![]() |
= ) = ) = ) = ) = ) = ) = ) = ) = ) = )
|
@ sklepa
stfu. @ maiev, nedomanus zignorujcie go, odpowiadajac na jego posty dobrze na tym nie wychodzicie. @ LS ludzie z nebuli, mowcie co chcecie, ale bez was LS tez walczyc umialo. tak wiem, wyplacilem sie rok temu, jestem pizda, ciota, chuj, szmata, zdradzilem polakow, ale nie mowcie ze bez was by zadnego battle nie wygrali. LS wyprzedza w NG w pvp o lata swietlne, tyle ze pvp to nie wszystko jesli chodzi o przejmowanie wladzy. tak wiec to, ze wewnetrze klótnie byly zawsze to tez prawda. a to wszystko dlatego, ze LS nie jest jak NG, gildia ktora ma z grubsza staly sklad od dawien dawna, ale sklad sie zmienia i nagle wszyscy nie moga zaczac sie kochac. i tak jak napisal emil, bardzo rzadko zdaza sie, ze gildia rzadzaca od poczatku nagle odpada. dlaczego ? wlasnie dlatego - glowny sklad jest raczej staly, ludzie sa juz po etapie wewnetrznych kłótni, wiedza ze zeby wygrac musza sie trzymac razem. flame me, blame me, kill me. //kotku |
Suv zacznij expic, ciekawe czy Mannow zrobi ci exp locka. bo z tego co widze to ma juz w dupie ta gre ;x
|
Maiev~
Sorry Coz, jeszcze mamy cos takiego jak Update. Wiec zobaczymy, moze LS znowu sie odrodzi :] |
Wogole Sklepa daj juz spokoj z tymi tekstami, bo na nikim nie robia one wrazenia poza samym toba. Maiev jesli sie nie myle to chyba nawet na forum plakales ze ktos cie tam zabil, ale nie bede sie klocil o to bo to juz malo wazne, i mysle ze powinienes juz dac se na luz z ta klotnia z Pephym.
Wiecie co mnie bardzo zastanawia? Sklad Ls nie zostal az tak zmieniony, nie liczac pozniejszego dolaczenia Nebulan i Berylian oraz Dolaczenia ludzi wywalonych z Ng. Wlasnie o tym chcialem napisac, popatrzcie ludzie z Berylii i Nebuli to chyba 90% Polacy, zgadza sie? A ludzie kiknieci z Ng to glownie Turcy i Serbowie. No i oczywiscie jak zawsze klotnie wybuchnely pomiedzy Polakami, no i o ile sie nie myle jakies problemy byly z Hayaletem ( z nim to zawsze cos jest nie tak :p). Nam Polakom chyba trudno zrozumiec co znaczy posluszenstwo i konsekwencja. Bo kazdy z nas zaraz by chcial byc tym najwazniejszym, ci najwazniejsi maja natomiast inne zdanie i tak powstaje chaos. Kazdy zaczyna dzialac na wlasna reke, jedni sie wyplacaja (sa tacy to robia to nawet bez informowania reszty gildii) inni zaczynaja random peking, i to wszystko doprawione szczypta wyzwisk na ventrilo. To wlasnie jest przepis jak skutecznie rozpierdolic wygrywajaca gildie, poprzez wlasna glupote. Co najsmieszniejsze Ng teraz chyba dusi sie ze smiechu, bo byli naprawde malo aktywni, plus do tego od czasu do czasu ktos od nich padal az tu taka niespodzianka wrog zaczyna wyniszczac sie sam.. Blacov, |
Blacov,Suv pdpisuje sie pdo waszymi slowami ;d
Suv a ty nie zaczynaj juz znowu swojego tematu (odnosnie wojny) ,bo juz widze strony buzgow na ciebie ;d;P |
M±dre Słowa Suva i Blacova nawet podobna końcówka nicku xD
|
@ lukasz
dzisiaj musze do netii zadzwonic, bo ofc wczoraj mieli zadzwonic z telefonem powitalnym i nie zadzwonili @ boixos wisi mi to :o |
A mi żal Runda :). Chłopak pewnie pluje sobie w brodę teraz, że nie został w NG...
|
Co do Neti, to zakladaj jak najszybciej i powiesz mi jak sie sprawuje ten net, bo mi sie umowa z (tfu!) neostrada konczy w listopadzie tego roku i zamierzam zmienic tez na netie.
Sorry za offtop.. |
Apropo netii to nie sadze zeby bylo lepiej. Oni korzystaja z tych samych lacz co TPsa i ich oprogramowania wiec dlaczego mialoby byc lepiej? :D To jest TPsa pod inna nazwa.
|
no wlasnie donas tez zmienil z neo na netie, jest z bydgoszczy jak ja i twierdzi ze bardzo ladnie mu chodzi od kiedy ma netie. wiec mam nadzieje :p
|
Elo
Ja mam neo i dobrze mi smiga wlasnie jest cos takiego ze jednym sie cos jebie drugim dobrze dziala mi np. sie nie rozlacza nie mam lagow ani nic i chwale sobie neo natomiast znam ludzi ktorym czesto sie rozlacza wiec nie wiem ale jezeli netia Ci bedzie lepiej chodzic to zmieniaj;] ale obys sie nie zawiodl:p |
Cytuj:
U s±siada netii nie ma do teraz (od połowy marca~:)) |
Cytuj:
|
@ karate
nie strasz mnie :D |
@Suv
Ale to naprawde nie był żart;( Netia wcale nie jest taka dobra. Imo jest wiecej kickow niz na Neo |
a ja mam wspaniałego neta osiedlóweczke :) mam go od wrzesnia tamtego roku i kicka nie doznałem jeszcze :cup: a lagi ewentualnie dzieki mojemu ultrafast compowi xd no i oczywiscie zeczy w stylu: expie sobie a tu nagle bam jakis alert i nie dziala klawka ani myszka lol 8o
|
Swiatlowody rox :cup:
|
@ ryba
msg me in game. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |