Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172372)

Yumiyo 19-05-2008 20:58

Wodogłowie, "kóp se musk i słofnig"
ta internetowa kur*** by sie brzydzila na ciebie zesikac....

Distsu 19-05-2008 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baruteq (Post 2065520)
No nie wiem. Gadałem z nią nie raz i raczej na kurwe mi nie wygląda ;] Jest mądrzejsza od 90% osób na tym forum. ;] I przestań już wrzucać wszystkim, bo czasami aż mi się żal Ciebie robi...

kolejny bodzio szajs pozdro i gl zacznij chodzic przez tibie

Yumiyo 19-05-2008 21:02

Juz dawno wzielismy slub, prawda Kochanie?
Nie zostale zaproszony? To przykre, pogodz sie z tym ze kazdy ma Cie gdzies...panie wodogłowie =*

Yumiyo 19-05-2008 21:05

Kotq, puste to sa takie wielkie nadymane ofiary losu jak ty :)
"niedzwiedziu z sarenka"
^^

Distsu 19-05-2008 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szef_Speedy (Post 2065531)
pustaku wstaw swój pysk + kartka z napisem "yumiyo: tak to ja"

A do tej pory ignored.

popieram speediego ignore dla dziwek ;d

Kedis_Lithan 19-05-2008 21:08

@Distsu
Cytuj:

pojawilas sie kurwa huj wie z kad huj wie z kad masz link do forum juz mi sie znudzili pierdolenie twoich smetoow idz sobie palcuweczke pierdolnij i idz spac
:D
@Yumiyo
Robisz z siebie idiotkę. Chcesz zwrócić na siebie uwagę tym, że "kofasz spidiego". Z taki tekstami to tutaj możesz się bawić : www.yumiyo.fotka.pl . To nie jest forum dla "słita$nych p0k3m0nków z fotki.pl, które kochają się w koksach". To jest forum dla graczy, którzy grają w tibię. I Ty, moja droga tu nie pasujesz.
@ Speedy
Lepiej nie dawaj swoich fotek, bo Yumiyo podczas aktu samogwałtu przerwie sobie błonę patrząc na Ciebie. :D

Yumiyo 19-05-2008 21:09

Wlasnie Distsu, dla takich meskich prostytutek jak ty "elito"... co wlazisz kazdemu w dupe a nie umiesz nawet poprawnie pisac... wiecej nauki mnie tibii? Alez tak mistrzu speedi jest bogiem, moze i ty skonczysz tak jak on..
dla was skarby:

"SA LUDZIE TO NIE ZART DLA KTORYCH JESTES WART... MNIEJ NIZ ZEROOOO"

Kedis_Lithan
Tak nie umiem grac w tibie, jestem SwEeT PoKeMoNkIeM ale niestety przykro mi ze wpedzaw was w komplesy bo umiem pisac poprawnie i nie wygladam jak potwor [ czytaj wodoglowie Distsu ], ale coz.... tibia to wasze "rzycie" nic na to to nie poradze :>

Distsu 19-05-2008 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kedis_Lithan (Post 2065545)
@Distsu

:D
@Yumiyo
Robisz z siebie idiotkę. Chcesz zwrócić na siebie uwagę tym, że "kofasz spidiego". Z taki tekstami to tutaj możesz się bawić : www.yumiyo.fotka.pl . To nie jest forum dla "słita$nych p0k3m0nków z fotki.pl, które kochają się w koksach". To jest forum dla graczy, którzy grają w tibię. I Ty, moja droga tu nie pasujesz.
@ Speedy
Lepiej nie dawaj swoich fotek, bo Yumiyo podczas aktu samogwałtu przerwie sobie błonę patrząc na Ciebie. :D

hahaano normalny uzytkownik forum ;D

baruteq zaczynasz w*****ac

Distsu 19-05-2008 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baruteq (Post 2065558)
Ty też zaczynasz mnie denerwować ;] Na tibii się wydajesz spoko , ale na forum musisz się popisać przed wszystkimi = zachowujesz się jak 12 latek używając co 2 słowa wylgaryzmów i wyzywając innych/ich rodziców.

czy ja wyzywam rodzicow buahsau wes idz spac walnij minete temu pokemonowi bo zal

Yumiyo 19-05-2008 21:20

oj distsu zapomniales jak ktos wstawil twoje foto jako pokemona? ^^
[ pewnie zaraz mnie o to oskarzy ]

Hansu 19-05-2008 21:20

@Yumiyo
Zamknij juz sie...
Unormowalem swoje zdanie o tobie... nie powiesz mi ze jestem jednym z cwiercdebili na forum bo znam swoją wartosć. I choc moze nie jestem z tego zadowolony to musze poprzec Speediego. Gadalem z toba na gg i wiem jaka panna jestes... Prujesz tym kogo nie lubisz, a potem mowisz ze nie lubisz pruc. Twoje jedno slowo przeczy drugiemu. Pieprzysz ze przyjaciele na rl zawodzą a Ci w internecie sa czasem lepsi, coz wspolczuje przyjaciol narl, ale powoli przestaje sie dziwic. Probujesz zwrocic czyjas uwage? "Nie piszcie mi prv ze chcecie ze mna pogadac na gg" Kurwa smieszne, ile Ci osob napisalo ze chce pogadac? 2 zakompleksionych chlopcow... to max. O ile te zdjecie sa prawdziwe... Bo wiesz na niektorych wygladasz inaczej niz na innych, jesli sa prawdziwe [poprosze zdjecie z z kartką [tak kurwa, bede jak speedi, niedowiarek, on ma swoje wady ale kurwa jak powiedzieli zeby udowodnil to udowodnil]], to i tak nie jestes jakas piekna sliczna i w ogole zajebista dupą... ale chyba ci sie w dupie popierdolilo bo Dawidek [taaaa Boss 160+ lvl to powiedzial to musze byc sliczna] z toba chodzil w tibii. Wez dziewczyno se to przemysl bo Jezdzisz po Speedim ze sie przechwala jaki to on koks jest, a ty nie jestes inna bo tez "jestes piekna"... zal.

@Baruteq
Mysle ze Distsu mial na mysli raczej duchowe kurestwo. Bo owszem ciala nie sprzedaje, ale pierdoli smety np. do Bodzia ze jest koffany zeby cos dostac. JAk sie przeniosla na kyre to od razu zaczela kochac innego bo dostala hajs... no sorry, sprawdzaj zrodla i nie daj sie wmanewrowac bo beda z Ciebie brechtac jak z Bodzia... Ja wiem ze czasem potrafi pisac jak inteligentna dziewczyna, ale to albo przeblyski albo jej mama siada wtedy do kompa :]

Pozdro 600 ! :]

Distsu 19-05-2008 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baruteq (Post 2065569)
Tak Distsu wyzywasz, nie raz widziałem na forum teksty "twoja stara" Twojego autorstwa. Znaczenia słowa żal też chyba nie znasz, bo używasz go w nadmiarze.

Żal to negatywny stan emocjonalny spowodowany doznaną stratą. Towarzyszy mu często trudność w pogodzeniu się, że tego, co utracone już nie ma i wynikającym z tego brakiem akceptacji rzeczywistości takiej, jaka jest tu i teraz. Występuje również w postaci żalu do kogoś za wyrządzone krzywdy, niemożność pogodzenia się z realną sytuacją. Używany najczęściej przez nastolatków, którzy nie znają jego znaczenia.

Idź spać

omg chcesz sie popisac ze na wikipedi umiesz zanalesc wytlumaczenie i bedziesz fajny zapomnialem dodac dupki jej jeszcze chyba nie lizales HAHA pozdro piczo nie psize bo nie chce znowu bana dostac idz sie zabawiac pod tibijskie latarnie w carlin z tym Pikaczu

Kedis_Lithan 19-05-2008 21:21

@Yumiyo
Cytuj:

Tak nie umiem grac w tibie, jestem SwEeT PoKeMoNkIeM ale niestety przykro mi ze wpedzaw was w komplesy bo umiem pisac poprawnie i nie wygladam jak potwor [ czytaj wodoglowie Distsu ], ale coz.... tibia to wasze "rzycie" nic na to to nie poradze :>
Ja nic do Ciebie nie mam dziewczyno. Nie mówię, że nie umiesz grać w tą grę, nie wpędzasz mnie w żadne kompleksy itp. Tylko, wg mnie, robisz z siebie idiotkę, pisząc rzeczy typu: koffam spidiego itd. Userzy, widząc to, zaczynają na Ciebie najeżdżać, Ty robisz to samo i powstaje jedna wielka kłótnia, która do niczego nie prowadzi.
@Distsu
Cytuj:

hahaano normalny uzytkownik forum ;D
Jak mam to rozumieć? ;)

Yumiyo 19-05-2008 21:27

Hasnu, prywatne rozmowy zostaw na prive a nie pierzesz to na forum, sa granice panie wielce poprawny, wiesz o tym? i nie wytykaj mi bo sam nie jestes lepszy. A teraz zalamie sie w sobie bo madrzy ludzie z tibii mi pojechali i jest mi smutno :(

SkateElement 19-05-2008 21:31

Omg, znowu zamkną temat -.-

ss, żeby nie było:
http://i256.photobucket.com/albums/h...els/UO0174.jpg

Distsu 19-05-2008 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baruteq (Post 2065593)
Ja się w nic nie dam wmanewrować. Jak już mówiłem, kręcenie przez neta jest żałosne ;] Ale nie ukrywam, że pogadać z nią można na gg ;] A Distsu próbuje z siebie zrobić kogoś kim nie jest i to jest przykre.

Hmm. Ty mi przypominasz tego pokemona Gloom(czy jakoś tak). Ten potworek miał wodogłowie, ślinił się i śmierdział :< Tworząc tego pokemona wzorowali się na Tobie, prawda?

widac dlugo nad tym myslales ty jestes 169 pokemonem. Mowilem ci juz dawno mineciarzu twoja Yum juz czeka biegnij chlapac beztrosko:D:D:D

Hansu 19-05-2008 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yumiyo (Post 2065592)
Hasnu, prywatne rozmowy zostaw na prive a nie pierzesz to na forum, sa granice panie wielce poprawny, wiesz o tym? i nie wytykaj mi bo sam nie jestes lepszy. A teraz zalamie sie w sobie bo madrzy ludzie z tibii mi pojechali i jest mi smutno :(

Wyobraz sobie ze nie zostawie, ktos Ci musi wytknac? A co mi wyrzucisz? Mowisz ze nie jestem lepszy? Czy ja mowie na kazdym kroku ze jestem super przystojniak? Czy przecze swoim slowom? Nie sadze, "pani idealna" . I wyobraz sobie ze poprawny jestem bardziej od Ciebie... Bo widzisz zyje na tym swiecie 3 lata dluzej niz Ty i zdarzylem pojac wiecej niz Ty i wiem gdzie sie zacieraja granice przyzwoitosci i mimo ze niezawsze sie ich trzymam to jednak przekraczam ta granice w mniejszym stopniu niz Ty... Tak wiec daruj... I owszem, moze nie zalamuj sie, ale przemysl sobie to i owo... bo nie kazdy tu pierdoli smieci....

Proler 19-05-2008 21:36

Kupie wszystkie
http://images.tibia.pl/static/items/...m/iron_ore.gif
I R O N
O R E

http://images.tibia.pl/static/items/...m/iron_ore.gif
MSG Proler'do!

Yumiyo 19-05-2008 21:38

Akurat to ze jestes starszy nie oznacza ze madrzejszy ^^ robisz sie na kogos, kto musi innych pouczac bo tylko twoja "prawda jest prawdziwa" nonsesn.... zastanawiam sie co tak wybitna osobowosc robi na takim smieciowym forum.
Pozatym nie podkreslam tego ze jestem ładna, Ty znasz swoja wartosc a ja swoja- wiec mam gdzies zdanie ludzi postronnych ....

SkateElement 19-05-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baruteq (Post 2065610)
Ale Ty jesteś przykry. Idź spać dziecko, mamusia Ci kazała ;<

@SkateElement
Ty czasem nie jesteś ze Zgierza? Bo coś po nicku kojarze...

Nie, z Wolsztyna.
może któryś ze sprzedanych Aavillów mieszka tam.

1. Aavill - ms z Xantery,
2. Aavill'Cruger - rp z Kyry,
3. no i ja.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11.