![]() |
Asz to pierniki jasne ja im dam biednych i wciągniętych w nałóg ludzi okradac!
Pomyślcie no ktoś taki który by nie dostał swoich wielkich 10k mógłby sobie żyły powyprówac! TRAGEDIA! |
Kiedy Zen przystapi do wojny??
|
nigdy?:baby::baby::baby::baby:
|
Mhm
Anas padl po raz drugi. Do trzech razy sztuka? |
plotka mowi ze reasonem byl zlamany limit expa.................
co oczywiscie nie jest prawda.......... ale to plotka tylko tak mowi xD |
Anas padl trzeci raz :P
|
Cytuj:
|
Zdaje mi sie ze ostatnio oni mi placili...
|
|
Cytuj:
|
Mam taka nadzieje.
|
Takie ogólne streszczenie sytuacji po wczoraj:
Powstała gilidia [guild]Reunion[/guild], a właściwie została reaktywowana, większość Polaków dołączyła do niej. Na wieczór doszło do bitwy, w której [guild]Arcanium[/guild] i [guild]Reunion[/guild] zmierzyły się z [guild]Anima Libera[/guild] i [guild]Iridias Finest[/guild], którzy to wreszcie dołączyli oficjalnie do wojny (teraz kebab będzie za free). Bitwa zakończyła się wynikiem 8:2 dla Arcanium i Reunion. Fragi: Arcanium & Reunion frags(8): Asteus Maerius: Aug 23 2007, 23:14:32 CEST Killed at Level 97 by Menphius and by Firenze Bellator Don Toro: Aug 23 2007, 23:20:03 CEST Killed at Level 113 by Mor'Grimm and by Isdoraz Jinn Bax: Aug 23 2007, 23:19:11 CEST Killed at Level 124 by Firenze Bellator and by Dark Parker Lee Knion nanilona: Aug 23 2007, 23:28:52 CEST Killed at Level 97 by Aureliuss and by Master-Duel Scotty Starburst: Aug 23 2007, 22:45:42 CEST Killed at Level 128 by Sir Rondelmen and by Revobo Viffarn: Aug 23 2007, 22:58:55 CEST Killed at Level 118 by Kashrius da'Roc Chealiee: Aug 23 2007, 22:45:21 CEST Killed at Level 97 by Mailstorm Bellator and by Revobo Xaltruu: Aug 23 2007, 23:05:14 CEST Killed at Level 78 by Don'Ken and by Diun Anima Libera & Iridias finest frags(2): Grubas psyho: Aug 23 2007, 22:25:14 CEST Killed at Level 86 by Chealino and by Kwalle Raven reaper: Aug 23 2007, 22:41:52 CEST Killed at Level 127 by Knion Nanilona and by Vreemd iemand W nocy zaś stało się to w co nie wszyscy chyba jeszcze wierzą, Nolin The Second w imieniu [guild]Zen[/guild] dołączył do wojny 'po stronie Everanora'. Link do deklaracji: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1796120 Macie co chcieliście :) |
a najlepszy byl kozak Neztas ktory po 5 min ob dal loga...
a my juz chcieliśmy droge na fibule obstawiac ;/. |
Tego się nie spodziewałem: Zen na wojnie =D Dla mnie osobiście wielkie zaskoczenie, ale teraz może być tylko ciekawiej =)
|
Gz fragow ^^
ale dalej sie mysla ze sa twardzi: 10:22 Asteus Maerius [96]: why u messing with xyro legend 10:22 Asteus Maerius [96]: 10k venore asteus maerius 10:23 Asteus Maerius [96]: u got 10 min on u szukam pro ;< |
Dzięki wszystkim za Battle:)
Neztas naprawde podziwiam Cie jesteś najszybszym graczem na serwie :)) |
Witam....
Nie ma co liczyc fragow,to nie bedzie wojna na fragi,bo wynik koncowy moze byc jak z boiska koszykowki....... Poczatek wspanialy wrecz rewelacyjny............tylko..... Jak wszystkim wiadomo siwatem rzadzi ekonomia i kasa... Ever prosze o kontakt na priv albo pisz do "mojego pixelowego ludzika" Zen musze powiedziec sie pokazalo GZ dla Nolina.... "..pojawiam sie i znikam ,taka rola magika .." |
wg mnie zeny = free fragi :D
ale to tylko moje zdanie btw Eve czy to prawda ze przygotowywales arc i reunion 12 godzin do open ? bo na tibia.com tak napisal 4 lvl :P i tak na marginesie to jeszcze nie koniec...to dopiero poczatek |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzięki jeszcze raz wszystkim, dziś wrzucę film na tibicams |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:57. |