![]() |
Gdzie moge zarobic szybko i z dobrym expem elite knightem na 61 lvlu ze skillami 80/80
EQ; to p amulet, dsm, rh, boh, k legs, mystic blade i mms. Tylko nie mówcie ze barby i zólwie bo ich mam juz dosyc:) |
9 pall pacc skille 48/38
|
@UP
Ty według mnie nie masz za bardzo możliwości , ale jak coś leć roty dara. |
36 Ed , mlvl 34 + 3 z eq , p amulet , B Legi , Focus Cape , HoTM , Guardian Shield ( Spellbook na 30 ).
Gdzie chodzić żeby zarobić dużo kasy? Gdzie chodzić żeby trenować mlvl ( Runy ) i zarabiać kasę? Gdzie chodzić z summonami , żeby expić lub zarabiać kasę? |
Skad moge skolowac kase na 40lvl z dobrym eq?8o
|
Cytuj:
na 9lvl sie urobisz bo malo capa ale jak wbije pare lvl to bedzie ok:D |
Cytuj:
|
chciałem sobie poskillować pallem (45 lvl 78/61, FACC) na monku, ale nie wiem gdzie sie znajduje, i czy potrafi przesuwac parcele. pomoze ktos? 8o :p :)
|
Cytuj:
2. To samo 3. Scaraby na Ankh |
Ku*wa cały czas jestem waste! Gdzie sie nie wybiore to waste! I to sporo =/
65 ED -nonpvp 57 mlv z eq eq: -bohy -plate legs -książka 2mlv -underwworld rod i hailstorm rod -hat of the mad -focus cape Gdzie mam zarabiać? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam wszystkich.
Mam spory problem otóż potrzebuje kasy (jak każdy zapewne) ale nie potrafię skutecznie jej zdobyć. Jestem uczciwym graczem więc proszę o niepodawanie mi takich propozycji jak "hack'nij kolegę" albo "kup na allegro". Chodzi mi o kasę z huntów i expienia. Mam Elder Druida z 87 poziomem i 65 magic levelem, eq mam najlepsze jakie moze być dla druida, oczywiscie bez Demon Legs'ów. Expie na Dragonach i Dragon Lordach ale waste jest bardzo duże, słyszałem, że niektórzy zarabiają od 10k-20k/h, czy mogłby mi ktoś doradzić gdzie szybko mogę zarobić dużą kasę? |
Cytuj:
|
Knight
Gdzie Zbiore kase 17 knightem z chujowymi skillami bo 36/32 ale z 3 m lvl. xD
Wale z serpent sworda jak to cos da. |
Cytuj:
|
@stasiusiu
Roty fibula, bierzesz parcele i jedziesz. :> |
Gdzie expić i zarabiać (bardziej zarabiać) knightem na 36 lvl ze skillami 68/67
Eq Crown helmet, k arm, k legs, bright sword, Medusa shield? Odpada EF bo tam za dużo noobów |
Minosy kolo kopalni.. na free areanie zawsze będzie dużo gracz chyba ze Ci sie poszczęści :P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |