u Seymoura" |
Ja sie teraz zajmuje czytaniem forów Brazylijskich. Ktoś kiedyś powiedział że najbliżej rozwiązania zagadki jest pewne brazylijskie forum, więc sobie zajrzałem.
Z ciekawszych rzeczy posiadam tekst: Cytuj:
http://forums.tibiabr.com/showthread.php?t=39749 Polecam wam dużo czytać i szukać jeżeli chcecie coś osiągnąc. Niestety fora polskie do tego nie są najlepsze ze wzgledu na duza ilosc dzieci neo. Z takich tam bzdetów to wiem jeszcze że Sword of Fury nie da się wziąść w tym queście na własność. Głównym celem podobno jest zniszczenie go (?). Tak wynikało z postów z torga |
No to się spisałeś...
Jak coś będziesz miał to napisz... |
Który to już temat o SoFie? 54543241?
Wiem dobrze że nie dacie sobie z tym spokoju ale może znajdą się tacy co nie wieżą o bzdury o mieczyku z kolcami... Wiem że mnie skrytykują ci którzy ślepo poświecą całe lata na szukanie odpowiedzi której nie znajdzie . Pzdr :D |
Cytuj:
może 100? z tym że ten jest normalny a nie z samych postów takich jak ty piszesz? @topic : No to Brazole są przypały.... |
Cytuj:
@Szpec Cytuj:
Jeśli ktoś Ci powie, że posiada Spike Sowrda na rooku, to od razu może dać mu ignora, albo przestać czytać jego posty. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:25. |