![]() |
Aha sorry ;/ ty wiesz dobrze co ja robie,lepiej niż ja sam. Nostradamus siedz sobie na tym forum 24h , jestes kozak daj swoj nick pogadamy.
|
daj swój adres to pogadamy :<
|
ewentualnie numer do matki bo z ciotami nie gaadam
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hoho widze ładnie się impreza rozkręciła... a wy debile nadal myślicie ze Galad to ja... hah sprzedajcie mordy po co wam dwie dupy?
|
Jak już wcześniej koledzy wspomnieli, chociaż i tak wątpie w to, a żebyś coś z tego zrozumiał... ;) Wypisujesz te komentarze, które są tak naprawdę zbędne... każdy stara odpisac jakąś ripostę, aby udowodnic Ci jakim jesteś rozpierdolonym dzieciakiem, mam nadzieję, że jeszcze ze szkołą... tak na marginesie, ładnie Cię tam muszą w szkółce gnębic, czy tam w domu... nieistotne, :):);) P.S Weź Glazzego fote z avatara ściągnij, bo podejrzewam, że jakby Cię przypadkowo spotkał na drodze, to nie wiem czy by mama Twoja poznała swojego synka... a trzeba pamiętac, że każdy dużo "robi" zza ekanu :):)
|
Każdy odpisuje, bo na isarze juz nie macie co robić chlopaki. Szukajcie nowych wrażen na non-pvp.
|
Exytor debilu ty z avatara usun zdjecie matki bo w truskawkach sie wychowałeś.
Pozdro debile \,,/B)B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
bo ja wy*******am cie z naszego *OLD BiL* stada |
Fiszu nie denerwuj się .^^
Przecież to tylko trolle... Zlewaj ich , Tutaj kilka argumentów żeby ich nie karmić : - Niech Stara pójdzie , da dupy to się najedzą... - Komentują innych Zdjęcia jak swojego za chuja nie pokażą ponieważ : Albo mają niedojebane faszystowskie ryje... Albo druga opcja, Pomagają nam oszczędzić... Żebyśmy się nie zesrali na monitor z podniecenia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dodam killka mało istotnych argumentów Jeszcze...
- To laxia - To noob - Pies go jebał - Nie umie pracować ze słownikiem |
Cytuj:
|
|
Każdy ponabijał sobie postów to ja też mogę :]
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |