Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~
(Post 1676458)
To było OB ? Oh, Tegax, Tegax ... Ty się nigdy nie zmienisz chyba, od zawsze na zawsze lamusem. : ( Przykro.
Btw, Ty teraz znów Tegaxem grasz ? Jeżeli tak, to radzę absolutnie wszystkim zmieniać passy (nie wiadomo jak by mógł je dorwać, ale na wszelki ...) i sprawdzić pięć razy kto ma inva do domku ... -.-'
Pozdrawiam ...
|
Wiesz lamusie że dzieki twym postom na tym forum z łatwością moge pozyskac twoj adres IP a wtedy lipa cienka ; ) i czym kolwiek bys nie gral bedzie to cos moje obiecuje Ci : ) Jesli zaraz ktos bedzie mi pisal ze jest to niemozliwe niech sie zamknie i chodz troszke zainteresuje sie jezykami programowan lub sama informatyka,osobiscie studiuje Infe i wiele potrafie ; ) A forum tibi.pl jest dziurawe jak sito do piachu i jesli myslicie ze jest ono bezpieczne to sie mylicie , co ja bede mowil w niedziele sie przekonacie jaki suprise nastapi na azura wsrod wanted ; )
Nie gram tegaxem a passow niech nie zmieniaja bo jesli mi sie zachce poswiecic pare godzin babrania sie to zdobede kazde passki w sposob dosyc logiczny.
A jesli chodzi o zamykanie drzwi to wiesz ekhmm.... jesli daja invy czyli daja mi jednoznacznie do zrozumienia ze mam sie czuc jak w domu wiec sie tak czulem, tu dragowi skroilem 3kk,malemu kolejne 2kk, piniusiowi jakies grosze i sie nazbieralo na porzadne ksiazki na studia oraz sprzet :D widzisz inni by zainwestowali w niezliczone bp manasow i run ja zainwestowalem w przyszlosc ;)
PS. b mozliwe ze sa bledy wiec nie plakac mi ze jestem analfabeta bo jestem bardziej wyksztalconym czlowiekiem od 99% ludzi na tym forum. prosta rachunkowosc 50% piszacych to matoły z wanted czyli 50% to dzieci ponizej 17 lat, kolejne 49% ludzi piszacych to ludzie w wieku 18+ etc czyli 49% ludzi po szkole zawodowej,gimnazjum,podstawowce,przedszkolu,żłobku .
Pozdro dla starych członków DOF : ) za panowania "tegaxa" hiehiehi : D
Mam nadzieje ze Punishers i Dof wygraja tę wojne bo ta monotomnosc logowania sie na azure i slyszenia tekstow od baytera ze mam mu zaplacic 100k szybcije niz on zdejmie beret ze swego addonu mnie rozbraja :D idiotow na swiecie nigdy nie braknie lecz wirtualnych pantonimów pokroju Minavanda jest wciaz zamało (duzo robi mało mówi ,respect dla niego i jego ekipy)
|