![]() |
Fajne ss'y i fajny temat zycze 100 strony :D
|
150 go ;]
Więcej ss'ow! |
Po super dniu na basenie czas na wieczorny huncik :)(z h na hydra island, a potem tu)
http://img125.imageshack.us/img125/7623/hydrycu2.jpg Pozdrawiam. |
Patyz Roks
Ten temat nie zły prawie 40 stron , wiekszosc to spam wiec najz.
Mam kilka uwag i pytan "Patyk 'mr skarpeta" Dekalog :confused: 1)Czy na 144 lvl z 840 hp masz taka srake shootowac demki stojac przy schodach na UTAMO? (mógłbyś sobie odpuscic) na twoim lvl juz sorki same hanca z iccicle na hp up/down <rada choc wiem ze i tak callasa przez3 lata rox. 2) Z bran cos wiecej? Zgarana para by z was byla 3) Nie zapomnij o garniturze na 150! ( i skarpetcie) 4)Jaktam z twoim PvP bo cos same diedy widze na tibiaring. 5)Nie które ss z deka żalowe np jak zarobisz 10k na huncie 140 lvl'em 6)Green POC < verry rare niema co hostuj wiecej takich ss za kazdym razem jak ci wypadnie ( zreszta wyvern fang i plate legs tez grubsza forsa i rares do SS! ) 7) co suychadź u Rzanety? 8)nadal Pijesz sobie 2 piwka i robisz zdjecia jak Ue walisz? ( Lech+Lech = Mocna bania!) 9)Twoja gilida w koncu jest w czyms najlepsza!- na 1chara przypada 2och ownerow ( np niektorzy nie sharuja ale inni po 3 wiec srednia wychodzi 2 ludzi na chara) 10) Gogog 200 rób wieksza siare Polakom na Lucerze. HAIL mr Skarpeta :cup: ;* |
O spamie pisze, a sam spamuje:o
To ja też trochę pospamuje i kolega Patys będzie miał i 100 stron na tym forum;) Ps.Poza tym musisz być strasznie bogaty, jak się da sprzedać a ma się cap to trza brać:baby: Ps.2 Ja tam wole WARKE8o |
Bueheueheuehuh, może to się wyda dziwne ale pan 2x up to nie ja xD
|
Aż niezwykłe nie?:p
Ktoś Thora prześcignął;) |
Już nie te lata co kiedyś ;)
|
Cytuj:
na twoim lvl to napewno zbieranie macek atrakcyjne, pier#ole na plate legi 100 gp az zarobie hhoho ps.2 dobrze ze nie Karmi |
Może to sie wyda dziwne ale to także nie ja :D
Oczywiscie popieram w 100%, a ty Daniel aka Hokoczu - znalazl sie ostatni sprawiedliwy :O |
No i co ja mogę powiedziec jak nie... :rolleyes:
|
Utamo na demcach, bo mass freezy na Lucerze, dedy przez problemy techniczne o czym wcześniej pisałem, do reszty ustosunkowywać się nie mam zamiaru, bo tutaj wychodzi twój wiek, dojrzałość i poziom. Ogólnie rzecz biorąc to nie chce mi się tego tematu dalej prowadzić z racji bardzo niskiego IQ wypowiadających się (co po niektórych), już pisałem wiadomość do mPalara z prośbą o usunięcie tematu, w takim razie Cyas.
|
Ulozyl bym piosenke na zakonczenie tego tematu ...
tytuł: "When the noob is gonna out" :D |
Cytuj:
Zwycienstwo ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |