![]() |
Cytuj:
Gz Sephil... ;) Tera Cie Lubie :* Matrixo ty nie wiesz co jest 5 bo twoja stara ma tyle dzieci Skramer pysk ng bocie ;O zerowcu ;o Mispex bo pizda jestes i tyle :O Imo Powiedz mi ile zarabiasz powiem ci jakim jestes człowiekiem :)) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kurwa następne dziecko w tym temacie, pogadajcie sobie pedały na priv albo na gg. Zima'druid pysk to możesz sobie do twojej starej mówić jak ci pozwoli
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zima'Druid ty naprawde jestes taki pojebany czy tylko takiego udajesz ?? Nie widzisz ze kazdy na tym forum ma z ciebie i twoich postów beke ?? na twoim miejscu bym juz dawno opuscil to forum i do psychiatry sie wybral
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ja jestem jego fanką 8o:p;):cup::dance::dance:
|
Już przez 3 strony męczycie się z tym noobkiem.
Takie coś może skończyć się zamknięciem tematu a on chyba nie jest tego warty no nie? Olać... |
Mam pytanko do jakiego lvla dacie dojsc Tengusom ? Np +2,037,012 Nargoriel
Sami nie expicie a chcieliście wojny ? Już przygotowani na nowy świat ?? :D |
Cytuj:
szkoda ci lvla? Nie wymagaj tyle od kogos co od siebie nie wymagasz. typowy Polak. |
Mispex a ty nie badz taki ostry. Jak chcesz komus mowic lec walczyc to powiedz to na naszym ventrilo.
|
Cytuj:
|
Arneahr'inverse
Jul 08 2007, 14:38:43 CEST Killed at Level 73 by Mitzum and by Gnistarn Za co?? Za niewinnosc i ma Payament 70k |
Cytuj:
|
Ja bym nie mogl tak odejsc bez walki^^
No i to dobry kumpel Shus Crya haha widac jaki szacunek maja do nich Szwedy:)(wiadomo kogo mam na mysli:P) |
Cytuj:
|
Hmmmmm szkoda mi lelvela?? Ciekawe..
Żebyś wiedział ile ja zrobiłem dla tej wojny... ale nie ważne Btw typowy polak powiadasz no dobrze nie zaprzeczam ale ja zawsze byłem i bede z wami |
z Impartials jeszcze Deemera scigali, tylko ze on sie w*****l i poszedl do Adhd ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:22. |