Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Ogolne wydarzenia.. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142326)

st1L 31-12-2007 12:14

Ha dla mnie 100 to nadal duzo : p moze dlatego ze nie poswiecam tej grze po 10h+ dziennie..?

Fret 31-12-2007 21:09

Heh,Mogash mądrala bo ma już setkę :p
A swoją drogą to faktycznie samo wbijanie lvli to nuda, ale cóż jak chcesz sobie questy porobić to trzeba.

Mattrixo123 01-01-2008 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1812988)
ale trochę za szybko odpuściliście a wielu ludzi wogóle nie brało udziału w wojnie nawet sie nie logowali... a fragowali to przeważnie eldrax i hek~ może nawet we 2 więcej fragów mieli niż wy sami.

Omg! Ale wy nooby jestescie.Fragowali bo zawsze zadawali wiekszy dmg.Take to trudne?.Co do Baczka,chociasz walczyl,a nie tak jak polowa polaczkow(lizo-dupow)siedziala w pz albo sie placila za free.

foxa1990 02-01-2008 13:52

:p

http://www.godsoftime.com/?p=1068612 UWAGA < wejdzie jak mozeecie:> bede wdzieczny ;D i zalogujcie sie i potem olac mozecie

pozdrawiam ;-)

Viltherius 02-01-2008 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mattrixo123 (Post 1821651)
Omg! Ale wy nooby jestescie.Fragowali bo zawsze zadawali wiekszy dmg.Take to trudne?.Co do Baczka,chociasz walczyl,a nie tak jak polowa polaczkow(lizo-dupow)siedziala w pz albo sie placila za free.

Ale fraga lapie osoba dobijajaca a to kto dobije czesto od szczescia zalezy. Wiec dmg wszystkiego nie tlumaczy.

Ronzidiov 02-01-2008 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1822728)
Ale fraga lapie osoba dobijajaca a to kto dobije czesto od szczescia zalezy. Wiec dmg wszystkiego nie tlumaczy.

gówno wiesz...
kto zada najwięcej dmg ma fraga i jest wpisany jako pierwszy na liste killerów, jako druga jest wpisana właśnie osoba dobijająca jeśli dobije ofiarę osoba która zadała największa liczbe dmg to jest tylko jedna osoba wpisana

slayton 02-01-2008 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1822728)

Tłumaczy... bo frag wpada rownież na osobe, ktora w przed smiercia zadala najwiecej obrażeń... a majac wieksze dmg to chyba tez łatwiej dobic...

Master Bonczek 02-01-2008 18:53

Zulin~ zajebany :D
Nargoriel mówił, że po poi padnie ale przez wojne darowali mu bo przydał im się jego char (bo on sam to raczej dużo nie zdziałał) - teraz jak mają wystarczająco knightów to mogli sobie go zabic i wkręcają, że złapali go na botowaniu, a wszyscy wiedzą, że zulin ręcznie ani jednego lvla nie wbił : )

Falcon teraz ty :)

Golden'Fanatyk 02-01-2008 20:01

a wiesz aby kto go zlapal, albo kto teraz gra na zulinie? no wlasnie, to sie nie udzielaj..

"teraz Ty" :(

Viltherius 02-01-2008 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ronzidiov (Post 1822811)
gówno wiesz...
kto zada najwięcej dmg ma fraga i jest wpisany jako pierwszy na liste killerów, jako druga jest wpisana właśnie osoba dobijająca jeśli dobije ofiarę osoba która zadała największa liczbe dmg to jest tylko jedna osoba wpisana

Debilu napisalem ze dmg WSZYSTKIEGO nie tlumaczy w przypadku "lapania fraga" losowosc tez ma wplyw tak ciezko to zrozumiec?

Waldo1910 02-01-2008 21:23

sam sobie debilu zaprzeczasz. Teraz mowisz ze zalezy od szczęścia a 2 strony wczesniej pisales ze swe pr0 bo mieli wiecej fragów niz polacy

Viltherius 02-01-2008 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waldo1910 (Post 1823480)
sam sobie debilu zaprzeczasz. Teraz mowisz ze zalezy od szczęścia a 2 strony wczesniej pisales ze swe pr0 bo mieli wiecej fragów niz polacy

Oooo teraz pomys czemu xD.BO mam wrazenie ze chcesz sie przypierdolic a nie masz o co. Powoli zaczynam wiedziec czemu naprawde ta wojne przegraliscie :)

Ronzidiov 02-01-2008 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1823642)
Oooo teraz pomys czemu xD.BO mam wrazenie ze chcesz sie przypierdolic a nie masz o co. Powoli zaczynam wiedziec czemu naprawde ta wojne przegraliscie :)

leć gówno do strumyka, tam twoje miejsce...

przeczytaj jeszcze raz swojego posta [pierwszego który zmusił mnie do odpisania tobie..] sam nie wiesz co piszesz..

Viltherius 03-01-2008 07:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ronzidiov (Post 1823791)
leć gówno do strumyka, tam twoje miejsce...

przeczytaj jeszcze raz swojego posta [pierwszego który zmusił mnie do odpisania tobie..] sam nie wiesz co piszesz..

Wez moze skoncz z ta gra tak dla wlasnego dobra o.O

Ronzidiov 03-01-2008 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1823963)
Wez moze skoncz z ta gra tak dla wlasnego dobra o.O

więc ponownie powiem ci, że gówno wiesz, bo skończyłem już 3 tyg. temu... właśnie dla swojego dobra

Viltherius 04-01-2008 07:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ronzidiov (Post 1824240)
więc ponownie powiem ci, że gówno wiesz, bo skończyłem już 3 tyg. temu... właśnie dla swojego dobra

szkoda czasu na takich ludzi jak ty... To teraz skacz z tym forum dla dobra innych;]

Master Bonczek 04-01-2008 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk (Post 1823214)
a wiesz aby kto go zlapal, albo kto teraz gra na zulinie? no wlasnie, to sie nie udzielaj..

ale człowieku nie pisz tematów na forum, że zabiliście go za to, że został przyłapany na botowaniu bo wszyscy wiedzą, że botuje od 1 lvla... robisz tym z siebie wiekszego debila niz jestes... a jeżeli chcecie za acc sharing go bic to niby czemu? jak nargoriel nim grał to było dobrze, a teraz to już nie może ktoś inny ? :<

btw. jak tam exp lock?

Mattrixo123 04-01-2008 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1825451)
szkoda czasu na takich ludzi jak ty... To teraz skacz z tym forum dla dobra innych;]

Dla dobra innych nie odzywaj sie juz.W*****aja mnie ludzie tacy jak ty.Chuja zrobiles w tej wojnie a udzielasz sie tak jak bys byl jakims master pvp.Taki kozak z Ciebie to mogles walczyc,ale nie bo sie o chara bales :[ I juz na przyszlosc,mam wyjebane w ta gre i w Ciebie,zebys sie nie goraczkowal potem.

Btw Siemka bonq ;**

Ronzidiov 05-01-2008 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk (Post 1823214)

Widzę, że trzeba wyjaśnić jeśli Zulin zmienił właściciela to Tengu i tak na nim nie zależało dlatego mogliście sobie go zabić [przy okazji wywalić z guildi] i dzięki temu wyszliście na takich dobrodusznych i na forum zbieracie laury, proszę skończ opowiadać na tibia.com jak Tengu działa z boterami i że będziecie banować nawet swoich członków ... Czyż nie tak jest jak mówie Panie Falcon?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1825451)

załóż kask jak używasz kompa bo sobie krzywdę zrobisz... Ignored.

Viltherius 05-01-2008 06:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mattrixo123 (Post 1826414)
Dla dobra innych nie odzywaj sie juz.W*****aja mnie ludzie tacy jak ty.Chuja zrobiles w tej wojnie a udzielasz sie tak jak bys byl jakims master pvp.Taki kozak z Ciebie to mogles walczyc,ale nie bo sie o chara bales :[ I juz na przyszlosc,mam wyjebane w ta gre i w Ciebie,zebys sie nie goraczkowal potem.

Btw Siemka bonq ;**

Dla twojej wiadomosci to ja akurat o chara sie nie balem padlem 4-5 razy. ze malo zrobilem? Ahh ty bys pewnie 65~Ek cale tengu rozjebal 50!40!8! XD. Tez ignored bo debilizm zaraża :S

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40.