![]() |
hehe ja mam wiecej i do tego wywiadowka 17 kwietnia xd ale powiem zeby papy nie darli bo testy sa 22 i bedzie stres/
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty nie musisz wiec sie nie napinaj jak zes chuj to sie pruj |
Cytuj:
|
to tylko moja opinia, ale wg. mnie dobrze wychowany człowiek nie chwali się ile to on pije, np. wg. mnie (oczywiscie nie znam Cie na rl, wiec nie moge posądzać) ale przechwalanie się np. moich kolegów z klasy (w 80% przechwałki są nadciągane i to grubo, to wiem ;D) jakie to oni mają codziennie melanże i przychodzą do domu spici jest głupie, bo raczej wiekszosc by ci współczuło niz bralo z ciebie przyklad, ale to tak na marginesie.
|
Cytuj:
|
Sie posypalo fragow,nie przechwalam sie;)
Nie mam codziennie melanzy ale wiem ile zdola zniesc moj organizm z tego co tam widzialem LR zdobylo wiecej fragow,a moze nie |
Kolejny wpierdziel plx? hahhhahha
|
@up
OMG jak się podjarał! O nie dedłem tylko nie to Błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
Cytuj:
|
Lol, mam płakać bo dednoołem w grze? ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
Cytuj:
zamknij ryj! i poloz glowe do poduszki, bo jutro ciezki dzien w gimnazjum pajacu. |
Cytuj:
|
A tobie nutrise garnier skończył się w sklepie ;(
NARA ZIOMALE |
Cytuj:
Btw. BOt cos nie pomogl, 3 open przegrany sad :/ chyba pozostalo wam tylko robienie massow. pzdr cioty hahaha XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
aeroxis, amenomm, alunir, boroth, tomba, cador, medi, achmed, archer, belial, dend, dran, fert, goral, jones, lamus, luis, lya, panov, paulo, pe ha,plan, sadli, saint conq, shiel, sir jack, tetuni, thouri, titaco, ziuziek, feniks, vesiga, banashee 2x
nie wiem kto od nas ide spac |
35-8 jesli dobrze policzylem ;ssssssssssssss
|
Dajcie passy ormo lepiej :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:57. |