![]() |
Słabo cos u was z postami ;/ widze ze nie ma tu dobrych graczy. Przegrany siwiat !!
|
to ze nikt nie pisze to moze tylko oznaczac dokladnie cos odwrotnego od tego co napisales.. nikt nie ma czasu na pisanie bo poswieca czas na rozwijanie swojej postaci ;)
|
Druga sprawa to dział zdjęcia gdzie wszyscy piszą na tematy nie zawsze związane ze zdjęciami, a które powinny się znaleźć tutaj. :)
|
[CHAR]Raven Loth[/CHAR] prawdopodobnie zostal zhakowany jak juz wcześniej wspomniano w dziale ss.
Kod:
Character Deaths |
no nie wierze, największy botter i sharer na serwerze został zhackowany :)
|
pozdro dla wieszoka
|
night wygra wojne
|
Cytuj:
>.< |
Wiem ktos cos na temat owej plotki o sprzedanym Krisie the Wise?
|
Defu powinien chyba coś wiedzieć jeżeli to prawda...Ale wątpię choć nigdy nic nie wiadomo co takim pijakom przyjdzie zrobić żeby było za co pić haha :p <zart>
|
kris nie został sprzedany, po prostu zapomniał języka polskiego za to świetnie opanował szwedzki :)
|
uu Fagaro za co Cie zbanaowali na forum? :/
odpisz z innego konta albo niech ktos napisze jak wie, ciekawi mnie to w sumie :D szkoda ze Kris zapomnial polskiego :( rowny z niego gosc jest, chociaz swoje lata juz ma i nie mozna wiecznie grac w tibie. gl in rl Kris |
Siema Siema ludziki :)
Wiadomosci prawdziwe... no prawie :P Polskiego nie zapomnialem :D Chara sprzedalem za 1500 euro :) Gralo sie fajnie, znudzilo mi sie juz gdzies w listopadzie 2007. Pozniej cudowalem co by tu jeszcze na tej Tibii porobic, ale jakos nic mi sie nie chcialo. Postanowilem sprzedac chara bo na co mi on :) Ps sprzedalem nie szwedom, ale wiem kto na nim teraz gra. Zreszta wiem wlasciwie wszystko co sie dzieje z Krisem bo jestem w kontakcie kupcem :) Pozdro dla was i grajcie sobie. Ci co mnie poznali przez Tibie wiedza jaki jestem. Sporo osob ma ze mna kontakt na RL wlasnie przez ta gre. Ciekawie bylo poznawac ludkow z gry :) Mimo, ze juz nie mam Krisa chyba ze 3-4 miesiace to ostatnio do Susza zawital Dominikk i oczywiscie musial mnie poznac nygus haha. <ps. zabawny koles :PP>. Konczac moj maly wywod chcialem oficjalnie juz podziekowac za gre nastepujacym osoba: Defender of Hell, Hideharu, KoF, Przem, Yugee, Kruszyn, Fagaro, Drrago, Demons eye, Sir Morgoroth, Moriax, Szabadiim <wlasciwie to Filipowi>, Pesoped, Poziomek, Psychopacie, Wladcy Wilkow, Jerhynowi, Konan barbarzynca, Kefasos, Chemic <ja cie jeszcze znajde w trojmiescie poczekaj :D oczywiscie jak zawsze w parlamencie :)> to tyle jesli chodzi o Polakow moze o kims zapomnialem... Jesli chodzi o ludzi zza granicy sa to: Alaric the Goth, Raideon, Kor'maril, Armen Talie, Clive the Knight, Knight Scorpyon, Devirus, Xefokose, Sir Hard. Od czasu do czasu odwiedzam forum sprawdzic jak sobie radzicie takze pewnie odpowiem na pare pytan jesli takie beda :) pozdro |
Może wiesz za co Fagara zbanowali? :D
|
Naprawde wzruszajace
|
Majtki I tiadem stwierdzil, ze to wzruszajace uuuuu. Czuje sie urazony LOL :D Baranie jestes jednym z najbardziej zalosnych osob na tym serwerze to po co sie wypowiadasz :)
|
Hej ale nie udzielilem ci glosu psie wiec milcz.
|
Wiesz co Mighty ? jestez bezczelny , zrobiles sie takim kozakiem od wtedy kiedy doszles do Deceuss i co myslisz ze jestes panem tego swiata? lepiej tak nie mysl jescze pamietam przed wojna z RO , nie byles takim kozakiem a teraz Mighty wielki god i polak w deceuss rzadzi cala eternia razem z swoimi kumplami z szwecji...
|
@up
Nah nie jestem kozakiem ja zawsze taki bylem i srry niezmienie tego. Nie doszedlem do Decessus tylko jestem jednym z jego zalozycieli kims kto jest tam od poczatku. A i jeszcze jedno , niemily jestem tylko dla tych ktorzy sa skonczonymy frajerami takimi jak Kris innych nie obrazam. Sorry ale w Decessus jest tyle szwedow co ludzi z innych panstw wiec nie placz juz polaczku ktory stracil swoj 20 lvl expiac na zamku kolo ab. ps. kup sobie slownik i go poczytaj przed snem. |
Lol ty myslisz ze ja jestem tibijczyk_92 ? jezeli tak uwazasz to "zal i buuul" , a jak myslisz ze kris jest frajerem to uzasadnij to , mendo jedna >.> , pamietam jak robiles pa na pierwszych lepszych graczach ktorych spotkales bo nie miales za co grac jak hacka miales a twoi wierni koledzy z deceuss nic ci nie dali bo sa skampi :D:D , a teraz sie nie odzywaj i zamknij wreszci ta niewypazana ware parowo...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |