Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Driger 19-11-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zlotyelvas89 (Post 1754278)
Przejeli paleczke? w jaki sposob?:baby::baby:...no teraz to bedzie no nie Ola ? wizz i gauw wrocili no to juz pograne zegnajcie :(:baby:

nie tylko oni wrocili .. do wojny jak dobrze pojdzie dojdzie kilka kolejnych osob jak wypali :) takie male info :p

Ola_Petrov 19-11-2007 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1754509)
@Ola_Petrov
Tu wlasnie widac, ze gowno wiesz o nebuli... -.-'

Gauwart i Wizz niesa zgrani, oni poprostu umieja grac, ale sie nienawidza od dawien dawna. Sytuacja ich do tego zmusila ze sa raze m xD

Gauw fakt umie grac, ale ten jego har to duzo niemoze to po 1, po 2 czasami gauwart zachowuje sie jak totalny noob, np kupujac 15 bp wina od noobka i myslac ze to manasy pisze na forum ze znalazl buga ze bonebeasty upijaja... starsi gracze powinni to pamietac ;)

A co do tego zeby puszczac wolno, noto fakt ja chcialem i byla to tylko i wylacznie moja inicjatywa, ale lh raczej niewykazywalo zainteresowania.

Jakos ostatnio mialem okazje poznac Gau~ i jakos zbytnio sie nie chwalil ze nienawidzi Wizz a szczerze to wrecz przeciwnie :))
Jak razem akcje robili na zmule wiec to raczej ty o swoich przeciwnikach nie masz pojecia

starysiad 19-11-2007 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ola_Petrov (Post 1754782)
Jakos ostatnio mialem okazje poznac Gau~ i jakos zbytnio sie nie chwalil ze nienawidzi Wizz a szczerze to wrecz przeciwnie :))
Jak razem akcje robili na zmule wiec to raczej ty o swoich przeciwnikach nie masz pojecia

petrov wyjdz i nie wracaj. piszesz takie rzeczy jakbys na glowe upadl(a).

Ola_Petrov 19-11-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez starysiad (Post 1754818)
petrov wyjdz i nie wracaj. piszesz takie rzeczy jakbys na glowe upadl(a).

taaaa dostaniecie w pie*dol i tyle nooby
Vu wielkie pro jak Arthas plakal do mica jak sie poskladali hahahahaha
Botano kozaczek zlozyl sie jak zapalka a o refferonie nic nie bede mówic JOGGA HEAL "exura" rox!

Finix 19-11-2007 23:15

n00bami to moze i jestesmy... Ale jak wtedy by was okreslano jak majac tyle osob co raz dostawaliscie baty jak sie patrzy? 1 akcja nie roztrzyga wojny !!11oneonejedenjeden :P

starysiad 19-11-2007 23:27

@petrov
tak sie sklada ze za lh jestem

Kapitan Chrupek 20-11-2007 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez starysiad (Post 1755272)
@petrov
tak sie sklada ze za lh jestem

a ja za Kaczynskim and?
kogo to obchodzi za kim jestes? i tak bedziesz lizał dupe wygrywajacemu w wojnie... nie macie swojego zdania i charakteru

a vu niech loota zacznie ciagnac, bo znow ktos ujebie kase i zwala na kogos :D

@Finix - to co z ta nocka u was?

starysiad 20-11-2007 01:10

chrupek a Tobie o co chodzi? pietrov wziela mnie za kogos z vu, to jej odpisalem ze z lh jestem, wiec Twoj komentarz z deczka idiotyczny byl.

A lizac, w przeciwienstwie do paru gosci z vu ala kobra aka "spoko ziomek celandii" nie musze.

Vicita 20-11-2007 01:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ola_Petrov (Post 1755112)
taaaa dostaniecie w pie*dol i tyle nooby
Vu wielkie pro jak Arthas plakal do mica jak sie poskladali hahahahaha
Botano kozaczek zlozyl sie jak zapalka a o refferonie nic nie bede mówic JOGGA HEAL "exura" rox!

Tez bys sie zlozyl jakbys dostal combo wieksze niz twoje hp, co w tym dziwnego? ;s A to ze Boy i Naszer w ogole zaczeli bic Van Ogrizo, mimo iz trap byl az nadto widoczny, swiadczy tylko o tym ze za bardzo sie nie przejmuja tym czy padna czy nie. Oni po prostu graja dla zabawy, czy widzisz w tym cos zlego? ;[
A Refferon byl pijany i nie trafial w hotkeya na uh xd

Zlotyelvas89 20-11-2007 02:24

@Ola
Lh przejelo pajeczke no nie?

Viraz
Nov 20 2007, 00:42:08 CET Killed at Level 105 by Arthas of nebula :baby::baby::baby::baby:

Kapitan Chrupek 20-11-2007 02:58

a o tym to juz zapomniales?

Tyrax Pal
Killed at Level 64 by Gauwartt'Pulse and by Viraz

Boytano 20-11-2007 09:27

Właśnie Olo Petrov przeczytaj co Vixz napisał i pomyśl. Bylo nam o tyle nudno że sami wjebywaliśmy się w trapy, biliśmy każdego członka LH nie patrząc czy może byc masslog czy nie, bo dzieli nas taka różnica że my to sobie możemy odrobić a LH nie bardzo :D

Ale w sumie beka na tsie "chyba masslog będzie" "o masslog", a my jak by nigdy nic bijemy sobie palka Legend of Goku gdy loguje wokoł nas pełno LH :D

A co do Refferona i tego jogga heal, to sam spróbuj grać po pijaku i zobaczymy czy będziesz się uhał lepiej od Refa.

Boytano 20-11-2007 09:27

double post

nebulanoob 20-11-2007 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapitan Chrupek (Post 1755514)
a o tym to juz zapomniales?

Tyrax Pal
Killed at Level 64 by Gauwartt'Pulse and by Viraz

HAHAHA.... masz racje LH dzieki takiemu PK bo inaczej tego nzazwac nie mozna napewno wygra wojne. ;p

Zlotyelvas89 20-11-2007 12:20

Up zgadzam sie ale mi niechodzi o glopiego fraga i niechce poddenerwowac lh,chodzi mi o troolowata Ole Petrov...ktora powiedziala ze lh przejelo paleczke....Ola nic o wojnie niewiesz jestes zdesperowany bo zostales wyjebany z serva i wyzywasz sie na forum.....mozesz mi teraz pojechac tak samo jak Hepp(lis nob char) ....zlukaj hepa characters xD

Ola_Petrov 20-11-2007 13:51

mama mnie nie kocha :/

Zlotyelvas89 20-11-2007 14:25

LOOOL LOOOOL LOOOOOOOL ty sie zdecyduj komu dupsko lizesz xDDDDDDDD zabijaja kogos z vu to wyzywasz vu zabijaja kogos z lh to juz calkiem inaczej piszesz japie*ole X(

Ola_Petrov 20-11-2007 15:17

yayayaaya <3

Ola_Petrov 20-11-2007 15:25

Ciebie tez

Zlotyelvas89 20-11-2007 15:56

heh viraz znobil uciekl na lizardy gdzie pz ciezko zgobic...odrazu pisze ze niewiem gdzie bym ja uciekl ale napewno nie na lizady xD,zaliczylbym na nim fraga bo go gonilem ale zly arthas i zly finix maja czar super szybkosci i mnie arthas przygonil :(( xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32.