Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

Kendi 26-05-2008 16:19

ahahah bo jebne ze smiechu

wczoraj Medivh shady nie jaki vice-lider INterregnum napisal do naszych ludzi *lr)
czy chcemy OB my oczywiscie sie zgodzilismy.Oczywisicie Medivh ustail godzine 22 na ktora tak samo sie zgodzilismy po czym ludzie z LR rozmawiali z nie jakim
Shiel SHarinem ktory zapewnial ze WYJDA NA OB O 22 i jest to PEWNE
po czym wybila 22 a inter jak nie bylo tak nie ma XDDD

gz dla Inter nie wiem moze to bylo celowe cy LR zebralo ekipe czy cos
ale ponizacie i pograzacie sie z dnia na dzien ehehe

oby wiecej takich OB XDDD

SnoziSF 26-05-2008 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2078137)
siedze se dzis nobkiem w ab a tutaj txt

xxx[61]: twoja stara to kurwa jebana
yyy[101]: a ty jestes gupi jak clapek
xxx[61]: bez pzresady az tak ja ciebie nieobrazam

kurwa spadlem z krzesla:D

Szkoda tylko, ze sam to napisales. Wybacz, ale tylko Mag Uksz i Zitob~ robia podobne bledy do Twoich ;]

@Kendi
Zrobili was po prostu w chuja, Medivh mowil, ze nie bedzie planowanych openów. I nie wiem po chuj piszesz, ze coraz bardziej sie pograzaja, jesli tak nie jest.

Faytah 26-05-2008 16:33

Pici cieciu wez zloz odwolanie ze to byla ironia/sarkazm bo przeciez to jest absurd O,o

Picinhoxs 26-05-2008 16:34

Gdzie to jest o.O??? Bo u mnie prawdopodobnie tego nie ma ;O

Zreszta powód bez sensu napisane jest w nawiasach mana shield no to elo jakis gm znajomy
Tylko jak it stane w miejscu na ob to ja sie bede usmiechac o tak : ;]

Szefie :) 26-05-2008 16:53

Hahahahah i czemu mnie zaczepiales? xD masz za swoje

gigoro 26-05-2008 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 2078446)

Rofl, kpiny?

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Faytah 26-05-2008 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 2078486)
Gdzie to jest o.O??? Bo u mnie prawdopodobnie tego nie ma ;O

forum.tibia.com i szukasz na podforach gamemasters board i rzeczowo przedstawiasz istote twego problemu

Adow Adan 26-05-2008 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 2078446)
PWNED

gl inter wygrac wojne ;] gl

Zal mi tych gm'ow . Nawet nie wiedza za co bana daja "trading or sharing" . Chyba jest róznica pomiedzy Sprzedawaniem/wymienianiem a Sharowaniem? ;(;(;(;(

Inter go go :D

Picinhoxs 26-05-2008 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 2078514)
Hahahahah i czemu mnie zaczepiales? xD masz za swoje

Hahahaha ja tam te kilkadziesiat km asfaltu a nie polami zapirdalam polami do szkoly hahaahahahahha

Btw: W edron nawet jest afalt

Idzior 26-05-2008 17:27

Moja Wypowiedz na temat wojny jest prosta..
kazdy człowiek ktory uczestniczy w wojnie ma inne podejscia ... ja naleze do tych co Bili by sie codzień ... ale zeby bic sie codzien, człowiek ktory prowadzi mna i reszta ludzi z gildi musi wiedziec co robi ... leader ponosi duza odpowiedzialnosc za swoje czyny albo raczej słowa, bo co powie to reszta gildi traktuje jako słowa świete ;p

Pisząc posty nie bede nikogo obrazał czy tez nasmiewał sie z nich ze ,, nie wyszli na Bitwe czy tez moze dali loga w srodku akcji czy tez moze maja sux pvp etc''
mozna powiedziec ze nie mam na to czasu... jak juz mówilem niektorym ludzia z LR ,,wojna była... jest i bedzie dopoki jest przynajmniej jeden człowiek ktory jej pragnie... i nie walcze dla lukiego czy tez moze z innych powodow walcze dla przyjaciół ... poprostu bylismy ... jestesmy i bedziemy razem i bede z nimi wygrywac zarówno jak i odradzac sie przy ich boku w temple.

Medivh Shady 26-05-2008 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendi (Post 2078451)
ahahah bo jebne ze smiechu

wczoraj Medivh shady nie jaki vice-lider INterregnum napisal do naszych ludzi *lr)
czy chcemy OB my oczywiscie sie zgodzilismy.Oczywisicie Medivh ustail godzine 22 na ktora tak samo sie zgodzilismy po czym ludzie z LR rozmawiali z nie jakim
Shiel SHarinem ktory zapewnial ze WYJDA NA OB O 22 i jest to PEWNE
po czym wybila 22 a inter jak nie bylo tak nie ma XDDD

gz dla Inter nie wiem moze to bylo celowe cy LR zebralo ekipe czy cos
ale ponizacie i pograzacie sie z dnia na dzien ehehe

oby wiecej takich OB XDDD

jak by xefuron byl odrobine bardziej kumaty ( nie wiem moze ma za duzo koksu pod kopula ) to by sie skumal ze sobie jaja robie , bo odpowiedzialem mu w takim stylu ze nawet poczatkujacy gracz by sie skumal ze robie sobie z niego jaja .

A ponizamy sie chywa tylko w waszych oczach ;P , pozatym patrza na takiego verudura ala smoka i debilnego nintoko co mysli ze jak robi coraz do durniejsze posty na forum to jest cool !!

wisi mi i reszcie co o nas myslicie i jak prowadzimy wojne , nie trzeba bylo jej wypowiadac ;/

Picinhoxs 26-05-2008 18:33

Jakos przegrywaliscie na poczatku ????? o.O

Smokuu 26-05-2008 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2078691)
A ponizamy sie chywa tylko w waszych oczach ;P , pozatym patrza na takiego verudura ala smoka i debilnego nintoko co mysli ze jak robi coraz do durniejsze posty na forum to jest cool !!

wisi mi i reszcie co o nas myslicie i jak prowadzimy wojne , nie trzeba bylo jej wypowiadac ;/

W naszych czy nie naszych oczach ale sie ponizacie i to wstyd :p
Chlop co sie doczepil do Verudura to omg :D:D. Gupek jestes i tyle :]
Co jak co ale nintoko to ma zajebiste poczucie humoru. Caly czas z niego smieje na vent. On to potrafi zrobic szydere o,o.
LOLZ owned, to nie my wam ja wypowiedzielismy, tylko Luki, nie pamietasz juz war declaration? Medivh New owner?????????!!!!!!!!!!!
To ze tobie cos zwisa to nie znaczy ze innym tez :p. Slyszalem od ludzi inne reackje po wczorajszym ale w/e :p

Medivh Shady 26-05-2008 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2078722)
W naszych czy nie naszych oczach ale sie ponizacie i to wstyd :p
Chlop co sie doczepil do Verudura to omg :D:D. Gupek jestes i tyle :]
Co jak co ale nintoko to ma zajebiste poczucie humoru. Caly czas z niego smieje na vent. On to potrafi zrobic szydere o,o.
LOLZ owned, to nie my wam ja wypowiedzielismy, tylko Luki, nie pamietasz juz war declaration? Medivh New owner?????????!!!!!!!!!!!
To ze tobie cos zwisa to nie znaczy ze innym tez :p. Slyszalem od ludzi inne reackje po wczorajszym ale w/e :p

no i tymbardziej mnie przekonujesz ze jestes verudurem :> bo tylko takie 2 glupki jak ty i nintoko mozecie sie smiac z takich debilnech dowcipow i z tego co wyczynialiscie na forum o,o

wy nas zatakowaliscie na dragach veno to wy pierwsi wypowiedzieliscie wojne . i na forum jesli byles z PP

Szefie :) 26-05-2008 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 2078568)
Hahahaha ja tam te kilkadziesiat km asfaltu a nie polami zapirdalam polami do szkoly hahaahahahahha

Btw: W edron nawet jest afalt

Ostatni raz mowie! BRANIEWO TO MIASTO xD zreszta asfalt masz w swoim podpisie. Picihouounnfadsooohxs

Smokuu 26-05-2008 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2078737)
no i tymbardziej mnie przekonujesz ze jestes verudurem :> bo tylko takie 2 glupki jak ty i nintoko mozecie sie smiac z takich debilnech dowcipow i z tego co wyczynialiscie na forum o,o

wy nas zatakowaliscie na dragach veno to wy pierwsi wypowiedzieliscie wojne . i na forum jesli byles z PP

im bardziej Cie przekonuje tym wiekszego mam z ciebie łacha :D
Jedna prosta rzecz ktora przekresla to ze nie jestem verudurem, mianowicie ja bylem w Dpft verudr nie. Ale widze ze ciezko u ciebie z kojarzeniem pewnych faktow. ok nadal jestem verudur siema! :D:D HSdahuduhaushdauh
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2038510)
kazdy sie domysla ze jest to mlody shavenis :> ale on dalej zaprzecza jak ....

juz nie jestem mlodym shavenisem tylko vedurem!!!!!!!! twoja zmiennosc mnie rozbraja ! XD

W Rl zyciu tez tak oceniasz ludzi, na pierwszy rzut oka? mam nadzieje ze nie.
Jak dla mnie nadal jestes duzym dzieckiem.

SnoziSF 26-05-2008 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2078764)
im bardziej Cie przekonuje tym wiekszego mam z ciebie łacha :D
Jedna prosta rzecz ktora przekresla to ze nie jestem verudurem, mianowicie ja bylem w Dpft verudr nie. Ale widze ze ciezko u ciebie z kojarzeniem pewnych faktow. ok nadal jestem verudur siema! :D:D HSdahuduhaushdauh
juz nie jestem mlodym shavenisem tylko vedurem!!!!!!!! twoja zmiennosc mnie rozbraja ! XD

W Rl zyciu tez tak oceniasz ludzi, na pierwszy rzut oka? mam nadzieje ze nie.
Jak dla mnie nadal jestes duzym dzieckiem.

Móglbys juz zamknac pizde. Skoro twierdzisz, ze nim nie jestes to nie jestes i chuj, a nie bronisz sie przed tym w kazdym poscie. To, ze za kazdym razem piszesz, ze to nie Ty utwierdza nas w przekonaniu, ze jest na odwrót. Ale co tam, shavenis, verudur czy inna pizda...mnie juz to nie obchodzi. Nigdy sie nie przedstawisz, bo widocznie brak ci jaj.

Smokuu 26-05-2008 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SnoziSF (Post 2078778)
Móglbys juz zamknac pizde. Skoro twierdzisz, ze nim nie jestes to nie jestes i chuj, a nie bronisz sie przed tym w kazdym poscie. To, ze za kazdym razem piszesz, ze to nie Ty utwierdza nas w przekonaniu, ze jest na odwrót. Ale co tam, shavenis, verudur czy inna pizda...mnie juz to nie obchodzi. Nigdy sie nie przedstawisz, bo widocznie brak ci jaj.

po twoich wulgaryzmach widac ze masz problemy ze soba.

Lubie poprostu sie z wami bawic i kazdy nowy name ktory mi przypisujecie dodaje mi duzo humoru :P

@ Wojna trwa i zabawa tez :D;]:cup:

SnoziSF 26-05-2008 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2078784)
po twoich wulgaryzmach widac ze masz problemy ze soba.

Lubie poprostu sie z wami bawic i kazdy nowy name ktory mi przypisujecie dodaje mi duzo humoru :P

@ Wojna trwa i zabawa tez :D;]:cup:

A po twoich postach widac, ze nie masz jaj. Nie ma chyba osoby, ktora od czasu do czasu sobie nie przeklnie. Przynajmniej wiesz kto cie bluzga.

Gallanonim513 26-05-2008 19:25

smokku a pchal Ci juz ktos kija w dupe?

btw wojna trwa :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57.