![]() |
Cytuj:
tak zgadzam sie z toba w 100 % i nie wiem co jakis pan kilka up ma do tego bo taka jest prawda ;s Cytuj:
a knight w ciezkiej zbroi super extra helmie trzymajacy w jednej rece bron a w drugiej tarcze mega szybko bedzie niezle walil monsterki co? |
Cytuj:
SZACUN DRUIDZI SZACUN! Ps. co do seta właśnie musimy mało kupić a potem wydawać, możemy robić runy, zgodze się, ale to jest tak samo nudne jak wasze skillowanie - i co? i wychodzimy na równo. Tyle że sorc zarabia dopiero po 45lvl [np na sdkach] bo hmm sprzedawać za marne 1.2k to mi się już znudziło, a bp explo leci naprawdę wolno... Ps2. W sprawie upa - czy tworzenie tych 3 strzałowych sd będzie zżerać więcej many;> @ paulgustav - panu już podziękujemy, bo my 300 drutami nie jesteśmy, i w przyszłości garstka nas ma szansę się stać takowymi, a tym bardziej PoI nie wybiję, mów że człowieku o normalnych sytuacjach-.- |
tester
Soulmann jak zwykle fajne ss
|
Cytuj:
|
to byl lodowy hmm :P
|
@UP
Nie cytujemy zdjęć , wydaje mi sie ze nei byl to ten nowy rod tylko ten nowy czar w stylu visa tyle ze wali z lodu i na odległość |
wezcie grajcie se swoimi charami a nie zmieniajcie co up co ktos mial sorca up temu zrobil kine a teraz zas robi sorca? bezsensu w lato zas zrobi kine bo bedzie kolejny up? piszcie cos o broniach czarach itp a nie ze piszecie o nie moj pal bedzie gorszy ps. kina rox xD
|
Cytuj:
to moja ulubiona profesja chociasz mam 120 palka =d ale i tak druida mialem robic wogule ta rozdzka zajebsita ta lodowa =p a exori flam teraz jak wpisze sie to wali samo w potwora?=p |
Cytuj:
|
ten nowy rod wali tyle samo co tempest?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Prywatny Test
o.0 panownie jak ja juz gram od 3 lat tibia
to ja najczesciej widzialem na exp np dragon,dl, gs druid i sorc ,pall , knight biedny jak chcial exp bez wast to musial skill 4 misieca po 6h zeby pozniej miec cholernie 95 zeby nie miec wast a sorc wbil przed ten czas ok 60 mlvl i mogl spokojnie exp na dl,hydrach np kino zeby mogl exp na hydrach musie miec z 130 lvl i 95+ skill dobiero on niebede takiej wast mial jak sorc 100 |
moze to robic druid 5 ladunkow ma a co do many to nie pamietam :P 460?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Prośba
czy jakis knight powiedziec cos o broniach, aktualnie na temat czarow i obrazen wypowiadaja sie druty/sorce a knighty/palki lamentuja nad swoim losem dajcie jakies screeny a nie!!!
|
Hmm druid dostal do robienia nowa runke a sork jakas ?
Ciekawe kto teraz bedzie zarabial na runach i robil wiekszy mlvl... drut czy sor :) kto bedzie mial lepsze spell... mmm :) |
Mam pytanko... kolega mi powiedział że na test serverze można zaznaczyć potwora na battle , uciekając przed nim i bić z daleka z exori vis.... to prawda? będzie tak na rl tibii?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:32. |