![]() |
Cytuj:
|
@Darkkz
Ja i tak wiem kim jesteś... Darkkz - Dark Killer Zoltan czy jakos tak... jeszcze inny dowód Mówiles że biłem twojego rl: Boromir of silvera... i wszystko jasne... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czyzby Shinhoshu mial racje? |
Ok jak bede wiedzial to nic nie powiem...
|
Cytuj:
Pierwszy Ci to napisałem :PP JEST ZGAAAAAAAAAAAAAAADŁEM !! JESTEM ROXXXXXXXXXXX Nagroda będzie za zgadnięcie? :( |
Kto pierwszy to napisal?? ja to 1 napisalem...
|
@Potus
Ufam CI pamietaj o tym... @ALL Mylicie sie... |
No spoko nie powiem bo i tak pewnie nie bede wiedzial... no mow mow
|
Cytuj:
@Darkz Kłamać nie umiesz, jesteś dkz a teraz masz nowego chara i taka prawda. |
I CHUJ xDDDD
|
Ludzie dajcie sobie spokój z tym dzieciakiem uważa ze jest super pro mastaha bo nikt nie wie kim jest, nie chce powiedzieć co o nas wie, w ogóle jakiś poje**** jest :p
@Up Oo powiedziałeś coś, to teraz o innych dawaj dawaj |
Nie wiem czy mi sie to nie pojebalo(to bylo dosc dawno);)
|
Cytuj:
To nawet mój brat wie który nigdy w tibie nie grał... Opowiedz coś o mnie plx i o moich sharerach \o :cup: /o |
@Daw
Odpierdol sie... Nie mysle, ze jestem super bo nikt nie wie kim jestemX( |
@Gorti
To jest historia Potusa chcieliscie to macie... Nie powiem nic o tobie bo nie jestem godzien mistrzu jedi:confused: |
Cytuj:
Tylko najlepsi mogą o mnie wiedzieć , "a o moich sharerach tym bardziej " auHAShuAASHu |
@Darkkz
Tak jak oVvN3eR każdy głupi zna historie potusa!! Tak szczerze mówiąc znam historie chyba każdego z tego forum ale to nie ma związku :D |
Dziękuję za wspaniały spam =).
-.- Zróbcie sobie temat "DarkKZ opowiada historie silveryjskich napczanów" i będzie git. |
O co wam chodzi?Mialesm zmyslac?
Zastanowcie sie co wy kurwa piszecie;( @Daw Jak to nie ma zwiazku to na chuj to napisales?;( @Shaka Nie bede Ci wypominal jak lizales dupe ftp... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:35. |