![]() |
ahahah bo jebne ze smiechu
wczoraj Medivh shady nie jaki vice-lider INterregnum napisal do naszych ludzi *lr) czy chcemy OB my oczywiscie sie zgodzilismy.Oczywisicie Medivh ustail godzine 22 na ktora tak samo sie zgodzilismy po czym ludzie z LR rozmawiali z nie jakim Shiel SHarinem ktory zapewnial ze WYJDA NA OB O 22 i jest to PEWNE po czym wybila 22 a inter jak nie bylo tak nie ma XDDD gz dla Inter nie wiem moze to bylo celowe cy LR zebralo ekipe czy cos ale ponizacie i pograzacie sie z dnia na dzien ehehe oby wiecej takich OB XDDD |
Cytuj:
@Kendi Zrobili was po prostu w chuja, Medivh mowil, ze nie bedzie planowanych openów. I nie wiem po chuj piszesz, ze coraz bardziej sie pograzaja, jesli tak nie jest. |
Pici cieciu wez zloz odwolanie ze to byla ironia/sarkazm bo przeciez to jest absurd O,o
|
Gdzie to jest o.O??? Bo u mnie prawdopodobnie tego nie ma ;O
Zreszta powód bez sensu napisane jest w nawiasach mana shield no to elo jakis gm znajomy Tylko jak it stane w miejscu na ob to ja sie bede usmiechac o tak : ;] |
Hahahahah i czemu mnie zaczepiales? xD masz za swoje
|
Cytuj:
xDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Inter go go :D |
Cytuj:
Btw: W edron nawet jest afalt |
Moja Wypowiedz na temat wojny jest prosta..
kazdy człowiek ktory uczestniczy w wojnie ma inne podejscia ... ja naleze do tych co Bili by sie codzień ... ale zeby bic sie codzien, człowiek ktory prowadzi mna i reszta ludzi z gildi musi wiedziec co robi ... leader ponosi duza odpowiedzialnosc za swoje czyny albo raczej słowa, bo co powie to reszta gildi traktuje jako słowa świete ;p Pisząc posty nie bede nikogo obrazał czy tez nasmiewał sie z nich ze ,, nie wyszli na Bitwe czy tez moze dali loga w srodku akcji czy tez moze maja sux pvp etc'' mozna powiedziec ze nie mam na to czasu... jak juz mówilem niektorym ludzia z LR ,,wojna była... jest i bedzie dopoki jest przynajmniej jeden człowiek ktory jej pragnie... i nie walcze dla lukiego czy tez moze z innych powodow walcze dla przyjaciół ... poprostu bylismy ... jestesmy i bedziemy razem i bede z nimi wygrywac zarówno jak i odradzac sie przy ich boku w temple. |
Cytuj:
A ponizamy sie chywa tylko w waszych oczach ;P , pozatym patrza na takiego verudura ala smoka i debilnego nintoko co mysli ze jak robi coraz do durniejsze posty na forum to jest cool !! wisi mi i reszcie co o nas myslicie i jak prowadzimy wojne , nie trzeba bylo jej wypowiadac ;/ |
Jakos przegrywaliscie na poczatku ????? o.O
|
Cytuj:
Chlop co sie doczepil do Verudura to omg :D:D. Gupek jestes i tyle :] Co jak co ale nintoko to ma zajebiste poczucie humoru. Caly czas z niego smieje na vent. On to potrafi zrobic szydere o,o. LOLZ owned, to nie my wam ja wypowiedzielismy, tylko Luki, nie pamietasz juz war declaration? Medivh New owner?????????!!!!!!!!!!! To ze tobie cos zwisa to nie znaczy ze innym tez :p. Slyszalem od ludzi inne reackje po wczorajszym ale w/e :p |
Cytuj:
wy nas zatakowaliscie na dragach veno to wy pierwsi wypowiedzieliscie wojne . i na forum jesli byles z PP |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jedna prosta rzecz ktora przekresla to ze nie jestem verudurem, mianowicie ja bylem w Dpft verudr nie. Ale widze ze ciezko u ciebie z kojarzeniem pewnych faktow. ok nadal jestem verudur siema! :D:D HSdahuduhaushdauh Cytuj:
W Rl zyciu tez tak oceniasz ludzi, na pierwszy rzut oka? mam nadzieje ze nie. Jak dla mnie nadal jestes duzym dzieckiem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Lubie poprostu sie z wami bawic i kazdy nowy name ktory mi przypisujecie dodaje mi duzo humoru :P @ Wojna trwa i zabawa tez :D;]:cup: |
Cytuj:
|
smokku a pchal Ci juz ktos kija w dupe?
btw wojna trwa :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |