![]() |
nie robmy z forum domowego przedszkola blz :( tez chce byc trendy,jazzy etc. zal.pl
|
Notop Ty chyba nie do końca łapiesz co oznacza skrót RPG jak uważasz że Feng zachował sie dziecinnie
...co do akcji z Milowin to turtle ogólnie się nie popisali |
auhahuahuauhahu, 1:0 mamy z portugalia \o/
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Doom Terror
nie powiedziales mi kto strzelil lamerze xd @on<?>topic reaktywacja kupy chyba xd |
......... zal.br ...........
|
Cytuj:
|
2:2 ! wiec nie gadac!
JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ |
dokladnie ak mowi pan up :)
88 min. - Krzynówek uderza z 30 metrów - piłka odbija sie od słupka i pleców interweniującego Ricardo i wpada do siatki, 2:2!!! |
bo krzynowek to ma na prawde zajebiste pvp... nie pogadasz...
a sedzia i tak pingowal naszych dlatego 'tylko' remis |
MAAA...MAAA...MAAARIUUSSZZ "SUPER MARIO" LEWANDOWSKI!!!
To on - zły i łysy! |
E tam nie było Grzecha Rasiaka !
|
ej no chlopcy z sb nudno sie robi nawet te maslogi i blokowania sie w waskich przejsciach juz odpadly...co jest??
@lamus~ ciagle czekamy na te twoje karty...dziewiatke z jopkiem?? a co do meczu to zenada polacy sie nadaja tam gdzie ormo na arcani czyli..do d... |
Jaki zjeb rotfl
Możesz jeździć po ormo, ale nevah nie po polskiej piłce kumasz? |
Cytuj:
|
sue w*****a mnie te twoje drwienie z ormo ta gildia wiecej osiognela niz te wasze jebane dpft, majac 15 lvle wygralismy kazda wojne chociaz czasem nie bylo tak fajnie kupa na open battle niezle nam dala w kosc jednak wygralismy i tera nawet zostali naszymi sojusznikami. Zebys nie biegal po tym jebanym pacc arena bym zoorganizowal na ciebie takie mass sd czy cos w tym stylu ze bys sie zesral. Uwazasz ze jak ktos ma 15 lvl to nie zna sie na pvp ? a ty majac nie wiem kurwa 150 + czy chuj wie jaki nie interesuje mnie jestes najlepsza/epszy? dla mnie KNIGHT KOTLETAS zawsze bedzie najlepszym pvp graczem na arcani pewnie nawet to fosfik potwierdzi ;] bo to wlasnie ludzie tacy jak ty jestescie dla mnie pionkami POZDRAWIAM ;]
|
Cytuj:
A generalnie pionkiem jestes ty;) |
@up
Z tego co widać, dla GallAnonim ta gra to tylko zabawa. Nie musi wydawać kasy tylko po to by zabić jakieś frajera. Co jak co, ale Notop pierdoli takie głupoty, że aż oczy bolą. Przykładem jest komentarz o wczorajszym meczu... |
Notop poprostu mysli ze on jakis guru jest na Arcani,forum.Moze dlatego ze ma ten 190+lvl lub 20+ lat? tak naprawde on HOOJA moze ;].
|
Cytuj:
@up Moze sie czuc bo generalnie ma 80 lvl od ciebie wyzej co znaczy ze chyba troche wiecej zna sie na tej gierce niz ty;)A co do wczorajszego meczu to glupi zawsze ma szczescie;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |