Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Illya_von_Einzbern 19-06-2008 16:10

Cytuj:

Taaaa, to jest zajebiste (srry za brak cenzury, ale inaczej się nie da)
Ja ci wybaczam , ale ON nie może... :D

Corgar Frizz 19-06-2008 23:34

Gomenasai gozaimasu..... każdemu się błędy zdarzają ;p a ja używam opery to mi poprawa gramatyki niestety nie działa.... ale nie kłóćmy się o to. Ja już byków walić nie będę. Raz się zdarzyło, drugiego nie będzie. I nie będę tego poprawiał niech następne pokolenia zobaczą że nawet ja robie czasem błędy.... ;p

Ale się dzisiaj na nowy epek Soul Eatera nakręciłem. Ściągłem rawa, a na animesub napisów niema T_T. Ale jakoś sobie poradziłem i obejrzałem po japońsku. Poza tym chyba pobiłem swój rekord bo dzisiaj obejrzałem 20 epków jednego anime ;p Shaman King troszkę mnie wciągnął. Oczywiście wersja oryginalna z napisami. Innych nie trawię.

Corgar Frizz

Hazuma 19-06-2008 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2125867)
Gomenasai gozaimasu..... każdemu się błędy zdarzają ;p a ja używam opery to mi poprawa gramatyki niestety nie działa.... ale nie kłóćmy się o to. Ja już byków walić nie będę. Raz się zdarzyło, drugiego nie będzie. I nie będę tego poprawiał niech następne pokolenia zobaczą że nawet ja robie czasem błędy.... ;p

Ale się dzisiaj na nowy epek Soul Eatera nakręciłem. Ściągłem rawa, a na animesub napisów niema T_T. Ale jakoś sobie poradziłem i obejrzałem po japońsku. Poza tym chyba pobiłem swój rekord bo dzisiaj obejrzałem 20 epków jednego anime ;p Shaman King troszkę mnie wciągnął. Oczywiście wersja oryginalna z napisami. Innych nie trawię.

Corgar Frizz

NIe trawisz powiadasz ?? mam tak samo. Jak chcesz przezywac podobne katusze do mnie to obejzyj z 2 epki naruto na jetixie (nawet najwiekszy twardziel wymieka) ;p pozdro

Grocix 20-06-2008 00:26

Obejrzalem Byousoku 5 Senchimeetoru. Robi wrazenie. Pod wzgledem graficznym, moge spokojnie uznac za najladniejsze anime jakie ogladalem. Swietna szczegolowosc i piekna gra swiatla. Calosc robi piorunujace wrazenie, takze jak ktos moze poswiecic ta godzine zycia, to naprawde polecam, warto.

Illya_von_Einzbern 20-06-2008 07:19

A ja se teraz powoli ogladam tego Soul Eatera i musze powiedzieć że ep 7 był poprostu bomba. Jak ma się takie bassy i nagłośnienie jak u mnie w hacie , to efekty dzwiękowe poprostu ... oh , zbyt piękne bo ty opisywać. :p

Dziś po zakończeniu roku bedzie więcej czasu , to pewnie musze jakieś inne anime też se obejrzeć ... wkońcu Soul Eater to jeszcze nówka i niema all epów ... hmm ... Lucky Star'a które ściągnełem nie obejrze... mmm ... no niewiem , zobacze co najdzie , ew coś nowego se ściągne. :]

OMFG PYRO UPDATE!!!

może ktoś się zainteresuje :

http://www.steampowered.com/pyro/ ;)

Thero 20-06-2008 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2123722)
Podlaczam sie do pytania Corgara, skad sciagacie anime? Mi jednak nie jest potrzebne HD, i tak bedzie konwertowane do ajpoda.

Może to ci pomoże?
EDIT: Z niewymienionych tam stron polecam animecorner.nl

Virusmaxi 20-06-2008 11:05

Ja już chcę 11 ep Soul Eatera :<

Illya_von_Einzbern 20-06-2008 12:16

Cytuj:

Ja już chcę 11 ep Soul Eatera :<
Na mojej DDL jest już 12. :D

Lubie wnerwiać ludzi , no trudno , taki już jestem ...

Czas na TF2.

Hazuma 20-06-2008 17:33

A no kanon zakonczony i czuje jakis niedosyt zna ktos cos na zagojenie ow problemu ;p ?? hrhr

eerion 20-06-2008 19:51

Cytuj:

Gomenasai gozaimasu.....
Nie ma takiego zwrotu ^^"

Cytuj:

Senchimeetoru
Bawiłeś się w rozszyfrowanie kata? ;P
Nie prościej napisać Cm? ;)

Illya_von_Einzbern 20-06-2008 19:59

To mi definitywnie przypomina Grocixa... :D

http://i305.photobucket.com/albums/n...1696974pr8.jpg

Grocix 20-06-2008 20:13

@Eerion
Nie, nie posiadam takiej wiedzy :D Tak pisao :<

@Up
Ojj tak :<

@Topic
Tez zaczalem z tym Soul Eaterem, jestem na drugim epku. Zwlekalem z tym bardzo dlugo, bo jakos po opisach mi nie pasowalo, ale calkiem fajny. Ma ktos moze piosenke z endingu?

Hazuma 20-06-2008 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2127626)
@Eerion
Nie, nie posiadam takiej wiedzy :D Tak pisao :<

@Up
Ojj tak :<

@Topic
Tez zaczalem z tym Soul Eaterem, jestem na drugim epku. Zwlekalem z tym bardzo dlugo, bo jakos po opisach mi nie pasowalo, ale calkiem fajny. Ma ktos moze piosenke z endingu?

http://gendou.com/

Wlazisz i sie rejestrujesz po czym wpisujesz Soul Eater i wyskakuje ci opening i ending do sciagniecia za free. Pozdro

Relosu 20-06-2008 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hazuma (Post 2127267)
A no kanon zakonczony i czuje jakis niedosyt zna ktos cos na zagojenie ow problemu ;p ?? hrhr

clannad ????

Hazuma 20-06-2008 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Relosu (Post 2127751)
clannad ????

Clannad , Myself ~~ , Onegai teacher, Onegai Twins , Kimi no ~~ widzialem do true tears mi nie podchodzi jakis uraz mam (kreska mi sie nie widzi i wogule ;p)

Relosu 20-06-2008 21:44

Chrono Crusade ? Ty bylo 1 anime przy ktorym sie poplakalem.

Hazuma 20-06-2008 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Relosu (Post 2127790)

A no sprubuje recenzja na tanuki spoko wiec moze moze ;p

Arigato !! ;p

Corgar Frizz 20-06-2008 22:41

Owszem te słowa istnieją ;p :

Gomenasai- Przepraszam
gozaimasu- bardzo

Chyba że chodziło ci o to że nie używa się tych słów takiej kombinacji.

Corgar Frizz

Illya_von_Einzbern 20-06-2008 23:04

Cytuj:

Chrno Crusade , and dont u forget that.

ciekawe czy potrafią rozróżnić "cute" i "scary" po japońsku.

Hazuma 20-06-2008 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2127921)
Owszem te słowa istnieją ;p :

Gomenasai- Przepraszam
gozaimasu- bardzo

Chyba że chodziło ci o to że nie używa się tych słów takiej kombinacji.

Corgar Frizz

A no taka kombinacje slysze prawie w kazdym anime (albo podobną) wiec z wielkim bolem musze poprzec corgara ;> w jego racji.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22.