Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Prywatny Test Server- ssy i wiadomości (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=154440)

bemo 17-11-2007 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Guardi (Post 1751153)
... znowu paladyn stanie się delikatną profesją mały lag i ded -.-' jak coś ulepszą to w następnym upie muszą to z maścić i tak w kółko... ciekawe bo najwięcej 250 lvl+ jest knightów,sorców i drutów ,a paladynów można wyliczyć na palcach jednej ręki

tak zgadzam sie z toba w 100 % i nie wiem co jakis pan kilka up ma do tego bo taka jest prawda ;s

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 1750963)
@bemo

To nie jest rzut oszczepem tylko palladyn w ciezkiej zbroi walczacy wiele dni (24 min w rl life to dzien w tibi) I nie mogacy non stop rzucac w ogole troche realizmu te speary dla pallkow= porazka ;/

a knight w ciezkiej zbroi super extra helmie trzymajacy w jednej rece bron a w drugiej tarcze mega szybko bedzie niezle walil monsterki co?

Pagan 17-11-2007 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 1751016)
PO 1.Hooy z tego ze Knight zarabia więcej jak wam kasa na eq nie potrzebna ... Kupisz Crown Helmeta,B-Roba,Boszki + Demonke i masz
full Mage Set'a.

Po 2. Wy nie musicie expić zeby zarabiać(GFB,SD,HMM/UH,IH,GFB,HMM).

Po 3. Gram Knightem od Końca tibi 7.6 i mnie to Wal. jakie kłopoty zrobią Knightowi bo i tak nim będę grał.

Taa... Ja gram magicznymi postaciami (Nie sorcem zaczynałem drutem) od tibi 7.6 - ohh stare to czasy, jak się cieszyłem że znalazłem 100 gp:P - Ale w każdym bądź razie, Teraz jest up, a oni sie drą na mnie że my mamy za dobrze (sorce) że my to tylko narzekamy (wspominają o drutach i sorcach że w wakacje najbardziej się rzucaliśmy) Tak racja, sporo sorków sie rzucało, ja nie bo widziałem że sorc ma za dobre obrażenia, ale powiem krótko, mało który druid się rzucał, ziomy, druidzi to spokojne postacie muszą być:P...

SZACUN DRUIDZI SZACUN!

Ps. co do seta właśnie musimy mało kupić a potem wydawać, możemy robić runy, zgodze się, ale to jest tak samo nudne jak wasze skillowanie - i co? i wychodzimy na równo. Tyle że sorc zarabia dopiero po 45lvl [np na sdkach] bo hmm sprzedawać za marne 1.2k to mi się już znudziło, a bp explo leci naprawdę wolno...

Ps2. W sprawie upa - czy tworzenie tych 3 strzałowych sd będzie zżerać więcej many;>

@ paulgustav - panu już podziękujemy, bo my 300 drutami nie jesteśmy, i w przyszłości garstka nas ma szansę się stać takowymi, a tym bardziej PoI nie wybiję, mów że człowieku o normalnych sytuacjach-.-

Flipsio 17-11-2007 21:43

tester

Soulmann jak zwykle fajne ss

Taziu 17-11-2007 21:46

ta lodowa rozdzka po 200 wali? bo widze hita w acienta i on ma pod soba takie kolce lodowe tak jak by to bylo z tej rozdzki

Flipsio 17-11-2007 21:49

to byl lodowy hmm :P

Pavel321 17-11-2007 21:50

@UP

Nie cytujemy zdjęć , wydaje mi sie ze nei byl to ten nowy rod tylko ten nowy czar w stylu visa tyle ze wali z lodu i na odległość

Fasi 17-11-2007 21:52

wezcie grajcie se swoimi charami a nie zmieniajcie co up co ktos mial sorca up temu zrobil kine a teraz zas robi sorca? bezsensu w lato zas zrobi kine bo bedzie kolejny up? piszcie cos o broniach czarach itp a nie ze piszecie o nie moj pal bedzie gorszy ps. kina rox xD

Taziu 17-11-2007 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavel321 (Post 1751231)
@UP

Nie cytujemy zdjęć , wydaje mi sie ze nei byl to ten nowy rod tylko ten nowy czar w stylu visa tyle ze wali z lodu i na odległość

ja po upie bede gral druidem nawet jak bedzie taki jaki jest

to moja ulubiona profesja chociasz mam 120 palka =d
ale i tak druida mialem robic

wogule ta rozdzka zajebsita ta lodowa =p

a exori flam teraz jak wpisze sie to wali samo w potwora?=p

Soulmann 17-11-2007 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taziu (Post 1751221)
ta lodowa rozdzka po 200 wali? bo widze hita w acienta i on ma pod soba takie kolce lodowe tak jak by to bylo z tej rozdzki

Jak już ktoś odpowiedział - lodowy hmm, nazwa to bodajże icicle.

Flipsio 17-11-2007 21:54

ten nowy rod wali tyle samo co tempest?

Alkatria 17-11-2007 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soulmann (Post 1751239)

czy ktoras z prof moze to robic ? :) jak tak jaki czar, ile many, ile x sie zrobi ? :)

Alkatria 17-11-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flipsio (Post 1751242)
ten nowy rod wali tyle samo co tempest?

no raczej tak.. tylko chyba wali z lodu :) :baby::p;)

Taziu 17-11-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soulmann (Post 1751239)

a oprocz tego hmm bedzie ? i ile to kosztuje? tzn czy mozna kupic w sklepie i czy mozna tez zrobic i ile many i jakie hity z hmm chodzi mi o porownanie hmma normalnego do tego niebieskiego hmma =

paulgustav 17-11-2007 21:56

Prywatny Test

o.0 panownie jak ja juz gram od 3 lat tibia
to ja najczesciej widzialem na exp np
dragon,dl, gs druid i sorc ,pall , knight biedny jak chcial exp bez
wast to musial skill 4 misieca po 6h zeby pozniej miec cholernie 95 zeby nie miec wast
a sorc wbil przed ten czas ok 60 mlvl i mogl spokojnie exp na dl,hydrach

np kino zeby mogl exp na hydrach musie miec z 130 lvl i 95+ skill dobiero on niebede takiej wast mial jak sorc 100

Flipsio 17-11-2007 21:56

moze to robic druid 5 ladunkow ma a co do many to nie pamietam :P 460?

krzysheak 17-11-2007 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taziu (Post 1751238)
ja po upie bede gral druidem nawet jak bedzie taki jaki jest

to moja ulubiona profesja chociasz mam 120 palka =d
ale i tak druida mialem robic

wogule ta rozdzka zajebsita ta lodowa =p

a exori flam teraz jak wpisze sie to wali samo w potwora?=p

Nom , z exori flam na dystans mozesz klepac, niezla opcja w sumie xD

krzysheak 17-11-2007 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paulgustav (Post 1751246)
o.0 panownie jak ja juz gram od 3 lat tibia
to ja najczesciej widzialem na exp np
dragon,dl, gs druid i sorc ,pall , knight biedny jak chcial exp bez
wast to musial skill 4 misieca po 6h zeby pozniej miec cholernie 95 zeby nie miec wast
a sorc wbil przed ten czas ok 60 mlvl i mogl spokojnie exp na dl,hydrach

np kino zeby mogl exp na hydrach musie miec z 130 lvl i 95+ skill dobiero on niebede takiej wast mial jak sorc 100

ciezko ci idzie mowienie po polsku :s

NcR 17-11-2007 21:58

Prośba

czy jakis knight powiedziec cos o broniach, aktualnie na temat czarow i obrazen wypowiadaja sie druty/sorce a knighty/palki lamentuja nad swoim losem dajcie jakies screeny a nie!!!

Alkatria 17-11-2007 21:59

Hmm druid dostal do robienia nowa runke a sork jakas ?
Ciekawe kto teraz bedzie zarabial na runach i robil wiekszy mlvl...
drut czy sor :) kto bedzie mial lepsze spell...
mmm :)

Prusjasz 17-11-2007 21:59

Mam pytanko... kolega mi powiedział że na test serverze można zaznaczyć potwora na battle , uciekając przed nim i bić z daleka z exori vis.... to prawda? będzie tak na rl tibii?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:32.