Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Tylko Isara (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172601)

Ikev 24-06-2008 19:01

Aha sorry ;/ ty wiesz dobrze co ja robie,lepiej niż ja sam. Nostradamus siedz sobie na tym forum 24h , jestes kozak daj swoj nick pogadamy.

Galad 24-06-2008 19:05

daj swój adres to pogadamy :<

Galad 24-06-2008 19:05

ewentualnie numer do matki bo z ciotami nie gaadam

Sanada 24-06-2008 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kazo2 (Post 2136024)
Trolle to z białymstoku mieszkają... Szczególnie widac to po mordach duny i vidiego. POZDRAWIAM GLAZZE!

Jeśli masz zamiar cos mowic w kierunku mojej osoby to zamknij dupe pajacu, myslisz ze komus dojebiesz a pewnie jestes CHŁYSTEKi, Moim zdaniem spamujesz forum i rugasz wszystkich bo na podworku w pizde dostaniesz jak cos powiesz nieprzyjemnego.:D

Sanada 24-06-2008 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galad (Post 2136625)
daj swój adres to pogadamy :<

Jak chcesz to ja Ci swoj adres moge podac jak taki kozaczek jestes, powiedz kiedy przyjedziesz a ciebie przyjemnie powitam.

kazo2 24-06-2008 20:24

hoho widze ładnie się impreza rozkręciła... a wy debile nadal myślicie ze Galad to ja... hah sprzedajcie mordy po co wam dwie dupy?

ExytorISARA 24-06-2008 20:43

Jak już wcześniej koledzy wspomnieli, chociaż i tak wątpie w to, a żebyś coś z tego zrozumiał... ;) Wypisujesz te komentarze, które są tak naprawdę zbędne... każdy stara odpisac jakąś ripostę, aby udowodnic Ci jakim jesteś rozpierdolonym dzieciakiem, mam nadzieję, że jeszcze ze szkołą... tak na marginesie, ładnie Cię tam muszą w szkółce gnębic, czy tam w domu... nieistotne, :):);) P.S Weź Glazzego fote z avatara ściągnij, bo podejrzewam, że jakby Cię przypadkowo spotkał na drodze, to nie wiem czy by mama Twoja poznała swojego synka... a trzeba pamiętac, że każdy dużo "robi" zza ekanu :):)

kazo2 24-06-2008 21:42

Każdy odpisuje, bo na isarze juz nie macie co robić chlopaki. Szukajcie nowych wrażen na non-pvp.

Galad 24-06-2008 21:48

Exytor debilu ty z avatara usun zdjecie matki bo w truskawkach sie wychowałeś.

Pozdro debile \,,/B)B)

Vantax 24-06-2008 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kazo2 (Post 2136947)
Każdy odpisuje, bo na isarze juz nie macie co robić chlopaki. Szukajcie nowych wrażen na non-pvp.

Ty spierdolony chłyście! Jesteś tak popierdolonym dzieciakiem, że aż głowa pęka i mózg się reza! PO PIERWSZE KURWA PO CHUJ WYZYWASZ RODZICÓW INNYCH SKORO ICH NAWET NIE WIDZIAŁEŚ, SPIERDOLONE DZIECIĘ. PO DRUGIE KURWA MAĆ NA JAKĄ KURWĘ WYZYWASZ INNYCH ZE MAJĄ ZJEBANE RYJE SKORO TY MASZ NIE LEPSZY, ZAZDROŚCISZ IM KURWA?! I PO 3 JEŚLI MÓWISZ ZE TU NIE GRASZ TO S*******AJ STĄD Z PRZYTUPEM! I PO 4 KURWA WY*******AJ BO JAK PATRZE NA TE TWOJE WYPOCINY NA FORUM TO MAM OCHOTE CI TAK ROZJEBAC RYJ TY KURWO NIEDOJEBANA ZE SIE W PALE NIE MIESCI DUIOSDGUHFDGFDJHOGRFDUHFDGDG!!!! KURWA WY*******AJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Galad 24-06-2008 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vantax (Post 2136976)
Ty spierdolony chłyście! Jesteś tak popierdolonym dzieciakiem, że aż głowa pęka i mózg się reza! PO PIERWSZE KURWA PO CHUJ WYZYWASZ RODZICÓW INNYCH SKORO ICH NAWET NIE WIDZIAŁEŚ, SPIERDOLONE DZIECIĘ. PO DRUGIE KURWA MAĆ NA JAKĄ KURWĘ WYZYWASZ INNYCH ZE MAJĄ ZJEBANE RYJE SKORO TY MASZ NIE LEPSZY, ZAZDROŚCISZ IM KURWA?! I PO 3 JEŚLI MÓWISZ ZE TU NIE GRASZ TO S*******AJ STĄD Z PRZYTUPEM! I PO 4 KURWA WY*******AJ BO JAK PATRZE NA TE TWOJE WYPOCINY NA FORUM TO MAM OCHOTE CI TAK ROZJEBAC RYJ TY KURWO NIEDOJEBANA ZE SIE W PALE NIE MIESCI DUIOSDGUHFDGFDJHOGRFDUHFDGDG!!!! KURWA WYPIERALAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wez zamknij morde i ty wy*******aj gnoju jeden
bo ja wy*******am cie z naszego *OLD BiL* stada

Guziczkuu 24-06-2008 22:02

Fiszu nie denerwuj się .^^

Przecież to tylko trolle... Zlewaj ich , Tutaj kilka argumentów żeby ich nie karmić :

- Niech Stara pójdzie , da dupy to się najedzą...
- Komentują innych Zdjęcia jak swojego za chuja nie pokażą ponieważ :
Albo mają niedojebane faszystowskie ryje...
Albo druga opcja, Pomagają nam oszczędzić... Żebyśmy się nie zesrali na monitor z podniecenia.

Galad 24-06-2008 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guziczkuu (Post 2136990)
Fiszu nie denerwuj się .^^

Przecież to tylko trolle... Zlewaj ich , Tutaj kilka argumentów żeby ich nie karmić :

- Niech Stara pójdzie , da dupy to się najedzą...
- Komentują innych Zdjęcia jak swojego za chuja nie pokażą ponieważ :
Albo mają niedojebane faszystowskie ryje...
Albo druga opcja, Pomagają nam oszczędzić... Żebyśmy się nie zesrali na monitor z podniecenia.

ić spdzzz lepie

Vantax 24-06-2008 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galad (Post 2136981)
wez zamknij morde i ty wy*******aj gnoju jeden
bo ja wy*******am cie z naszego *OLD BiL* stada

KURWA JEGO JEBANA MAĆ! JA CI DAM STADO KURWA! STADO TO CIĘ KURWA MURZYNÓW W DUPE JEBIE!

ogoreek 24-06-2008 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galad (Post 2136998)
ić spdzzz lepie

NAPIŁEŚ SIĘ SOKU Z DÓPY ŻE TAK PISZESZ?! LOL 997

Guziczkuu 24-06-2008 22:12

Dodam killka mało istotnych argumentów Jeszcze...

- To laxia
- To noob
- Pies go jebał
- Nie umie pracować ze słownikiem

Sanada 24-06-2008 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galad (Post 2136998)
ić spdzzz lepie

Typie masz taka niedojebana morde ze nie mozna naniej siedziec :D:D:D:D:D

Vantax 24-06-2008 22:20

http://pl.youtube.com/watch?v=32nX4M...eature=related

Stara Galada i kazo2.

JointxD 24-06-2008 22:44

Każdy ponabijał sobie postów to ja też mogę :]

SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM

gogisz 24-06-2008 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JointxD (Post 2137113)
Każdy ponabijał sobie postów to ja też mogę :]

SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM

Ty se chuja możesz to po 1,a reszta ****i zamknąc japy kurwa. RZAL

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32.